Εμετική διαφήμιση MEDIA MARKΤ

Εχω ακούσει οτι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης των jumbo ασχολείται προσωπικά με τις διαφημίσεις αυτές και έχει στηρίξει πολλούς στον κόσμο της διαφήμισης...

Δεν νομίζω...
Ο Βακάκης ασχολείται με τα παιχνίδια από το 1976 και τα Jumbo είναι η δεύτερη εταιρία που στήνει (η πρώτη ήταν η El Greco).

Σιγά μην ασχοληθεί με τις διαφημίσεις ο ίδιος...
Βέβαια, μετά από τόσα χρόνια, αν στα 60 του έχει τέτοιο κέφι, μαγκιά του...

Ουσιαστικα υπαρχει καποιος - ο διαφημιστης - αντ´αυτου που τρεχει την ολη παραγωγη σαν να ειναι ο ιδιος ο πελατης (στην συγκεκριμενη σχεση διαφημιστη πελατη....)

Δεν ξέρω γιατι δεν σας αρέσουν, εμένα πάντως, οι διαφημίσεις του jumbo μου αρέσουν. Σε σχέση δηλαδή, με τις υπόλοιπες που βλέπουμε και ακούμε, του jumbo είναι καλύτερες, εξυπνότερες κι έχουν χιούμορ... Του media markt πάντα ήταν κακόγουστες...

Συμφωνώ...

Προσωπικα μετα την ιστορια με τον τσαμπατζη, δεν εχω ξαναπατησει ποτε στα ΜΜ.

Εγώ κάποτε που πήγα, πήρα ένα καλώδιο component.... :Banane0:

Να συμφωνησω και εγω και να σας θυμησω οτι αν υπαρχει εστω και ενα νομικο προβλημα η διαφημιση κατεβαινει σε ενα λεπτο ...
Οταν ανεβηκε διαφημιση του καταστηματος Γερμανος για το ειδικευμενο σερβις κινητης τηλεφωνιας ( ΙΕ : αποφοιτοι λυκειου μη αδειουχοι με ενα σεμηναριο και αν, εγιναν ειδικευμενοι τεχνιτες ) Η διαφημιση εγινε πολυ γνωστη με την σορβιτολη που εχει η τσιχλα μεσα .

Την κατεβασα απο τον αερα μεσα σε 12 ωρες ... Πηρα την διαφημιστικη και της ειπα οτι αν παω στο Γερμανο και βρω τεχνιτη να εργαζεται μεσα χωρις αδεια θα σας πηδηξω χωρις σαλιο ...και πετυχε κατι τετοιο πρεπει να γινει και εδω ...

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Εγώ χάρη στις διαφημίσεις τους δεν ξαναπήγα στα μαγαζιά τους!

Προσωπικα μετα την ιστορια με τον τσαμπατζη, δεν εχω ξαναπατησει ποτε στα ΜΜ.
+1 στον καθένα.

Αλλά εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι πώς μπορεί να δρα τόσο αποτρεπτικά μια μασέλα και η vodafone, ανεξάρτητα από την όποια τιμολογιακή της πολιτική, να συνεχίζει να υπάρχει στην ελληνική αγορά...

+1 στον καθένα.

Αλλά εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι πώς μπορεί να δρα τόσο αποτρεπτικά μια μασέλα και η vodafone, ανεξάρτητα από την όποια τιμολογιακή της πολιτική, να συνεχίζει να υπάρχει στην ελληνική αγορά...

Τωρα ρε συ αυτο λες ?

Εδω συνεχιζει και υπαρχει μετα το σκανδαλο με τις παρακολουθησεις τηλεφωνων πολιτικων και την περιεργη ιστορια με τον θανατο του εργαζομενου......η διαφημιση σας εκανε εντυπωση.....?

Από την 1η μερα οι διαφημίζεις τους ήταν στο ιδιο στυλακι (φτιαγμενες από αγράμματους άλλωστε - βλ. ''φθηνές τιμες'').

Ξέρει που απευθύνεται η MM:

Στον βλάχο, αγραμματο, γυφτο Ελληνα με καταναλωτική συνειδηδη υπο του μηδενος ο οποιος μολις ακουει ''τσαμπα'', ''ευκαιρια'' κλπ τρέχει σαν το βοιδι (κι ας μην εχει να φαει το βραδυ). Στην πλειοψηφια των Ελληνων δλδ.

Εγω, ''αποκλείω'' εταιριες, από τετοια στυλάκια και μόνο (πχ Tellas, Wind κλπ).

Δεν ξέρω για εσας αλλα εμένα πολύ μου αρέσει η διαφήμιση με τον Σχιζοφρενή Δολοφόνο με το Πριόνι.
phil_24.gif

Από την 1η μερα οι διαφημίζεις τους ήταν στο ιδιο στυλακι (φτιαγμενες από αγράμματους άλλωστε - βλ. ''φθηνές τιμες'').

Στον βλάχο, αγραμματο, γυφτο Ελληνα με καταναλωτική συνειδηδη υπο του μηδενος ο οποιος μολις ακουει ''τσαμπα'', ''ευκαιρια'' κλπ τρέχει σαν το βοιδι (κι ας μην εχει να φαει το βραδυ). Στην πλειοψηφια των Ελληνων δλδ.

Ακριβώς αυτό. Άνθρωποι που συχνάζουν στο avclub δεν τους ενδιαφέρουν ως πελάτες.

Ναι, το βρήκα, The Newtons......

Κώστα κάνεις λάθος. Η αρχική ιδέα του τζάμπα, ήταν της Leo Burnett Athens. Αλλά μόνο για τις πρώτες 2-3 διαφημίσεις. Μετά και μέχρι τώρα, τις κάνουν μόνοι τους, με παραγωγή εξωτερικού. Εάν προσέξετε, οι ηθοποιοί, εκτός από τον τzάμπα, είναι ξένοι.
Η The Newtons δεν έχει καμία σχέση.

Δεν ξέρω για εσας αλλα εμένα πολύ μου αρέσει η διαφήμιση με τον Σχιζοφρενή Δολοφόνο με το Πριόνι.
phil_24.gif
Για την Wind, δεν αναφερομαι τοσο στις διαφημίσεις όσο σε αλλα πραγματα (πχ. τηλεφωνικες προσεγγίσεις κλπ).

Η εν λογω διαφημιση παντως, αν και καλη ιδεα, ειναι ασχημα υλοποιημενη (θα μπορουσε να βγαλει πολυ γελιο).

Ακριβώς αυτό. Άνθρωποι που συχνάζουν στο avclub δεν τους ενδιαφέρουν ως πελάτες.

Μπα, μη το λες....το ''τσαμπα'' χτυπαει στην καρδια πολλων....:p

Απάντηση: Re: Εμετική διαφήμιση MEDIA MARKΤ

Καλά που υπάρχεις κι εσύ πρωτευουσιάνε, εγγράμματε γαλαζοαίματε, με την απόλυτα ορθή καταναλωτική συνείδηση που δεν τρέχεις σαν το βόιδι και αποτελείς την μειοψηφία.
Α δεν τόμαθες και το άλλο? Μαζί τα φάγαμε!!!!

βλεπω ανοιξαμε κ σχετικο νημα με τις αηδιες της ΜΜ εεε???? βλεπω απασχολη κ αλλο κοσμο εκτος απο μενα κ τη γυναικα μου εε χαχαχαχααααα!!!! Τι αλλο θα δουν τα ματια μας ακομα κ ερχονται κ γιορτες οχι τιποτα αλλο.....

Κώστα κάνεις λάθος. Η αρχική ιδέα του τζάμπα, ήταν της Leo Burnett Athens. Αλλά μόνο για τις πρώτες 2-3 διαφημίσεις. Μετά και μέχρι τώρα, τις κάνουν μόνοι τους, με παραγωγή εξωτερικού. Εάν προσέξετε, οι ηθοποιοί, εκτός από τον τzάμπα, είναι ξένοι.
Η The Newtons δεν έχει καμία σχέση.

Κι ηθελα να το πω αυτο....η γιαγια δεν μοιαζει με τιποτα για Ελληνιδα...μαλλον για Γερμανιδα μοιαζει.

Για την Wind, δεν αναφερομαι τοσο στις διαφημίσεις όσο σε αλλα πραγματα (πχ. τηλεφωνικες προσεγγίσεις κλπ).

Η εν λογω διαφημιση παντως, αν και καλη ιδεα, ειναι ασχημα υλοποιημενη (θα μπορουσε να βγαλει πολυ γελιο).

Απο τηλεφωνικές προσεγγίσεις δεν έχω παράπονο, όλοι με θυμούνται τακτικά :D

Πολύ γελάω με τη φάτσα της κοπελιάς στο τέλος. Δεν περίμενα πάντως να δω αυτή τη διαφήμιση πριν τις 10 το βράδυ, είναι λίγο τρομακτική.

Αυτό που γράφει ο Kosh για low Budget διαφήμιση του Jumbo (τηλεοπτικά) δεν ισχύει. Πέφτει πολύ μαρούλι. Πέρυσι δούλεψε φίλη μου , χιόνισαν την Αθήνα και ο σκηνοθέτης (ξένος) πήρε πολλά. Γενικά δεν έχουν πρόβλημα να χώσουν.