Εμετική διαφήμιση MEDIA MARKΤ

Απάντηση: Re: Εμετική διαφήμιση MEDIA MARKΤ

Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ. Μπορεί να εισπράττουν αρνητικά σχόλια αλλά ίσως να θεωρούν ότι είναι κάτι (έστω και αρνητικό) που μένει στον κόσμο.

To ίδιο πιστεύω και εγώ!!
Απόδειξη ό,τι το σχολιάζουμε

Εμετική / ξε-εμετική πετυχαίνει το στόχο της: Ακούγεται το Media Markt. Αποτυπώνεται στον εγκέφαλό μας.
Οι σκεπτόμενοι, φιλτράρουμε.
Άλλοι όμως, όταν έρθει η ώρα να σκεφθούν από πού θα αγοράσουν την χ,ψ συσκευή, θα ανασύρουν από την μνήμη την πιο πρόσφατη/ακουσμένη/εντυπωμένη αλυσίδα.

Ακριβως.

Οσοι νομιζουν πως στις διαφημιστικες πρακτικες υπαρχουν οι οροι ηθος, τιμιοτητα, διακριτικοτητα, σεβασμος, μετριοπαθεια να τους πληροφορησω οτι.....δεν υπαρχουν.

Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ή για την ακριβεια ....πληρωνει το νοικι και το "ψωμι". Αν δεν το κανουν αυτοι θα το κανουν οι αντιπαλοι.

Λιγοι ειναι οι δημιουργοι που με οπλο το ταλεντο τους και μονο και μη καταφευγοντας σε εμετικες πρακτικες καταφερνουν να διατηρουν και τον πελατη ευχαριστημενο (αρα και στο πελατολογιο τους) και την αναγνωριση της δουλειας τους σε σοβαρα πλαισια .....

Δεν ξέρω γιατι δεν σας αρέσουν, εμένα πάντως, οι διαφημίσεις του jumbo μου αρέσουν. Σε σχέση δηλαδή, με τις υπόλοιπες που βλέπουμε και ακούμε, του jumbo είναι καλύτερες, εξυπνότερες κι έχουν χιούμορ... Του media markt πάντα ήταν κακόγουστες...

Εννοείται ότι δεν τα φτιάχνουν μόνοι τους... σε απάντηση φίλου που αναρωτιόταν αν πληρώνουν διαφημιστική. Ναι, πληρώνουν.
Επίσης... είναι επιτυχημένη. Εμετική / ξε-εμετική πετυχαίνει το στόχο της: Ακούγεται το Media Markt. Αποτυπώνεται στον εγκέφαλό μας.
Οι σκεπτόμενοι, φιλτράρουμε.
Άλλοι όμως, όταν έρθει η ώρα να σκεφθούν από πού θα αγοράσουν την χ,ψ συσκευή, θα ανασύρουν από την μνήμη την πιο πρόσφατη/ακουσμένη/εντυπωμένη αλυσίδα.
Και οι διαφημίσεις αυτές, πετυχαίνουν αυτόν ακριβώς το σκοπό. Να μπορούν να "ανασύρονται" άμεσα/εύκολα.

Ακριβώς έτσι είναι και του Jumbo, που επίσης βρίσκω από κουραστικές εώς γελοίες τις διαφημίσεις.

Δεν συμφωνώ με την άποψη αυτή. Δεν εννοώ φυσικά μαζί σου , απλά με την έποψη αυτή που κυκλοφορεί.

Οι παγκόσμιοι κολοσσοί που ξοδεύουν πελώρια ποσά για διαφήμιση (Coca Cola , Ποτά , Αυτοκίνητα , καλλυντικά , τρόφιμα , τράπεζες, super market κλπ) ουδέποτε καταφεύγουν σε τέτοιες βλακείες ως τακτική διαφήμισης.

Άλλο είναι αν βγάζουν μια διαφήμιση αστεία – παρωδία. (Πχ Jumbo που προσωπικα καπως τις αποδεχομαι)

Η συγκεκριμένη είναι γελοία – αηδιαστική (δεν είναι κωμική παρά το ότι αυτό μαλλον επιδιώκει). Το γελοιο ΔΕΝ ειναι αστειο.

Τώρα βέβαια αν κάποιο ποσοστό των συνάνθρωπων μας την βρίσκει αστεία υπάρχει πρόβλημα ( …με την Ελλάδα του Λαζόπουλου).

Last edited:
Aalfaalfa μην ορκιζεσαι για το τι γινεται εξω.

Νασαι σιγουρος οτι οι δικοι μας "διαφημισταδες" δεν ανακαλυψαν τον τροχο της αθλιοτητας. Απλα τον αντιγραφουν.

Εξω υπαρχουν πολυ χειροτερα αλλα και πολυ καλυτερα φυσικα....

Δεν ξέρω γιατι δεν σας αρέσουν, εμένα πάντως, οι διαφημίσεις του jumbo μου αρέσουν. Σε σχέση δηλαδή, με τις υπόλοιπες που βλέπουμε και ακούμε, του jumbo είναι καλύτερες, εξυπνότερες κι έχουν χιούμορ... Του media markt πάντα ήταν κακόγουστες...

Οι ραδιοφωνικες διαφημισεις του Jumbo ειναι μια χαρα υλοποιησεις και συχνα γελαω.
Οι τηλεοπτικες ειναι μια του βαθους μια του υψους.

Απάντηση: Re: Εμετική διαφήμιση MEDIA MARKΤ

Aalfaalfa μην ορκιζεσαι για το τι γινεται εξω.

Νασαι σιγουρος οτι οι δικοι μας "διαφημισταδες" δεν ανακαλυψαν τον τροχο της αθλιοτητας. Απλα τον αντιγραφουν.

Εξω υπαρχουν πολυ χειροτερα αλλα και πολυ καλυτερα φυσικα....

Έχεις απόλυτο δίκιο
Μάλιστα κάνουνε και κακές αντιγραφές...έχουν δρόμο ακόμα

Οι ραδιοφωνικες διαφημισεις του Jumbo ειναι μια χαρα υλοποιησεις και συχνα γελαω.
Οι τηλεοπτικες ειναι μια του βαθους μια του υψους.

Βλέπω οτι βγάζουν συνέχεια καινούριες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις... Αυτό σημαίνει ενα καλό ποσόν που μοράζεται στον σχετιζόμενο επαγγελματικό κύκλο. Εχω ακούσει οτι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης των jumbo ασχολείται προσωπικά με τις διαφημίσεις αυτές και έχει στηρίξει πολλούς στον κόσμο της διαφήμισης... Εσύ λογικά θα ξέρεις περισσότερα σ'αυτόν τον τομέα...

Βλέπω οτι βγάζουν συνέχεια καινούριες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις... Αυτό σημαίνει ενα καλό ποσόν που μοράζεται στον σχετιζόμενο επαγγελματικό κύκλο. Εχω ακούσει οτι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης των jumbo ασχολείται προσωπικά με τις διαφημίσεις αυτές και έχει στηρίξει πολλούς στον κόσμο της διαφήμισης... Εσύ λογικά θα ξέρεις περισσότερα σ'αυτόν τον τομέα...

Πολλες φορες "παρολιγον" αλλα δεν εκατσε ποτε τελικα αν και οντως εχει μεγαλη αριθμητικη παραγωγη διαφημιστικων οποτε και δεν ξερω για την αναμιξη του Mr Jumbo.

Εκτος καποιων παραγωγων που ηταν οντως μεγαλες για τα δεδομενα της εγχωριας αγορας τα τελευταια 2-3 κυριως χρονια ειναι πολυ low budget παραγωγες. Πολυ ομως....μιλαμε οτι ειναι θαυμα που γινονται (συνηθως ο πελατης αν εχει ενα μπατζετ Α προτιμα να το διαθετει κυριως στον διαφημιστκο χρονο προβολης και οχι στην παραγωγη την ιδια. Εκει βεβαια φαινονται και τα κοχονες του διαφημιστη...)

Οι ραδιοφωνικες τους ομως παραγωγες ειναι αξιολογες (ενταξει στο μετρο του δυνατου...) και δεν εχουν καμια σχεση με τις τηλεοπτικες.

Re: Απάντηση: Εμετική διαφήμιση MEDIA MARKΤ

το ότι υπάρχει ολόκληρο θρεντ που ασχολείται με το θέμα σημαίνει "BINGO!" για το τμήμα που επιμελείται τις διαφημίσεις της εταιρίας...

Αυτό ακριβώς.....

Προσωπικα μετα την ιστορια με τον τσαμπατζη, δεν εχω ξαναπατησει ποτε στα ΜΜ.

Βρε Σάκη σόρυ αλλά χρειάζεται μία διαφήμιση για να μην πατήσεις το πόδι σου σε ένα κατάστημα ?????

η ερώτηση είναι ρητορική.... δεν χρειάζεται απάντηση...

Βρε Σάκη σόρυ αλλά χρειάζεται μία διαφήμιση για να μην πατήσεις το πόδι σου σε ένα κατάστημα ?????

η ερώτηση είναι ρητορική.... δεν χρειάζεται απάντηση...

Οχι...χρειαζεται μια αντι-διαφημηση ;)