Ένα κατατοπιστικό review

Χιούστον

Supreme Member
19 November 2006
4,862
Δίπλα στον economides...
Aπό το abouthifi για ένα από τα καλύτερα συστήματα που έχω προσωπικά ακούσει:

http://www.abouthifi.com/first_impressions_more.php?s=tWg

Συγχωρέστε με, αλλά είμαι κολλημένος με το συγκεκριμένο σύστημα! :a0210:

Τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας από το δικό μου, αλλά τόσο μα τόσο μαγικό.

Ρε Μιχάλη δεν θέλω να γίνω κακός...Τόσο καιρό δεν μιλάω...Αυτά τα ηχεία ξυρίζουν,με το ζόρι καθόμουν και τ' άκουγα.

Απο τα χειρότερα ακούσματα μου σε ακριβά ηχεία-κι ήταν κι ο χώρος αρκετά προσεγμένος.

Κι εδώ δεν είναι θέμα γούστου.Ξυρίζουν μέχρι αηδίας λέμε...

Ρε συ Μιχάλη και εγώ απορώ πως σου αρέσουν αυτά τα ηχεία. Ακουσα το συγκεκριμένο σύστημα και δεν έιχε καθόλου μουσικότητα και ήταν κουραστικό !

Πέρισυ στο Μόναχο το full Tidal (με προ, τελικό και ηχεία) σύστημα ήταν από τα χειρότερα μεγάλα συστήματα του show !!!

(που να μας πάρει χαμπάρι ο geopolitis τι έχουμε να ακούσουμε!!! )

Παίδες κανένα πρόβλημα, προσωπικές απόψεις εκφράζουμε εδώ! :a0210:

Όσο αυτό γίνεται με κόσμιο τρόπο, νομίζω χωράμε όλοι! :)

Προσωπικά όταν κάποια μέρα βαρεθώ το συστημά μου, θα πάω να πάρω το συγκεκριμένο όπως είναι!

Last edited:
καλά ρε δεν σε είπαμε και καμπούρη !! :aetsch:

Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί το σύστημά σου είναι το ακριβώς αντίθετο, μουσικό και σε παρασέρνει ......

Re: Απάντηση: Ένα κατατοπιστικό review

Παίδες κανένα πρόβλημα, απόψεις εκφράζουμε εδώ! :a0210:

Όσο αυτό γίνεται με κόσμιο τρόπο, νομίζω χωράμε όλοι! :)

Προσωπικά όταν κάποια μέρα βαρεθώ το συστημά μου, θα πάω να πάρω το συγκεκριμένο όπως είναι!

Sorry guys αλλα προφανως ενα συστημα τετοιου τυπου απευθυνεται σε διαφορετικο κοινο... Ειναι για ανθρωπους που τους ενδιαφερει η πιστη αναπαραγωγη και αν αυτο σημαινει οτι εαν η παραγωγη ξυριζει τοτε την ακους και συ να ξυριζει τοτε αυτο κανει.

Εαν ψαχνουμε τροπους να κανουμε την εγγραφη να αποκτησει γλυκα, ζεστασια η οτι αλλο χαιενταδικο χαρακτηριστικο μας αρεσει εμας τοτε παμε σε αλλες λυσεις.

Τα ηχεια αυτα ειναι απλα πιστοι αναπαραγωγεις τελεια και παυλα...

Μιχάλη νομίζω ότι πρέπει να αναθεωρήσεις τα στάνταρντς σου...

Αν κάτι δεν σου κάθεται καλά στο σύστημά σου,(πιθανά) έχει να κάνει με ανεπαρκή οδήγηση κι αντικραδασμική προστασία...Κατά τ' άλλα πιστεύω,ότι είναι κλάσεις καλύτερο απο το σύστημα του θέματος...

Αν κάτι δεν σου κάθεται καλά στο σύστημά σου,(πιθανά) έχει να κάνει με ανεπαρκή οδήγηση κι αντικραδασμική προστασία...Κατά τ' άλλα πιστεύω,ότι είναι κλάσεις καλύτερο απο το σύστημα του θέματος...

Διονύση δεν τίθεται τέτοιο θέμα, στα πλαίσια πάντα του χώρου που θα βρίσκομαι για τους επόμενους μήνες, ούτε θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο σύστημα είναι "καλύτερο" ή "χειρότερο" από το δικό μου. Γενικά πιστεύω ότι "χτυπήσει" ταβάνι στην αναπαραγωγή που έχω πετύχει.

Απλά το βλέπω ως μία άλλη άποψη! Για άλλους "σωστή" για άλλους "λάθος" ή αν θέλετε για άλλους "εύηχη" για άλλους "κακόηχη"! ;)

Σόρρυ Μιχάλη,αλλά δεν τίθεται θέμα άποψης,ξαναλέω ξυρίζει απαράδεκτα.

Παντως εχει πλακα οτι αυτο το συστημα αυτοι που το ακουνε η το λατρευουν η το μισουν.

Κοινο χαρακτηριστικο οσων το μισουν ειναι οτι λατρευουν τα Sonus Faber :flipout::flipout:

ενω οσοι το λατρευουν θεωρουν τα Sonus Faber μετρια ηχεια και ακαταλληλα για πιστη αναπαραγωγη....

Απάντηση: Re: Ένα κατατοπιστικό review

Παντως εχει πλακα οτι αυτο το συστημα αυτοι που το ακουνε η το λατρευουν η το μισουν.

Κοινο χαρακτηριστικο οσων το μισουν ειναι οτι λατρευουν τα Sonus Faber :flipout::flipout:

ενω οσοι το λατρευουν θεωρουν τα Sonus Faber μετρια ηχεια και ακαταλληλα για πιστη αναπαραγωγη....

Πάντως εγώ δεν λατρεύω τα SF...

Re: Απάντηση: Ένα κατατοπιστικό review

Και εγώ πιστεύω ότι το σύστημα του Μιχάλη είναι κλάσεις ανώτερο από το συγκεκριμένο. Απλώς ο Μιχάλης δεν έχει ακούσει ακόμη το σύστημά του σε full potential λόγω χώρου (παίζει σε 14 - 15 τμ). Οταν με το καλό μετακομίσει στο καινούργιο με το σαλόνι των 100 τμ τότε τα ξαναλέμε.... :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένα κατατοπιστικό review

Και εγώ πιστεύω ότι το σύστημα του Μιχάλη είναι κλάσεις ανώτερο από το συγκεκριμένο. Απλώς ο Μιχάλης δεν έχει ακούσει ακόμη το σύστημά του σε full potential λόγω χώρου (παίζει σε 14 - 15 τμ). Οταν με το καλό μετακομίσει στο καινούργιο με το σαλόνι των 100 τμ τότε τα ξαναλέμε.... :a0210:

19 είναι ρε, μην κλέβεις! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένα κατατοπιστικό review

Ε μα λέω κι εγώ......Πως είχα την εντύπωση,ότι τώρα πλέον ακούει σε μεγαλύτερο χώρο;

Σύστημα που προέρχεται μόνο από αυτά που αντιπροσωπεύει το κατάστημα σαφώς δεν μπορεί αξιολογηθεί σωστά και απορώ γιατί δεν το κατανοείται και εσείς
Μπορεί να φταίνε τα καλώδια – μπορεί να φταίει ο τελικός μπορεί ο προ μπορεί η πηγή
Αυτά έχει ο άνθρωπος με αυτά παίζει αυτά είναι τα καλύτερα
Όλοι οι αντιπρόσωποι έτσι δεν κάνουν?

Μάλιστα υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι τα audio physic ταιριάζουν με τα burmester γιατί τα φέρνει ο Ορφέας και είναι και τα 2 γερμανικά τι να λέμε τώρα

Η macintosh παίζανε με b&w στην έκθεση και ήταν κάτσε καλά – όταν είχα ακούσει macintosh ηχεία με πιάσανε τα γέλια

Άσε που έχει πλάκα όταν αλλάζει χέρια μια αντιπροσωπεία τι θάψιμο πέφτει από τον παλιό δεν λέγεται