Ενα ακόμη High End Show για εφέτος!!

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
Και εκεί που νομίζαμε πως θα περιμένουμε ένα χρόνο να βρεθούμε πάλι σε Εκθεση οπτικοακουστικών συστημάτων
ξαφνικά τσουπ!...Να άλλη μία!!

Από τον Ηχο, 14-15 Δεκεμβρίου στο (απ´ότι λένε οι πληροφορίες) Ledra Marriot.

Το παράξενο είναι πως οι διοργανωτές δεν έχουν αναρτήσει ακόμη λίστα Εκθετών,
ενώ απέχουμε λιγότερο από ένα μήνα από την ημερομηνία του show...Θα δούμε..

View attachment 98165

Last edited:
Μια εκθεση που ακουγεται εδω και καποιες μερες αλλα ακομα δεν υπαρχει κατι "χειροπιαστο" οσων αφορα τους εκθετες. Μακαρι να γινει και να εχει επιτυχια.

Δηλαδή αυτοί που πήγαν στην έκθεση του Οκτωβρίου θα ξανακατέβουν για δεύτερη φορά;

Οι εκθέσεις που διοργάνωνε ο ΗΧΟΣ τα τελευταία χρόνια ήταν πάντοτε πολύ consumer.... Να δούμε... Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να πηγαίνουν για δεύτερη φορά κάποιοι έμποροι-αντιπρόσωποι σε έκθεση. Ίσως δούμε κάποιους που δεν συμμετείχαν στην προηγούμενη. Μου μυρίζει πολύ τηλεόραση και gadget...

Η έκθεση είναι γεγονός. Έχει κλείσει ήδη ολόκληρος όροφος του Ledra-Marriott! Νομίζω ότι το ξενοδοχείο δεν κλείνει αλλά απλώς αλλάζει ιδιοκτησία τον Δεκέμβριο. Λ.Σ.

Last edited:
ωραιο ακουγεται. αυτην την φορα λεω να κατεβω πιο πολυ για να πεσει και ο μεσος ορος ηλικιας των περευρισκομενων σε τετοια σοου :D

Το Ληδρα 31 Δεκέμβρη κλείνει. ..

Όχι, το Marriot φεύγει (η ανάπτυξη έρχεται).
Γενικά η Marriot από την Ελλάδα.

Η έκθεση δεν νομίζω να έχει την φιλοσοφία της High End.
Αυτό δεν είναι κακό, ίσα ίσα που το θεωρώ θετικό αυτή την εποχή και μάλλον θα έχει περισσότερη απήχηση στον κόσμο.

Δύο εκθέσεις high end τόσο κοντά μεταξύ τους ? Λογικά η πρώτη θα είχε μεγάλη επιτυχία για να κανονίζουν και δεύτερη.

Aλλα είναι τα κίνητρα. Όπως και να έχει καλή επιτυχία. Ωφελημένοι είμαστε εμείς οπότε ας μην γκρινιάζουμε.

Δύο εκθέσεις high end τόσο κοντά μεταξύ τους ? Λογικά η πρώτη θα είχε μεγάλη επιτυχία για να κανονίζουν και δεύτερη.

Άλλος διοργανωτής είναι αυτός.
Αυτή λογικά είναι πιο πολύ HiFi με gadgets, εικόνα, κλπ κλπ...
Όπως και παλιά.

απο εκθετες μαζευτηκαν αρκετοι απ οτι ειδα. το μονο κακο ειναι οτι θα σκαλωσει το μυαλο μου σε καμια περιεργη αναβαθμιση και ξανα μανα οικονομιες :D

εγω παντως βλεπω οτι οσοι δεν πηγαν στην 1 εκθεση για καποιο λογο (οικονομικο?, συμπαθειες/αντιπαθειες) πανε σε αυτη .
ειμαι περιεργος να δω εαν παει κανενας και στις 2 ...

Ο ΗΧΟΣ παραδοσιακά οργάνωνε εκθέσεις, αλλά δεν τις ονόμαζε High End Show. "Ήχος-Εικόνα" αν θυμάμαι καλά ονομαζόταν η τελευταία του έκθεση στη
Helexpo στο Μαρούσι πριν από πέντε χρόνια. Μεγάλες εκθέσεις με πολύ home cinema και πολλές κονσουμεράδικες συσκευές (πράγμα που θεωρώ καλό.)
Ακόμα και στο Ολυμπιακό Στάδιο είχε κάνει έκθεση κάποτε (το περπάτημα από τον σταθμό του ηλεκτρικού μέχρι τον εκθεσιακό χώρο το θυμάμαι ακόμα.)
Με το γνωστό High end show, που ήδη έγινε, νομίζω ότι υπήρχε μια αντιπαλότητα σε επίπεδο διοργάνωσης.
Ωστόσο, θα έλεγα ότι οι δυο εκθέσεις λειτουργούσαν συμπληρωματικά. Η μια πιο χάι, η άλλη με κάτι για τον καθένα.

Για εμάς, το κοινό, δεν μπορεί παρά να είναι καλοδεχούμενη κάθε έκθεση.
Πάντως είναι προφανώς πολύ δύσκολο οι ίδιοι εκθέτες να πληρώσουν και πάλι για να εκθέσουν τα προϊόντα τους και μάλιστα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς.