Άρα μούφα αυτό που γράφουν τα NLpost ότι έφτασε εδώ στις 22/09 ; Πάντως πήρα και τα ΕΛΤΑ δυό φορές και μου επιβεβαίωσαν ότι είναι εδώ από 22/09 και περιμένει σε τσουβάλια στο αεροδρόμιο να εκτελωνιστεί.....
View attachment 145817
Και η αναμονή των σχεδόν 2 μηνών τελειίωσε με ένα ωραιότατο τελωνείο 34.20
Τρελή επιτυχία το NLpost......
παιδες περιμένω δέμα από gearbest με dpduk.
Είδωμεν!
Εγώ πάντως περιμένω δυο πακέτα από GearBest με nl post, έχουν "μπει" Ελλάδα από 3/10 και 13/10 αλλά ακόμα τίποτα, δεν ξέρω πόσο να περιμένω ακόμα ή να ανοίξω case στην PayPal
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχει τύχει σε άλλον το τελευταίο καιρό να να χάνονται μη συστημένα δέματα ; Έχω δύο από τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτέμβριου που δεν ήρθαν, ξέρω τον ταχυδρόμο και δεν υπάρχει περίπτωση να τα έφερε και να κλάπηκαν.
Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων γιατι η παραγγελία στη οποία θα αναφερθώ δεν αφορά media player - αλλά ακουστικά, αλλά δένει με την όλη συζήτηση των τελευταίων σελίδων εδώ. Παραγγελία ακουστικών (ψείρες) απο το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, έχουμε 14 Νοεμβρίου και ακόμα τίποτα. Σύμφωνα με του Ολλανδούς έχουν έρθει στην Ελλάδα απο τις 12/10. Τα ΕΛΤΑ, δεν αναφέρουν τίποτα στο δικό τους feedback και έτσι τους πήρα τηλέφωνο. Αφού επιβεβαίωσαν οτι όντως έχουν έρθει από 12 Οκτωβρίου, μου είπαν οτι θα εξεταστεί το προιόν μου, απο τον άλλο μήνα και οτι το "λογικότερο" είναι να λάβω τα ακουστικά σε 40 μέρες απο το τηλεφώνημα, δηλαδή καλό Δεκέμβρη... Κάτω βλέπετε printscreen από το trackitonline.ru που συνοψίζει τα feedback και απο τους Ολλανδούς της NL (πάνω μέρος) και απο τα ΕΛΤΑ (κάτω μέρος). Αν αρχίζει και πηγαίνει έτσι το πράμα και παραγγέλνουμε κάτι τη μια εποχή και έρχεται την άλλη, δεν ξερω τι να πω πια για τις παραγγελίες.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.