Emotiva Audio

Re: EMOTIVA AUDIO

Τα νεωτερα:

Εστειλα εχτες το βραδυ 698.88 usd με paypal (481 ευρω)
Μου ειπαν οτι σημερα θα τον στειλουν.

Δεν ηξερα οτι τωρα δεχονται και paypal, καινουργιο αυτο γιατι παλια ελεγαν μονο bank transfer.... περιμενουμε την εμπειρια σου.

Προτεινω να περιμενετε μεχρι να ερθει στα χερια μου πριν κανετε καποια κινηση.

Στην χειροτερη αν κατσει κατι στραβα (απο το να ζητανε στο τελωνειο πολλα παραπανω, εως το μηχανακι να ειναι μουφα τελειως) να την πατησω μονο εγω.

Παντως, με βαση την αλληλογραφια που ανταλλαξα μαζι τους, δειχνουν σωστοι επαγγελματιες.

Πχ, εχτες το βραδυ, εκτος απο τον μηχανακι, παρηγγειλα και 3 rca καλωδια (επισης απο το site τους), και αντι να στειλω 58 δολλαρια, απο απροσεξια μου εστειλα 58 ευρω.
Επικοινωνησα στο καπακι μαζι τους, τους ειπα τι εγινε, και οχι μονο μου ειπαν οτι θα μου επιστρεψουν την διαφορα, αλλα οτι και τα καλωδια ειναι σε εκπτωση (20%)
Σημερα λοιπον το πρωι μου εστειλαν πισω με paypal 43 δολλαρια.

Δεν ξερω, αλλα ειμαι αισιοδοξος οτι ολα θα πανε καλα στην ολη συναλλαγη.

Τωρα εαν αξιζει η οχι ο ενισχυτης, εστω και για 620 με 630 που υπολογιζω οτι τελικα θα μου κοστισει, θα το ξερουμε σε λιγο.

Με γεια Ντίνο!

Πότε βλέπεις να σου έρχεται;

Ευχαριστω Δημητρη

Εχθες μου ειπαν οτι η αποστολη θα γινει σημερα. Δεν ξερω ποσο θα κανει.(καμια βδομαδα να πω??) Η αποστολη θα γινει με "fedex economy"
Εκτιμω οτι θα μου στειλουν τον αριθμο αποστολης της fedex, ετσι ωστε να παρακολουθω την πορεια του δεματος.

Με αυτο το ποσο ποσο λαθος μπορει να κανεις...???

Επεσες και στην περιοδο των Χριστουγεννιατικων προσφορων τυχερε. Μηπως να βαλουμε παραγγελιες την αλλη Παρασκευη που ειναι και η black friday?:flipout:

Μην ανησυχεις για τιποτα... μεγειες

Με αυτο το ποσο ποσο λαθος μπορει να κανεις...???

Επεσες και στην περιοδο των Χριστουγεννιατικων προσφορων τυχερε. Μηπως να βαλουμε παραγγελιες την αλλη Παρασκευη που ειναι και η black friday?:flipout:

Μην ανησυχεις για τιποτα... μεγειες

Γιατι οχι...

Παντως θυμαμαι πριν απο κανα 2 χρονια οταν τους ξανακοιταζα, ελεγαν οτι εαν γινεις πελατης τους, θα εχεις 40% εκπτωση σε καθε επομενη αγορα σου απο αυτους, νεου προϊοντος που αντικαθιστα το δικο σου.

Τι να σας πω βρε παιδια....
Το δολλαριο εχει γινει σκουπιδι, ισως ειναι καλη περιοδος

και αν ολα πανε καλα και τα μηχανηματα ειναι αξιοπιστα και απο ηχο και γενικα αν ειναι καλα ποιος θα μας κανει την εξυπηρετιση για εμας τους ασχετους απο αγορες απο το ιντερνετ να παρουμε και εμεις. με το καλο να τους δεχτεις databace error

Παραειναι απλο για τον οποιοδηποτε να κανει αυτο που εκανα και εγω.

1. Στελνεις ενα email και τους λες τι θελεις να παραγγειλεις. Τους ζητας να σου κοστολογησουν το ποσο για την μεταφορα εκει που θες, αναφεροντας τους τον ταχυδρομικο σου κωδικο, και την χωρα

2. Σου απαντανε, οτι κοστιζει "τοσο", και πως επιθυμεις να πληρωσεις
Εχεις 2 εναλλακτικες:
α. Με paypal
β. Με εμβασμα
Εαν επιλεξεις με paypal, (και αν δεν εχεις ηδη), πηγαινεις στο paypal.com και "ανοιγεις" εναν λογαριασμο. Επι της ουσιας, ο "λογαριασμος" αυτος στο paypal ειναι συνδεδεμενος με καποιον λογαριασμο που ηδη εχεις (πχ με την πιστωτικη σου καρτα). Ετσι, οταν στειλεις με paypal τα χρηματα εκει που θα σου υποδειξουν, απλα θα χρεωθει η πιστωτικη σου καρτα.

Εαν δεν εχεις paypal, ή δεν θελεις για οποιονδηποτε λογο να επιλεξεις αυτην την οδο πληρωμης, μπορεις απλα να επιλεξεις τον παραπανω (β) τροπο.
Δεν το εχω κανει, φανταζομαι, οτι απλα πας στην τραπεζα, και στελνεις το ποσο που πρεπει εκει που θα σου υποδειξει ο πωλητης.

3. Σου στελνουν e-mail και σου λενε οτι εγινε η αποστολη, και οτι ο κωδικος στην μεταφορικη ειναι ο ταδε.

4. Σε λιγες μερες (δεν ξερω ποσο) σε ειδοποιει η fedex και σου λεει οτι εχει ερθει κατι απο αμερικη για εσενα.

5. Πας στο τελωνειο παιρνεις καποια χαρτια απο την fedex και πηγαινεις να πληρωσεις τους δασμους που αναλογουν σε αυτο που αγορασες.

6. Πληρωνεις και ενα ποσο στην fedex (δεν εχω καταλαβει ακριβως για ποιο πραγμα ακριβως), και εχεις τελιωσει.

Απο τα παραπανω βηματα, τα 3,4,5 & 6 τα λεω οχι απο εμπειρια αλλα ετσι ενημερωθηκα. Θα εχω την εμπειρια σε μερικες μερες

Να προσθεσω στο παραπανω, οτι με το paypal ειναι αμεση η πληρωμη, δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο με bank transfer (μηπως υπαρχει καθυστερηση δλδ)

ευχαριστω οταν με το καλο ξεμπερδεψεις και παραλαβεις και ολα ειναι καλα πες περισσοτερα ποσο εφτασε τελικα να δουμε τι θα κανουμε ευχαριστω και παλι

Σε καθε περιπτωση συμφερει το paypal. Οι τραπεζες -οι ελληνικες- συνηθως ζητανε ενα σκασμο λεφτα για να σου κανουν διεθνες εμβασμα. Εγω αποφασισα να χρησιμοποιησω paypal οταν ειχα μια εντελως απαραδεκτη εμπειρια με την Εθνικη οταν για εμβασμα 75 ευρω στη Γερμανια μου ζητησαν εξοδα 50 ευρω...:bird:

Ξεχασα να προσθεσω πως επισης συμφερει πολυ αν εχεις υπηρεσια web banking/e-banking κλπ οπου σε αυτη την περιπτωση το κοστος για διεθνες εμβασμα ειναι ελαχιστο.

Last edited:

5. Πας στο τελωνειο παιρνεις καποια χαρτια απο την fedex και πηγαινεις να πληρωσεις τους δασμους που αναλογουν σε αυτο που αγορασες.

6. Πληρωνεις και ενα ποσο στην fedex (δεν εχω καταλαβει ακριβως για ποιο πραγμα ακριβως), και εχεις τελιωσει.

Απο τα παραπανω βηματα, τα 3,4,5 & 6 τα λεω οχι απο εμπειρια αλλα ετσι ενημερωθηκα. Θα εχω την εμπειρια σε μερικες μερες

Τα 5& 6 δεν είναι ακριβώς έτσι.

Μαζί με το 4 θα σου πουν επίσης και πόσο κοστίζει για να κάνουν αυτοί τον εκτελωνισμό και να στο φέρουν στην πόρτα σου. Εδώ συνήθως πάει 80-120 η ταριφα. Όταν αυτό που έχεις φέρει κοστίζει 100-200 τα παίρνεις στο κρανίο.

Στο παρελθόν έκανα προσωπικά τα 5 & 6 αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν πληρώνεις το χαράτσι τους.

Θα σου πάρει από 1-2 ώρες αν πας αρκετά πρωί. Απλά πρέπει να είσαι αρκετά υπομονετικός με τους τελωνιακούς κλπ, να κάνεις τον ευγενικό για να γίνει η δουλιά σου γρήγορα.

Λουκα τα εξηγησα στο #16 παραπανω.
Οι τιμες, (120 δασμοι, και 30 για την fedex) ειναι αυτες που μου ειπαν απο το τελωνειο και την fedex αντιστοιχα, για την τιμη (519$) του συγκεκριμενου προιοντος

Τα 30 της fedex γινονται 110 περιπου εαν δεν ασχοληθω ο ιδιος καθολου και η ιδια η fedex αναλαβει τον εκτελωνισμο.