ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Μονοκατοικία ειναι φίλος..Πήγα και παρέλαβα απο το ταχυδρομείο κι οταν ρώτησα για ποιο λόγο συνεβει αυτο η ευγενικοτατη υπάλληλος μου απάντησε : τα παράπονα σου στον ταχυδρόμο.

Same Sh1t...Different Day

Άρα μούφα αυτό που γράφουν τα NLpost ότι έφτασε εδώ στις 22/09 ; Πάντως πήρα και τα ΕΛΤΑ δυό φορές και μου επιβεβαίωσαν ότι είναι εδώ από 22/09 και περιμένει σε τσουβάλια στο αεροδρόμιο να εκτελωνιστεί.....

View attachment 145817

Και η αναμονή των σχεδόν 2 μηνών τελειίωσε με ένα ωραιότατο τελωνείο 34.20

Τρελή επιτυχία το NLpost......

Πήγαν όλα στραβά έδεσε στο τέλος και το ‛γλυκο’..
Το δικό μου μάλλον τελικά χάθηκε )αν και στο σύστημα φαίνεται ότι ακόμα έρχεται..) στο δρόμο, όποτε έπεσε refund στο 70% & πόντους στο GB wallet.

Re: Απάντηση: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Και η αναμονή των σχεδόν 2 μηνών τελειίωσε με ένα ωραιότατο τελωνείο 34.20

Τρελή επιτυχία το NLpost......

Μάλλον δεν ήταν από banggood και priority direct mail, απλά με nlpost είναι το ίδιο πιθανό να πληρώσεις όσο και με τα άλλα

Πλεον τα China/SG/NL Post ανήκουν στις κακές επιλογές.
Το κάθε μαγαζί έχει τους δικούς του τρόπους για πιο ασφαλή αποστολή.

Εγώ πάντως περιμένω δυο πακέτα από GearBest με nl post, έχουν "μπει" Ελλάδα από 3/10 και 13/10 αλλά ακόμα τίποτα, δεν ξέρω πόσο να περιμένω ακόμα ή να ανοίξω case στην PayPal

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Εγώ πάντως περιμένω δυο πακέτα από GearBest με nl post, έχουν "μπει" Ελλάδα από 3/10 και 13/10 αλλά ακόμα τίποτα, δεν ξέρω πόσο να περιμένω ακόμα ή να ανοίξω case στην PayPal

Από τον άλλο μήνα υπολόγισε. Δες το δικό μου πριν μερικά posts.

2μήνες βολοδέρνουν στο τελωνείο; ήμαρτον!!! Άμα μου έρθει και με καπέλο ...στα

Για να καταλάβω που κινούνται τα πραγματα με τα κινεζομαγαζα. Το τελευταιο δέμα που παρέλαβα έκατσε σχεδον 40 μερες στο ελβε. Τωρα εχω 7-8 δεματακια χαμηλής αξίας που ολα εχουν φτασει απο 25-31 /10 ελβε. Και για αυτα να περιμενω μηνα να κλείσουν? Τελωνείο ευτυχως δεν εχω φαει σε κανενα παρότι ολα δειχνουν να εχουν περασει απο ελεγχο.

Έχει τύχει σε άλλον το τελευταίο καιρό να να χάνονται μη συστημένα δέματα ; Έχω δύο από τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτέμβριου που δεν ήρθαν, ξέρω τον ταχυδρόμο και δεν υπάρχει περίπτωση να τα έφερε και να κλάπηκαν.

Έχει τύχει σε άλλον το τελευταίο καιρό να να χάνονται μη συστημένα δέματα ; Έχω δύο από τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτέμβριου που δεν ήρθαν, ξέρω τον ταχυδρόμο και δεν υπάρχει περίπτωση να τα έφερε και να κλάπηκαν.

Παραγγέλνεις με unregistered? Σε αυτα αναφέρεσαι ?
Σε τετοια περιπτωση απλα δεν μπορεις να ξέρεις τι εχει συμβεί.

Κοντεύουν δυο μήνες για ένα βιβλίο από Αγγλία. Ο πωλητής μου επιστρέφει τα χρήματα, αλλά λέει ότι του έχει συμβεί αρκετές φορές με τα ΕΛΤΑ. Βάζω στοίχημα ότι το Amazon Marketplace θα έχει έναν λιγότερο πωλητή που θα στέλνει στην Ελλάδα.
Τώρα να το έκλεψαν; Μπα, ποιος θέλει βιβλίο από πρακτικά συνεδρίου για τα μοναστήρια στο Σουδάν; Κάπου ξεχασμένο θα είναι...

Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων γιατι η παραγγελία στη οποία θα αναφερθώ δεν αφορά media player - αλλά ακουστικά, αλλά δένει με την όλη συζήτηση των τελευταίων σελίδων εδώ. Παραγγελία ακουστικών (ψείρες) απο το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, έχουμε 14 Νοεμβρίου και ακόμα τίποτα. Σύμφωνα με του Ολλανδούς έχουν έρθει στην Ελλάδα απο τις 12/10. Τα ΕΛΤΑ, δεν αναφέρουν τίποτα στο δικό τους feedback και έτσι τους πήρα τηλέφωνο. Αφού επιβεβαίωσαν οτι όντως έχουν έρθει από 12 Οκτωβρίου, μου είπαν οτι θα εξεταστεί το προιόν μου, απο τον άλλο μήνα και οτι το "λογικότερο" είναι να λάβω τα ακουστικά σε 40 μέρες απο το τηλεφώνημα, δηλαδή καλό Δεκέμβρη... Κάτω βλέπετε printscreen από το trackitonline.ru που συνοψίζει τα feedback και απο τους Ολλανδούς της NL (πάνω μέρος) και απο τα ΕΛΤΑ (κάτω μέρος). Αν αρχίζει και πηγαίνει έτσι το πράμα και παραγγέλνουμε κάτι τη μια εποχή και έρχεται την άλλη, δεν ξερω τι να πω πια για τις παραγγελίες.

23619065_10208752106914680_505552470_n.jpg

Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων γιατι η παραγγελία στη οποία θα αναφερθώ δεν αφορά media player - αλλά ακουστικά, αλλά δένει με την όλη συζήτηση των τελευταίων σελίδων εδώ. Παραγγελία ακουστικών (ψείρες) απο το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, έχουμε 14 Νοεμβρίου και ακόμα τίποτα. Σύμφωνα με του Ολλανδούς έχουν έρθει στην Ελλάδα απο τις 12/10. Τα ΕΛΤΑ, δεν αναφέρουν τίποτα στο δικό τους feedback και έτσι τους πήρα τηλέφωνο. Αφού επιβεβαίωσαν οτι όντως έχουν έρθει από 12 Οκτωβρίου, μου είπαν οτι θα εξεταστεί το προιόν μου, απο τον άλλο μήνα και οτι το "λογικότερο" είναι να λάβω τα ακουστικά σε 40 μέρες απο το τηλεφώνημα, δηλαδή καλό Δεκέμβρη... Κάτω βλέπετε printscreen από το trackitonline.ru που συνοψίζει τα feedback και απο τους Ολλανδούς της NL (πάνω μέρος) και απο τα ΕΛΤΑ (κάτω μέρος). Αν αρχίζει και πηγαίνει έτσι το πράμα και παραγγέλνουμε κάτι τη μια εποχή και έρχεται την άλλη, δεν ξερω τι να πω πια για τις παραγγελίες.

23619065_10208752106914680_505552470_n.jpg

Ετσι ειναι ολες οι εναπομείναντες NL αποστολές δυστυχώς.
Πλεον καλύτερα με DPD UK (εχει ξεκολλήσει το μποτιλιάρισμα τους) μεσω EU EXpress, ενω για απλές αποστολές, πλέον μονο Belgium Post που μελη επιβεβαίωσαν οτι ερχονται και πιο γρήγορα.

Τα ίδια κι εδώ, περιμένω 2 δέματα που φαίνονται ότι έχουν μπει Ελλάδα από 3-10 και 13-10 και έκτοτε αγνοείτε η τύχη τους...