Eπειδή το έφερε η κουβέντα και εκτός θέματος, να πω και την επαγγελματική συνταγή για σαγανάκι τυρί φέτα που γίνεται στις φριτέζες. Ένα κομμάτι τυρί πάχος 1.5 εκατοστό ή συνήθως όπως είναι έτοιμα κομμένα φέτες στα πλαστικά μικρά δοχεία έχουν ακριβώς την διάσταση για να γίνουν σαγανάκι. Πέρασμα από αυγό και τριμμένη φρυγανιά μια φορά. Ξανά δεύτερη αυγό και ξανά δεύτερη στρώση φρυγανιά. Θέλει πολύ αυγό και πολύ φρυγανιά να καλυφθεί κάθε σημείο να μη σκορπίσει. Για να γίνει επαγγελματικό το αποτέλεσμα το αυγό και η φρυγάνια πρέπει να είναι σε ξεχωριστά λεκανάκια σε μεγάλες ποσότητες. Μετα το αφήνουμε για καμιά ώρα στο ψυγείο να παγώσει. Το ρίχνουμε από το ψυγείο στην φριτέζα 2 με 3 λεπτά, με προσοχή βγάλσιμο να στραγγίσει καλά, και φυσικά είναι φοβερό μετά όταν το κόβεις με το πιρούνι πως είναι κρέμα το τυρί από μέσα και τέλεια ροδισμένο από έξω. Το καλό με τη φριτέζα είναι ότι δεν χρειάζεται καν γύρισμα όπως στο τηγάνι και ούτε τραβάει λάδια. Όσο καλύτερο το τυρί φέτα λογικό τόσο καλύτερο το σαγανάκι. Σερβίρεται είτε με λεμόνι είτε με κρεμμύδια γλυκά σωταρισμένα.