Kατι κεφαλες ατμοποιητη Η.Τ. ξεκινησαν στις 15 Αυγουστου. Στον εντοπισμο δεματος απο Singapore post, βλεπω οτι εφυγε στις 15 και εφτασε Ελλαδα στις 27 Αυγουστου.
Στο site των ελτα στον εντοπισμο τους, μου δειχνει μονο οτι ξεκινησαν σαν δεμα στις 15/8/2017.
Αφου εχουν περασει αλλες 12 μερες απο τοτε που εφτασε Ελλαδα και δεν εχω ειδοποιητηριο, πηρα τηλ τα ελτα να μαθω τι συμβαινει.
Δεν εμφανιζεται οτι εχει ερθει ελλαδα στον εντοπισμο δεματος, επειδη δεν εχει ανοιχθει (ελεγχθει ?) ακομη ο σακος, μου ειπαν στο τηλεφωνο.
Σε ερωτηση μου γιατι ενω χρειαστηκαν 13 μερες να ερθει απο Κινα, εχουν περασει αλλες 12 και το δεμα καθεται καπου χωρις να εχει καν δρομολογηθει για το σπιτι μου, δεν υπηρξε απαντηση απο την κοπελα στο τηλεφωνο.
Υποθετω ολα αυτα με το τελωνειο πλεον, εχουν μποτιλιαρει το συστημα και για αυτο οι καθυστερησεις.
Δεν ξερω αν οφειλεται σε ελλειψη προσωπικου ή κακη οργανωση ή και τα δυο, αλλα οταν ο χρονος παραμονης στην ελλαδα μεχρι να σου επιδοθει, γινεται μεγαλυτερος κι απο το ταξιδι απο Κινα, κατανταει κουραστικο.