BIOS
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 15,781
Απάντηση: Re: Εμπειρία από φριτέζες.. ??
Πάντως, το κόλπο όλο και η διαφορά η μεγάλη, είναι στην κρούστα που πιάνει το τρόφιμο τα πρώτα δευτερόλεπτα του ψησίματος. (Ασε που είναι και το νοστιμότερο μέρος). Με αέρα, απλά δεν μπορείς να έχεις κρούστα. Πως θα μπορούσες να έχεις ?
Στο"στεγνό". Δοκίμασα όπως είπα και μπούτια κοτόπουλου και ήταν πολύ πιο ζουμερα από τηγανητά.
Τεσπά, τελείως υποκειμενικά όλα αυτά. Όταν πάρουν ο Άκης και ο Θοδωρής θα έχουμε 2 ακόμα προσωπικές εμπειρίες να συγκρίνουμε![]()
Πάντως, το κόλπο όλο και η διαφορά η μεγάλη, είναι στην κρούστα που πιάνει το τρόφιμο τα πρώτα δευτερόλεπτα του ψησίματος. (Ασε που είναι και το νοστιμότερο μέρος). Με αέρα, απλά δεν μπορείς να έχεις κρούστα. Πως θα μπορούσες να έχεις ?