Ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα.....

Απάντηση: Re: Ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα.....

Ναθ καχύποπτος είμαι με πολλούς, αλλά ρε παιδί μου η βία με ωθεί σε άλλες καταστάσεις....

Και πολύ καλά κάνεις Αιμίλιε αλλοίμονο, ευαισθητοποιημένος άνθρωπος είσαι!!:grinning-smiley-043

Internet reality να χουμε κάτι να ασχολούμαστε και όποιον πάρει ο χάρος
the truth is out there -bye-

Internet reality να χουμε κάτι να ασχολούμαστε και όποιον πάρει ο χάρος
the truth is out there -bye-

Ελπίζω να είσαι απο αυτούς που την ψάχνουν out there φίλε μου....και όχι τον καναπέ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα.....

Λάνθιμο;:flipout::flipout::flipout:

Θά σού κάνω τά εισιτήρια γιά Πλατόνωφ στό Εθνικό..:D:D:D

Εγώ θά περιμένω στό δίπλα καφέ..Δευτερη φορά δεν αντέχεται..:music-smiley-005::music-smiley-005:

Ρε πραγματικά με το που είδα τα χαστούκια λάλησα, έφυγαν και κάτι ποτήρια...άσε...

Δεν το είδα και full screen.....!!!!-bye-

Τώρα γιατί αποφεύγεις να γράψεις.....είναι άλλο θέμα.....αλλά.....απο κοντά....

:D call it protest..... for a perpose...... δεν είμαι του πληκτρολογίου σε αυτά τα θέματα...

Τα υπόλοιπα στον καφέ... soon-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα.....

Για μενα οι δουλέμποροι δεν έχουν ούτε εθνικότητα ούτε χρώμα....ειναι κατακριτέοι απο όπου και αν προέρχονται.

Σουτ, μην λες τέτοια και σε τιμωρήσει ο Δίας.

Εμενα παλι γιατι μου φανηκε σαν ταινια μικρου μικους που θελει να δειξει το 'αορατο τοιχος' μεταξυ των απολυτα εξαθλιωμενων και των πλουσιων επισκεπτων που βαζει στη μεση τους μονιμους κατοικους?

(ληγμενα?)

Υ.Γ Εχω έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με οπλισμένους δουλέμπορους στις ανατολικές ακτές της Εύβοιας, πρόκειται για το τελευταίο σκαλοπάτι υπανθρώπων, πιό κάτω δεν πάει.
Γλύτωσα χάρις την ψυχραιμία μου.....
Φακό όπλο είχες?Αμ δεν είχες να τους τραβήξεις μια λουμενιά 700 λούμεν να σου πω εγώ...!!!:music-smiley-005:

Εμενα παλι γιατι μου φανηκε σαν ταινια μικρου μικους που θελει να δειξει το 'αορατο τοιχος' μεταξυ των απολυτα εξαθλιωμενων και των πλουσιων επισκεπτων που βαζει στη μεση τους μονιμους κατοικους?

(ληγμενα?)
Εσύ τελικά είσαι ο μόνος που το 'πιασε...:2thumb22sup:

Αιμιλιε μην το παιρνεις κατακαρδα. Αστους να λενε . Βαθια μεσα σου και εσυ το καταλαβες οτι ειναι fake αλλα απλα δεν ηθελες να αφησεις ετσι την μια στις εκατο να ηταν πραγματικη η ληψη :D

Re: Απάντηση: Ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα.....

Φακό όπλο είχες?Αμ δεν είχες να τους τραβήξεις μια λουμενιά 700 λούμεν να σου πω εγώ...!!!:music-smiley-005:

Και με strombo mode να παρουσιασουν επιληψια τα καθαρματα με την μια ...:idea:

Αιμιλιε μην το παιρνεις κατακαρδα. Αστους να λενε . Βαθια μεσα σου και εσυ το καταλαβες οτι ειναι fake αλλα απλα δεν ηθελες να αφησεις ετσι την μια στις εκατο να ηταν πραγματικη η ληψη :D

So what?
Έχουμε δει δεκάδες περιστατικά βίας από τις αρχές σε κάθε αδύναμο.
Και φαντάζομαι πόσα ακόμα περιστατικά γίνονται.

Γιατι ειδες κανεναν να διαφωνει ? Αυτη ειναι η Ελλαδα δυστηχως....και θελει ξεριζωμα για να αλλαξει αυτη η νοοτροπια.
Και εγω εχω γινει μαρτυρας ξυλοδαρμου πακιστανου εξω απο την πορτα του σπιτιου του απο μπατσους και η απαντηση που πηρα στο γιατι ηταν να κοιταω την δουλεια μου και οτι ηταν παρανομος...

Αν το τράβαγες σε βίντεο και το ανέβαζες, είμαι σίγουρος ότι θα ψάχναμε να βρούμε τον σκηνοθέτη :D

Πέρα απ την πλάκα, το βιντεάκι αυτό βοηθάει να γίνονται συζητήσεις και αναδεικνύει για πολλοστή φορά το πρόβλημα των αδυνάτων (βάλτε όποιους θέλετε) έναντι στους ισχυρούς και φυσικά φανερώνει και τις απόψεις όλων μας σε τέτοια θέματα.

Δεν ξέρω πως τραβήχτηκε το συγκεκριμένο βίντεο. Μου φαίνεται στημένο. Ειδικά ο ραμπο – μπάτσος φαίνεται σαν ηθοποιός.

Το νησάκι είναι το Αγαθονήσι που βρίσκεται σε απόσταση κολύμβησης από την Τουρκία.
Έχω πάει στο νησάκι και πρόσφατα.
Έχει ελάχιστο τουρισμό , καθόλου οργανωμένο , και αν εξαφανιστεί και αυτός οι ελάχιστοι κάτοικοι θα αναγκαστούν να φύγουν.

Για ένα ολόκληρο πρωινό παρακολούθησα όλη την διαδικασία και δεν διαπίστωσα χαστούκια. Αντίθετα όλοι ήταν υπηρεσιακά βέβαια –ευγενικοί. .

Το επίπεδο τουριστών. Δεν έχει καμιά σχέση με τον αλητο/μπατιρο τουρισμό σε Μάλια Κρήτης ή Ζακύνθου κλπ

Πολλοί από τους «χοντροκοιλαράδες» που έτρωγαν στο ταβερνάκι (του βίντεο –αυτός που μιλάει για τα κουνούπια το έχει) , έστελναν με τα παιδάκια τους πορτοκαλάδες και παγωτά στους λαθρομετανάστες . (μεταξύ αυτών και τα δικά μας).

Η βάση συζήτησης χοντροκοιλαράδες τουρίστες vs λαθρομετανάστες είναι αδιέξοδη. Και μάλιστα γιά το συγκεκριμένο νησάκι που έχει τουρίστες-οικολόγους και όχι του all inclusive μπουφε μέχρι σκασμού.

Last edited:
Re: Απάντηση: Ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα.....

Αν το τράβαγες σε βίντεο και το ανέβαζες, είμαι σίγουρος ότι θα ψάχναμε να βρούμε τον σκηνοθέτη :D

Δεν ξερω μην δεν βρισκατε κανεναν ουτε οπερατερ ουτε σκηνοθετη.....αν τους τραβουσα.

Καθόλου κατάκαρδα και δεν ξέρω τη εντύπωση έχετε σχηματίσει δια το άτομο μου....
Το βίντεο δεν λέει κάτι που είναι fake....

Το fake είναι όσον αφορά τα περιστατικά.....το ότι συμβαίνουν το ξαναείπαμε δεν νομίζω ότι το αμφισβητεί κανείς...

Εδώ 98 άτομα απο τα 300 είναι στο νοσοκομείο ζητώντας κάτι που έπρεπε απο ΧΘΕΣ να τους είχε δωθεί. Και αν δεν το δικαιούνταν να βρισκόταν μια λύση ανθρώπινη και όχι αυτό το ρεζιλίκι που γίνεται και αφορά την χώρα στην οποία ζω και μεγάλωσα.

Ξέρεις Ναθ η ευαισθησίες ενός ανθρώπου όσο μεγαλύτερες είναι, τόσο μεγαλύτερα πάθη δημιουργούν. Το αν τα πάθη αυτά μπορείς να τα κουμαντάρεις, λαικά, τότε μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα, είτε μικρά είτε μεγάλα.

Ευχομαι απο αυτήν την ιστορία που περνά ο παγκόσμιος ανθρωπισμός, να υπάρξουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να χτίσουν ένα καλύτερο αύριο για τους συναθρώπους τους.

Επίσης κάτι σαν επισήμανση(προς όλους), αν δεν γνωρίζετε κάποιον άνθρωπο να μην εξάγετε συμπεράσματα για το ποιόν του.....-bye-