ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Επισης καποιοι στα φορουμ λενε οτι εφαγαν κανονικοτατα δασμους σε εγγλεζικα προιοντα
παρα την αντιθετη οδηγια του τελευταιου κανονισμου για τους εκτελωνισμους.
(Θελω να τους θεωρω εγκυρους)

Συγνώμη, αν κατάλαβα καλά πλήρωσε τελωνείο από Αγγλία;

Re: Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Συγνώμη, αν κατάλαβα καλά πλήρωσε τελωνείο από Αγγλία;

Εγω παντως προχθες παρελαβα ενα obd2 connector απο Amazon.co.uk και παρ'οτι εφαγα καθυστερηση και παρ'οτι ηταν ανω των 22 ευρω με τα μεταφορικα το κοστος, δεν υπηρχε καμια ενδειξη οτι περασε τελωνειο, ουτε οτι επρεπε να πληρωσω κατι .

Παιδια η τρομοκρατία δεν βοηθάει.

Ευτυχως που μεσα απο το φορουμ μας εχουμε πάρα πολλά (παρα)δείγματα δικών μας μελών και μπορούμε να βγαζουμε πολύ πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Re: Απάντηση: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Ρολόι από SG,αναμονή 45 ημερών(πριν το πολύ 10 ημέρες),τελωνείο δεν πλήρωσα,μάλιστα ήταν ρολόι των 400 ευρών

Ησουν επικά ****φαρδος :p
Επεσες πανω στις ημερες που περνανε σχεδόν ολα free (κυκλοφορει και αυτη η βρώμα).

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Ησουν επικά ****φαρδος :p
Επεσες πανω στις ημερες που περνανε σχεδόν ολα free (κυκλοφορει και αυτη η βρώμα).

όπως κάνουν στα διόδια όταν μαζεύονται πολλά αυτοκίνητα! :flipout:

Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Καλημερα παιδιά, ταλαιπωρούμε και εγώ με τα τελωνεία και δεν ξέρω τι να κάνω. Εχω παραγγείλει ένα ρολόι από το Hongkong το οποίο έφτασε Ελλάδα στης 20.11 και από τότε είναι κολλημένο στο τελωνείο, από τα ΕΛΤΑ μου λένε ότι περιμένει να εκτελωνιστεί αλλά δεν μπορούν να μου πουν πότε θα γίνει αυτό. Σε ένα άλλο φόρουμ διάβασα ότι υπάρχουν 800 κοντέινερ για εκτελωνισμό, στο κέντρο του αεροδρομίου και ότι μπορεί να πάρει κάνα 2μηνο αυτή η υποθέσει!
https://forum.watch-time.gr/b22/t81/

Γνωριζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο?
Γνωριζετε πιο είναι το κόστος εκτελωνισμού και πόσος χρόνος χρειάζεται για να το εκτελωνίσουν?

Ευχαριστω

Υπολόγιζε 45-60 ημέρες

Φιλε Vadergr ποιος ειναι ο μεγαλυτερος χρονος που εχει μεινει ενα πακετο σου με belgium post σε status Item is announced / bpost received the information? Πανω απο 1 βδομαδα πλεον κι εχω αρχισει να εκνευριζομαι γιατι αν καταλαβαινω καλα αυτο το Status σημαινει οτι δεν εχουν παραλαβει το δεμα αλλα μονο την πληροφορια οτι ΘΑ παραλαβουν δεμα. Σωστα?

Τακη, λεω για το 'καινουργιο' σχετικα ψηλα (προς Κουκακι) στη Θησεως. Αν θυμαμαι καλα ειναι περιπου απεναντι απο τον Σκλαβενιτη. Αυτο εμεινε?
Της Ιφιγενειας δεν ειναι εκεινο κοντα στο παρκο Δαβακη?

update: απο 30/11 φαινεται κολλημενο το πακετο απο Ελλαδα για ΗΠΑ: DISPATCH CLOSED (--> ATHENS SORTING CENTER). Καλα κρασια...
ναι το αλλο υπαρχει ,αυτο που λεω ειναι κοντα στην δαβακη οπως λες

Φιλε Vadergr ποιος ειναι ο μεγαλυτερος χρονος που εχει μεινει ενα πακετο σου με belgium post σε status Item is announced / bpost received the information? Πανω απο 1 βδομαδα πλεον κι εχω αρχισει να εκνευριζομαι γιατι αν καταλαβαινω καλα αυτο το Status σημαινει οτι δεν εχουν παραλαβει το δεμα αλλα μονο την πληροφορια οτι ΘΑ παραλαβουν δεμα. Σωστα?

Αυτο μαλλον σημαινει οτι δεν εχει παραδοθεί το δέμα στη Belgium International.
Μπορεις να μιλησεις στη gearbest για αυτο (εχουν νομιζω messenger στο site τους).
Τσεκαρε να δεις και ποτε ηταν διαθεσιμο για αποστολή (οχι για παραγγελία) το προιον που παραγγειλες.

Δεν εχω δεμα με Belgium που να μου εκανε πανω απο 25 ημερες. Ξερω πως καμποσα τωρα ειναι Ελλαδα και εχουν κολλήσει στα Elta-courrier.

Αυτο μαλλον σημαινει οτι δεν εχει παραδοθεί το δέμα στη Belgium International.
Μπορεις να μιλησεις στη gearbest για αυτο (εχουν νομιζω messenger στο site τους).
Τσεκαρε να δεις και ποτε ηταν διαθεσιμο για αποστολή (οχι για παραγγελία) το προιον που παραγγειλες.

Δεν εχω δεμα με Belgium που να μου εκανε πανω απο 25 ημερες. Ξερω πως καμποσα τωρα ειναι Ελλαδα και εχουν κολλήσει στα Elta-courrier.
Κι εγω αυτο λεω οτι συμβαινει φιλε μου. Ειναι σε αυτο το στατους απο τις 29/11 οποτε και μου εστειλαν και φωτο που δειχνει το πακετο!!! Το θεμα ειναι γιατι δεν εχει παραδοθει ακομα σε Belgium International μετα απο τοσες μερες! πανω απο 3 εργασιμες μεχρι τωρα δε μου ειχε ξανατυχει και αν καταλαβα καλα ουτε κι εσενα ε?

Κι εγω αυτο λεω οτι συμβαινει φιλε μου. Ειναι σε αυτο το στατους απο τις 29/11 οποτε και μου εστειλαν και φωτο που δειχνει το πακετο!!! Το θεμα ειναι γιατι δεν εχει παραδοθει ακομα σε Belgium International μετα απο τοσες μερες! πανω απο 3 εργασιμες μεχρι τωρα δε μου ειχε ξανατυχει και αν καταλαβα καλα ουτε κι εσενα ε?

Δεν ξερω αν εχει νοημα να αγχωνεσαι απο τις πρώτες ημέρες. Εγω κοιτάζω στο τελος ποσο κανει συνολικά να μου έρθει.

Δεν ξερω αν εχει νοημα να αγχωνεσαι απο τις πρώτες ημέρες. Εγω κοιτάζω στο τελος ποσο κανει συνολικά να μου έρθει.

Καηκε το mecool κι εχω μεινει χωρις να μπορω να δω τπτ και το βασικοτερο χωρις να μπορω να βαλω παιδικα στη μικρη να δει... Δεν εχω πολυ χρονο ζωης ακομα :-p

Καηκε το mecool κι εχω μεινει χωρις να μπορω να δω τπτ και το βασικοτερο χωρις να μπορω να βαλω παιδικα στη μικρη να δει... Δεν εχω πολυ χρονο ζωης ακομα :-p

Φταις τοτε που αγορασες απο Κινα. Ποτε δεν αφήνουμε τα παιδια μας χωρις cartoon :p

ΔΕΊΤΕ ΣΕ ΠΌΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΑΝ 3!!! ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ GEARBEST ΕΛΤΑ

Destination Country - Cache Time: 2017-12-07 08:30
2017-11-10 14:53

ETHN. ANTISTASEOS IRAKL. - ELT, ITEM DELIVERED
2017-11-10 13:33

ETHN. ANTISTASEOS IRAKL. - ELT, ITEM ARR ETHN. ANTISTASEOS IRAKL. - ELTA
2017-11-10 10:53

IRAKLEIO K D, ITEM IN CONTA IRAKLEIO K D
2017-11-10 10:02

IRAKLEIO K D, ITEM ARR IRAKLEIO K D
2017-11-10 08:53

2017-11-10 07:21

IRAKLEIO K D, ITEM UNLOADED
2017-11-09 14:22

KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED
2017-11-09 10:52

K.D. DEMATON ATHINAS, ITEM IN CONTA K.D. DEMATON ATHINAS
2017-11-09 08:52

K.D. DEMATON ATHINAS, ITEM ARR K.D. DEMATON ATHINAS
2017-11-08 21:12

KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED
2017-11-08 19:39

ITEM IN CONTA
2017-11-08 17:39

ITEM ARR
2017-11-08 15:10

K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), RETAINED BY CUSTOMS FOR UNSPECIFIED REASON
2017-11-07 11:57

K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY
2017-11-07 08:12

RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE
2017-08-29 08:18

NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD
2017-08-13 09:35

The item is pre-advised

ΔΕΊΤΕ ΣΕ ΠΌΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΑΝ 3!!! ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ GEARBEST ΕΛΤΑ

Destination Country - Cache Time: 2017-12-07 08:30
2017-11-10 14:53

ETHN. ANTISTASEOS IRAKL. - ELT, ITEM DELIVERED
2017-11-10 13:33

ETHN. ANTISTASEOS IRAKL. - ELT, ITEM ARR ETHN. ANTISTASEOS IRAKL. - ELTA
2017-11-10 10:53

IRAKLEIO K D, ITEM IN CONTA IRAKLEIO K D
2017-11-10 10:02

2017-11-10 08:53

2017-11-10 07:21

IRAKLEIO K D, ITEM UNLOADED
2017-11-09 14:22

KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED
2017-11-09 10:52

K.D. DEMATON ATHINAS, ITEM IN CONTA K.D. DEMATON ATHINAS
2017-11-09 08:52

K.D. DEMATON ATHINAS, ITEM ARR K.D. DEMATON ATHINAS
2017-11-08 21:12

KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED
2017-11-08 19:39

ITEM IN CONTA
2017-11-08 17:39

ITEM ARR
2017-11-08 15:10

K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), RETAINED BY CUSTOMS FOR UNSPECIFIED REASON
2017-11-07 11:57

K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY
2017-11-07 08:12

RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE
2017-08-29 08:18

NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD
2017-08-13 09:35

The item is pre-advised

Το πιο ανησυχητικο για την κατασταση των ΕΛΤΑ, ειναι οτι εκανε δυο μηνες να ερθει απο Αθηνα (μετα την εξοδο του κιολας απο το τελωνειο!) στον χώρο σου στη Κρήτη!
Ειπαμε πάντως, NL/SG/CN post ΤΕΛΟΣ!

Φταις τοτε που αγορασες απο Κινα. Ποτε δεν αφήνουμε τα παιδια μας χωρις cartoon :p

Χαχαχαχα. Ειχα στο μυαλο μου τις 10 μερες το πολυ που ειχαν κανει τα προηγουμενα μεσα στον Σεπτεμβρη και Οκτωβρη και μαλλον την πατησα. :-p

Οι τελευταιες φημες λενε πως το φαινομενο των μπλοκαρισμενων κινεζικων επεκτεινεται
και στην υπολοιπη ευρωπαικη ενωση.

Επισης καποιοι στα φορουμ λενε οτι εφαγαν κανονικοτατα δασμους σε εγγλεζικα προιοντα
παρα την αντιθετη οδηγια του τελευταιου κανονισμου για τους εκτελωνισμους.
(Θελω να τους θεωρω εγκυρους)

Επισης εκκρεμει απο το καλοκαιρι προκυρηξη διαγωνισμου για ιδιωτικη εταιρεια
που θα αναλαβει τους εκτελωνισμους.

Επισης υπαρχει και αυτο.

Τα συμπερασματα δικα σας.
Αυτααααααα !!!!!!!!
Δεν υπάρχει περίπτωση να πλήρωσαν δασμούς από Αγγλία εκτός και αν αγόρασαν από πωλητή που λέει ότι είναι Αγγλία αλλά στην πραγματικότητα είναι στα βάθη της Κίνας. Υπάρχουν 100αδες στο ebay και μου έχει τύχει και εμένα.
Σε τέτοια περίπτωση του βαράς ένα refund και κρατάς και το προϊόν γιατί μιλάμε για καραμπινάτη εξαπάτηση.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα ΕΛΤΑ ειναι για τον (ξερετε ποιον). Δεμα ΑΠΟ Ελλαδα προς ΗΠΑ δειχνει ακομα DISPATCH CLOSED (--> ATHENS SORTING CENTER) απο τις 30/11 (μια εβδομαδα).
Αναρωτιεμαι τι ψαχνουν...