SR-71
AVClub Fanatic
Στην ντουλαπα γνωρισες την χαρα στα σκελια ? :chinscratch:
Πολυ προχωρημενο το κοινο του AVclub ....
Πολυ προχωρημενο το κοινο του AVclub ....

Όχι δεν μου άρεσε, φιγουράρει στις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ,
Και o ίδιος έχει εκφράσει, ότι μετάνιωσε ότι το έφτιαξε ή κάτι τέτοιο..
40% metacritic,
6,6 imdb (και αυτό, λόγο fanboys),
δεν άρεσε γενικά..
Dune
https://www.imdb.com/title/tt0087182/
Chicago Sun-Times
Roger Ebert
This movie is a real mess, an incomprehensible, ugly, unstructured, pointless excursion into the murkier realms of one of the most confusing screenplays of all time.
Και λίγα λέει..
+1000
Τον Μάριο τον Σαλιερη μην ξεχάσουμε.![]()
για μια στιγμή διάβασα Μάκη Σαλιάρη....
Πάλι καλά που δεν διάβασες Αργυρη Σαλιαρελη .![]()
Παρομοίως. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που ασέλγησαν πάνω μου. Παντοιοτρόπως. Και τους ευγνωμονώ γι αυτό :worshippy:
Εμενα παντως μου αρεσε το Ιnland Empire....
Τον Lynch στο φαι παντως για ονειρα θα τον ρωτουσα.
Τον Παζολινι για ποδοσφαιρο και σοσιαλισμο,τον Μπουνουελ για γυναικες και αναρχια,τον Φορντ για αμερικανους ηρωες,τον Πεκινπα για καταραμενους ηρωες και μοναξια,τον Φιντσερ για εμμονες,τον Ζαν Πιερ Μελβιλ για σιωπες και τη "μουσικοτητα" του μονταζ,τον Κιουμπρικ για ζωγραφικη,τον Ριντλευ Σκοτ για τον Κιουμπρικ,τον Μπαρτον για τρομο,εξπρεσιονισμο και παραμυθια,τον Κορμαν για το πως ειναι να γυριζεις πανω απο 250 φτηνες ταινιες και να κρατας την αισθητικη ψηλα,τον Waters για αμερικανους μικροααστους,τον Σκορτσεζε για σινεμα,τον Αιζενσταιν για μονταζ,τον Χιουστον (μ'αυτον θα τα πιναμε δεν θα τρωγαμε,οπως τωρα που το καλοσκεφτομαι και με τον Πεκινπα) για τον Τζειμς Τζοις και αν θα μπορουσε να κανει τον Οδυσσεα ταινια....
Αυτο δεν ειναι τραπεζι τον μυστικο δειπνο εκανα...Και ειναι κι αλλοι.
... και τον Σπίλμπεργκ απλά για να τον ευχαριστήσω..![]()
Εσύ πας για γλέντι γάμου...
Καλά το inland ίσως το αδικό. Αλλά είπα ότι είναι από τα χειρότερα του, όχι χάλια γενικά. Θυμάμαι μόνο οτι δεν μου είχε αρέσει όπως τα άλλα του, έχω να το δω από τότε που βγήκε.
Ούτε έναν Fassbinder, Bresson, Ozu, Dreyer, Vigo... Χάλια δείπνο ετοιμάσες
![]()
Τι θα ρωτούσες για το querelle?Τους ανέφερε όλους ο Πάνος,θα προσέθετα τον Φασμπίντερ να τον ρωτήσω για το Querelle ,τον Νόλαν για την μοναδική ματιά του και τον Σπίλμπεργκ απλά για να τον ευχαριστήσω..![]()
Εμενα παντως μου αρεσε το Ιnland Empire....
Τον Lynch στο φαι παντως για ονειρα θα τον ρωτουσα.
Τον Παζολινι για ποδοσφαιρο και σοσιαλισμο,τον Μπουνουελ για γυναικες και αναρχια,τον Φορντ για αμερικανους ηρωες,τον Πεκινπα για καταραμενους ηρωες και μοναξια,τον Φιντσερ για εμμονες,τον Ζαν Πιερ Μελβιλ για σιωπες και τη "μουσικοτητα" του μονταζ,τον Κιουμπρικ για ζωγραφικη,τον Ριντλευ Σκοτ για τον Κιουμπρικ,τον Μπαρτον για τρομο,εξπρεσιονισμο και παραμυθια,τον Κορμαν για το πως ειναι να γυριζεις πανω απο 250 φτηνες ταινιες και να κρατας την αισθητικη ψηλα,τον Waters για αμερικανους μικροααστους,τον Σκορτσεζε για σινεμα,τον Αιζενσταιν για μονταζ,τον Χιουστον (μ'αυτον θα τα πιναμε δεν θα τρωγαμε,οπως τωρα που το καλοσκεφτομαι και με τον Πεκινπα) για τον Τζειμς Τζοις και αν θα μπορουσε να κανει τον Οδυσσεα ταινια....
Αυτο δεν ειναι τραπεζι τον μυστικο δειπνο εκανα...Και ειναι κι αλλοι.
.
δειπνο για 4
Μπεργκμαν Ταρκοφσκι Ντραγερ Στελιος
τι ερωτηση ?
Καμμια
θα καθομουν αποσβολωμενος να τους κοιταζω και να τους ακουω
και μετα μια σελφι
και εικονισμα στην κραβατοκαμαρα
one to one σε συνέντευξη ναι, δείπνο ολοι αυτοι μαζί οχι!
μονο δειπνο για να βγουν οι αληθειες που δεν υπαρχουν στις συνεντευξεις
το πιθανότερο είναι να τους ακουγες να ανταλλάσουν απόψεις για εντελώς τεχνικά θέματα που δεν έχεις το παραμικρό ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις,
μα εγω το γευμα το κανω με τις δικες μου πιθανοτητες τα τεχνικα θεματα τα φανταζεστε εσεις που ζειτε στο κοσμο της τεχνολογιας
μπορεί και να έριχνες κανένα υπνάκο αν δεν ήταν καλό το μενού
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.