Ένα δείπνο μαζί του

Re: Απάντηση: Re: Eνα δειπνο μαζι του

Όχι δεν μου άρεσε, φιγουράρει στις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ,
Και o ίδιος έχει εκφράσει, ότι μετάνιωσε ότι το έφτιαξε ή κάτι τέτοιο..

40% metacritic,
6,6 imdb (και αυτό, λόγο fanboys),
δεν άρεσε γενικά..

Dune
https://www.imdb.com/title/tt0087182/

Chicago Sun-Times

Roger Ebert

This movie is a real mess, an incomprehensible, ugly, unstructured, pointless excursion into the murkier realms of one of the most confusing screenplays of all time.

Και λίγα λέει..

Είπε ότι δεν του έφταναν οι 3 ώρες διάρκεια που τελικά του "επέτρεψε" ο De Laurentis, η ταινία κατ'αυτόν έπρεπε να είναι 6ωρη...τύφλα να'χει η "Σιβηριάδα"!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένα δείπνο μαζί του

Παρομοίως. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που ασέλγησαν πάνω μου. Παντοιοτρόπως. Και τους ευγνωμονώ γι αυτό :worshippy:

Aς τα να πανε...Γκιλιαμ,Μαικλ Μαν,Χερτζογκ,Ουελς,Λοουτς,Ταρκοφσκι,Κουροσαβα...οι Αγιοι μας...

Εμενα παντως μου αρεσε το Ιnland Empire....

Τον Lynch στο φαι παντως για ονειρα θα τον ρωτουσα.
Τον Παζολινι για ποδοσφαιρο και σοσιαλισμο,τον Μπουνουελ για γυναικες και αναρχια,τον Φορντ για αμερικανους ηρωες,τον Πεκινπα για καταραμενους ηρωες και μοναξια,τον Φιντσερ για εμμονες,τον Ζαν Πιερ Μελβιλ για σιωπες και τη "μουσικοτητα" του μονταζ,τον Κιουμπρικ για ζωγραφικη,τον Ριντλευ Σκοτ για τον Κιουμπρικ,τον Μπαρτον για τρομο,εξπρεσιονισμο και παραμυθια,τον Κορμαν για το πως ειναι να γυριζεις πανω απο 250 φτηνες ταινιες και να κρατας την αισθητικη ψηλα,τον Waters για αμερικανους μικροααστους,τον Σκορτσεζε για σινεμα,τον Αιζενσταιν για μονταζ,τον Χιουστον (μ'αυτον θα τα πιναμε δεν θα τρωγαμε,οπως τωρα που το καλοσκεφτομαι και με τον Πεκινπα) για τον Τζειμς Τζοις και αν θα μπορουσε να κανει τον Οδυσσεα ταινια....

Αυτο δεν ειναι τραπεζι τον μυστικο δειπνο εκανα...Και ειναι κι αλλοι.

Εσύ πας για γλέντι γάμου...

Καλά το inland ίσως το αδικό. Αλλά είπα ότι είναι από τα χειρότερα του, όχι χάλια γενικά. Θυμάμαι μόνο οτι δεν μου είχε αρέσει όπως τα άλλα του, έχω να το δω από τότε που βγήκε.

Ούτε έναν Fassbinder, Bresson, Ozu, Dreyer, Vigo... Χάλια δείπνο ετοιμάσες

Τους ανέφερε όλους ο Πάνος,θα προσέθετα τον Φασμπίντερ να τον ρωτήσω για το Querelle ,τον Νόλαν για την μοναδική ματιά του και τον Σπίλμπεργκ απλά για να τον ευχαριστήσω..:)

... και τον Σπίλμπεργκ απλά για να τον ευχαριστήσω..:)

Βεβαια, αυτο ειναι ολιγον εξεφτελιστικο για τον Στηβεν :flute: .... ομως .... συμφωνω 200%.
Για μερικους σκηνοθετες/παραγωγους .... ΔΕΝ εχουμε ερωτησεις, παρα μονο ενα ειλικρινες ευχαριστω.
Απ'οτι φαινεται η ανθρωπινη φυση δεν χορταινει με το ικανοποιητικο αλλα, παρολα αυτα, ηδονικοτατο.

Θελουμε τις μπατσες μας ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ οι σινεφιλ. Θελουμε την κοντρα μας με το ... ψυχοβγαλτικο !
Αυτο που, παρα γουρουνοτριχα, απετυχε να μας εκστασιασει. Βεβαια, μερικες φορες αυτη η
γουρονοτριχα εχει πλατος χιλιομετρων .... αλλα εμεις την νιωθουμε λεπτη λεπτοτατη.

Απάντηση: Re: Ένα δείπνο μαζί του

Εσύ πας για γλέντι γάμου...

Καλά το inland ίσως το αδικό. Αλλά είπα ότι είναι από τα χειρότερα του, όχι χάλια γενικά. Θυμάμαι μόνο οτι δεν μου είχε αρέσει όπως τα άλλα του, έχω να το δω από τότε που βγήκε.

Ούτε έναν Fassbinder, Bresson, Ozu, Dreyer, Vigo... Χάλια δείπνο ετοιμάσες

Ειπα να αφησω και για κανεναν αλλον...

Re: Απάντηση: Ένα δείπνο μαζί του

Τους ανέφερε όλους ο Πάνος,θα προσέθετα τον Φασμπίντερ να τον ρωτήσω για το Querelle ,τον Νόλαν για την μοναδική ματιά του και τον Σπίλμπεργκ απλά για να τον ευχαριστήσω..:)
Τι θα ρωτούσες για το querelle?

Εμενα παντως μου αρεσε το Ιnland Empire....

Τον Lynch στο φαι παντως για ονειρα θα τον ρωτουσα.
Τον Παζολινι για ποδοσφαιρο και σοσιαλισμο,τον Μπουνουελ για γυναικες και αναρχια,τον Φορντ για αμερικανους ηρωες,τον Πεκινπα για καταραμενους ηρωες και μοναξια,τον Φιντσερ για εμμονες,τον Ζαν Πιερ Μελβιλ για σιωπες και τη "μουσικοτητα" του μονταζ,τον Κιουμπρικ για ζωγραφικη,τον Ριντλευ Σκοτ για τον Κιουμπρικ,τον Μπαρτον για τρομο,εξπρεσιονισμο και παραμυθια,τον Κορμαν για το πως ειναι να γυριζεις πανω απο 250 φτηνες ταινιες και να κρατας την αισθητικη ψηλα,τον Waters για αμερικανους μικροααστους,τον Σκορτσεζε για σινεμα,τον Αιζενσταιν για μονταζ,τον Χιουστον (μ'αυτον θα τα πιναμε δεν θα τρωγαμε,οπως τωρα που το καλοσκεφτομαι και με τον Πεκινπα) για τον Τζειμς Τζοις και αν θα μπορουσε να κανει τον Οδυσσεα ταινια....

Αυτο δεν ειναι τραπεζι τον μυστικο δειπνο εκανα...Και ειναι κι αλλοι.

Μάλλον το party του Κηλαηδόνη θες να κανεις! Άμα είναι έτσι θέλω κι εγώ τον Hitchcock για να μου λέει ιστορίες μαύρου χιούμορ, τον Ford για να κατεβάσουμε κάνα μπουκάλι Connemara παρέα, τον Kubrick για να μου πει τι σκόπευε να δείξει στο Ναπολέωντα και το AI, τον Ridley Scott για να μου πει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας του με τον Γκίγκερ...Αλλα κυρίως θα ήθελα να καλέσω δυο βετεράνους του Holywood, τον Raoul Walsh και τον Michael Curtis, που γύρισαν αμέτρητες ταινίες με τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της Χρυσής Εποχής. Ποιος ξέρει τι ιστορίες θα έχουν να διηγηθούν...

.
δειπνο για 4
Μπεργκμαν Ταρκοφσκι Ντραγερ Στελιος
τι ερωτηση ?

Καμμια
θα καθομουν αποσβολωμενος να τους κοιταζω και να τους ακουω
και μετα μια σελφι
και εικονισμα στην κραβατοκαμαρα

.
δειπνο για 4
Μπεργκμαν Ταρκοφσκι Ντραγερ Στελιος
τι ερωτηση ?

Καμμια
θα καθομουν αποσβολωμενος να τους κοιταζω και να τους ακουω
και μετα μια σελφι
και εικονισμα στην κραβατοκαμαρα

one to one σε συνέντευξη ναι, δείπνο ολοι αυτοι μαζί οχι!

το πιθανότερο είναι να τους ακουγες να ανταλλάσουν απόψεις για εντελώς τεχνικά θέματα που δεν έχεις το παραμικρό ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις,

μπορεί και να έριχνες κανένα υπνάκο αν δεν ήταν καλό το μενού

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένα δείπνο μαζί του

one to one σε συνέντευξη ναι, δείπνο ολοι αυτοι μαζί οχι!
μονο δειπνο για να βγουν οι αληθειες που δεν υπαρχουν στις συνεντευξεις

το πιθανότερο είναι να τους ακουγες να ανταλλάσουν απόψεις για εντελώς τεχνικά θέματα που δεν έχεις το παραμικρό ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις,
μα εγω το γευμα το κανω με τις δικες μου πιθανοτητες τα τεχνικα θεματα τα φανταζεστε εσεις που ζειτε στο κοσμο της τεχνολογιας

μπορεί και να έριχνες κανένα υπνάκο αν δεν ήταν καλό το μενού

το τελευταιο δεν εχει απαντηση