Είναι πολύ υψηλή τιμή για Τάξη ΑΒ και αποκλείεται να ήταν η εργοστασιακή.Ας γυρίσουμε στα τεχνικά που μας (με) ενδιαφέρουν περισσότερο.
Είμαι στο στάδιο να σηκώσω το ρεύμα ηρεμίας στα 118mV (αν θυμάμαι καλά εκεί ήταν από το εργοστάσιο και αν δεν ήταν δεν με νοιάζει)..
View attachment 276828
Παράλληλα με τα πολύμετρα στις βατικές των 0,25Ω έχω και τα 2 κανάλια του παλμογράφου.
Αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν τα έχω ρυθμίσει σωστά..
View attachment 276829
Αναμένω οδηγίες μέχρι να τον βάλω πάλι στο ρακ για την ακουστική δοκιμή.
118
Είναι πολύ υψηλή τιμή για Τάξη ΑΒ και αποκλείεται να ήταν η εργοστασιακή.
Αν θυμάμαι καλά πως πιο πριν είχες αναφέρει μέγιστη θερμοκρασία 55 βαθμούς στις ψυκτρες,τώρα θα εχεις πρόβλημα.
30w σε τάξη Α; Πολύ χλωμό...Το εργοστάσιο έλεγε ότι -και καλά- το μηχάνημα έβγαζε 30W σε τάξη Α.. οπότε τρέχα γύρευε..
Κάνω έναν παραλληλισμό που ίσως είναι μπακαλιστικος όμως τον κάνω.Μέχρι τώρα οι θερμοκρασίες στις ψύκτρες φτάνουν με το ζόρι τους 42 βαθμούς.. μέχρι τους 55 που είναι δικό μου όριο ασφαλείας έχουμε δρόμο...
Βάλε θερμόμετρο να σιγουρευτείςΚάνω έναν παραλληλισμό που ίσως είναι μπακαλιστικος όμως τον κάνω.
Αν ο ATC πιάσει 90 βαθμούς θα επέμβει το σύστημα προστασίας και θα τον σβήσει.
Οι 55 βαθμοί είναι το δικό μου όριο.Εκεί που θα σηκώσεις το ρεύμα ηρεμίας,οι 55 βαθμοί θα έρχονται εύκολα κι αν θυμάμαι καλά,ο Advance έχει αντίστοιχο σύστημα προστασίας από υπερθέρμανση.
Κοινώς,θα επεμβαίνει συχνά.
Οι 42 βαθμοί που είχες μετρήσει προέρχονταν από ρεύμα ηρεμίας 45 η 50-δεν θυμάμαι ακριβως- mA.Βάλε θερμόμετρο να σιγουρευτείς
Οι 55 βαθμοί είναι το δικό μου όριο.
Ο Σ. Πετρόπουλος είπε ότι το όριο είναι στους 65 βαθμούς και πιθανόν και αυτός να το θέτει χαμηλότερα για λόγους ασφαλείας.. ακόμα και αν δεν το θέτει , για να φτάσουν οι ψύκτρες από τους 42 στους 65 θα πρέπει ο ενισχυτής να παίζει στην μάξιμουμ ένταση ασταμάτητα .
Πράγμα αδύνατον για μένα αφού δεν μου αρέσουν οι εκκωφαντικές εντάσεις.
οι 42, max 44 ήταν με ρεύμα ηρεμίας 50mA σε πραγματικές συνθήκες στο ρακ με μουσική (θερμοκρασία δωματίου στους 29-30 βαθμούς)Οι 42 βαθμοί που είχες μετρήσει προέρχονταν από ρεύμα ηρεμίας 45 η 50-δεν θυμάμαι ακριβως- mA.
Τώρα,με 118 mA τι θα γίνει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.