ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Αντί ν επιλέξεις το priority NL επέλεξες το registered NL.

Απλά τώρα στείλε τους το mail με το invoice και περίμενε την λυπητερή. Μη χαλιέσαι, συμβαίνουν.

Τι κόστος είχε?

100.58 ευρω, τους εστειλα ηδη αντιγραφο πληρωμης του paypal
Για επιστροφη δασμων απο το gearbest τι λες εχω ελπιδες η οχι?

Your registered letter was not delivered. It is being*returned to the sender.
Μέσω gearbest με belgium registered μου βγάζει για πρώτη φορά αυτό το μήνυμα. Τι μπορεί να φταίει?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Your registered letter was not delivered. It is being*returned to the sender.
Μέσω gearbest με belgium registered μου βγάζει για πρώτη φορά αυτό το μήνυμα. Τι μπορεί να φταίει?

Βαλε τον κωδικο στα ΕΛΤΑ να δεις μηπως σου αφησαν ειδοποιηση σπιτι και χαθηκε (ή οπως σε μενα δεν ηρθε ποτε ο ταχυδρομος) και εν τελει αφου δεν παραδοθηκε επιστρεφεται.

Βαλε τον κωδικο στα ΕΛΤΑ να δεις μηπως σου αφησαν ειδοποιηση σπιτι και χαθηκε (ή οπως σε μενα δεν ηρθε ποτε ο ταχυδρομος) και εν τελει αφου δεν παραδοθηκε επιστρεφεται.
Μου βγάζει ότι έφτασε χθες Χανιά.. Και πες ότι δεν με βρήκαν.. Πρέπει να το επιστρέψουν αμέσως? Του έστειλα μήνυμα για να δούμε τι θα γίνει

Μου βγάζει ότι έφτασε χθες Χανιά.. Και πες ότι δεν με βρήκαν.. Πρέπει να το επιστρέψουν αμέσως? Του έστειλα μήνυμα για να δούμε τι θα γίνει

Αν δεν σε βρούνε το πακέτο παραμένει στα ΕΛΤΑ για 10 εργάσιμες και αν μέχρι τότε δεν πας να το πάρεις επιστρέφει πίσω στον αποστολέα. Αν σε βρουν και αρνηθείς να το παραλάβεις τότε το επιστρέφουν πίσω αμέσως.

Re: Απάντηση: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Παλιά σου έστελναν και δεύτερο ειδοποιητήριο..
Άλλαξε αυτό;
Στα ΕΛΤΑ που έβαλα τον αριθμό δείχνει ότι έφτασε προχθές.. Πότε πέρασαν οι δέκα μέρες?

Για ένα tablet που ενδιαφέρομαι από gearbest, η επιλογή Belgium registered είναι ΟΚ ή να επιλέξω unregistered?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Με το dhl του gearbest απο ευρωπαϊκή αποθήκη τι παίζει ρε παιδιά?
Νόμιζα οτι μέσα σε μια βδομάδα παραλαμβάνεις με το ταληρο που κοστίζει.
Εχει περάσει η βδομάδα κι ακομη φεύγει απο Γερμανία το πακέτο.Οχι οτι γράφει κάπου οτι θα παραλαβεις τόσο γρήγορα αλλα αν ειναι να παραλαβεις σε κανα μήνα γιατί να πληρώσεις παραπάνω?

Same Sh1t...Different Day

Εχει περάσει η βδομάδα κι ακομη φεύγει απο Γερμανία το πακέτο.Οχι οτι γράφει κάπου οτι θα παραλαβεις τόσο γρήγορα αλλα αν ειναι να παραλαβεις σε κανα μήνα γιατί να πληρώσεις παραπάνω?

Βασικά παραδίδει στα ΕΛΤΑ όταν μπει στη χώρα.

Σε ποσο καιρό παραδίδουν πανω κατω ξέρουμε?Ενα κουτακι ήθελα να κανω δώρο και θα το πάω το Πάσχα μου φαινεται.

Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Από την Ιταλική ασποθήκη τους πάντως,2 Xiaomi tv box που έχω πάρει,έφτασαν το ένα σε 1 εργάσιμη και το άλλο σε 2 και εννοείται ότι παραδόθηκαν με DHL.
Στην περίπτωσή σου πάντως,το πιό πιθανό είναι να τους έπεσαν πολλές παραγγελίες και τους τελείωσε το στοκ.

Σε ποσο καιρό παραδίδουν πανω κατω ξέρουμε?Ενα κουτακι ήθελα να κανω δώρο και θα το πάω το Πάσχα μου φαινεται.

Από τη στιγμή που θα φύγει από Γερμανία μπορεί να κάνει πάνω από μια εβδομάδα μέχρι να ξαναδείς ενημέρωση στο τρακινγκ

Καλά κρασιά...Κι εγώ νόμισα ότι με dhl θα το έχω γρήγορα.Άκουγα και κάτι τρεις τέσσερις μέρες με dhl από geek και είπα ότι έτσι θα είναι και με το gear..

Same Sh1t...Different Day.