Ας πω κι εγω αποψη με επιφυλαξη παντα,
Η εκθεση ειχε καλυτερο ηχο συνολικα σε ολα τα δωματια σε σχεση με την προηγουμενη,μαλλον ηταν καλυτερος ο χωρος,
Ιδιαιτερη εντυπωση μου εκαναν δυο συστηματα λογω αποδοσης προς τιμη,
το ενα ηταν τα magnepan που ειχαν μεγαλο ηχο για τα λεφτα που ζητανε, βεβαια παιζαν συνεχεια ενα τραγουδι των dire straits που οταν γυρισα το εβαλα κι εγω και επαιζε το ιδιο επιβλητικα ισως και καλυτερα,αλλα δεν παυει να ειναι καλη αγορα,
το αλλο ηταν που ηταν vfm ηταν τα harbeth καλος ηχος για το οπως ειχαν πεταξει πανω στο τραπεζι τα παντα,βεβαια ηταν λαμπρος για τα γουστα μου αλλα δεν παυουν να ειναι και αυτα ευκαιρια.
Τωρα απο κει και υστερα κορυφαιο ηχο σε σχεση με τα εκθεσιακα μετρα και σταθμα ειχε το περιπτερο της Ultra audio με τα υπεροχα μικρα jojeph,
Eπισης εμενα τα dynaudio αν υπολογισει καποιος οτι παιζαν σε ενα δωματιο γηπεδο και γινοταν και βαβουρα μια χαρα ηταν.
τα atc+benchmark πολυ καλα αλλα παιζαν σιγα και ετσι δεν εβγαλα σιγουρο συμπερασμα,τουλαχιστον σε σχεση με το παλιο σαρανταρι το νεο ακουγοταν νομιζω καλυτερο,αλλα αυτο θα το πουν οι κατοχοι των παλιων.
τα sonus πανεμορφα με ζεστο ηχο αλλα με ψυχρη τιμη,
Ολες οι προσπαθειες των δικων μας κατασκευαστων ηταν αξιοσημειωτες και παιζαν πολυ καλα ολοι.
τα rockport με lamm δεν ξερω ισως εφταιγε το προγραμμα,μιας και ολοι λενε οτι εντυπωσιαστηκαν ας κρατησω πισινη γιατι σε προηγουμενη εκθεση ειχα ενυπωσιαστει κι εγω.
Αυτα που εσκουζαν ηταν τα focal,ειδικα σε κατι βυνιλια με hendrix που παιζαν ηταν αστα να πανε.
στην aphrodite ακουσα τα βασης,πολυ καλος ηχος αλλα πρεπει να επαιζαν εκτος φασης δεν ξερω αν το παρατηρησε κι αλλος αλλα τα τσικι τσικι ερχονταν απ την κατω γειτονια.Τοσο surround ουτε σε home cinema.
Τα pmc πολυ καλος ηχος αλλα ασχημα και ακριβα δεν τα εβαζα στο σαλονι μου.Μαλλον ειναι για studio.
Eκει επισης που περιμενα το κατι παραπανω αλλα δεν το ακουσα ηταν τα Ayon με τον τριτωνα αδιαφορα θα ελεγα.
Tωρα ξεχναω αρκετους δεν ειμαι ειδικος επι των σεντονιων,ολα ειναι εντελως υποκειμενικα και βασιζονται σε πενταλεπτο ακουσμα του καθενος συστηματος.