Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον STENTOR........

Τωρα του φταίνε τα μέταλλα.
Όταν έβλεπε τα ποιοτικά μέταλλα σε μένα(και μάθαινε πόσο κοστισαν)τα χαρακτηριζε φιδολαδο!

Που κολλάει η ποιότητα του μετάλλου στα ανταλλακτικά XLR με τις βάσεις σου ;;

Ισχύει..

Σιγά σιγά είπα να κάνω ένα σέρβις στον ενισχυτή που έξω θα κόστιζε πολύ ΑΝ κάποιος δεχόταν να κάνει κάτι τέτοιο..

Μόνο σήμερα πήγα 2 φορές στον Φανό και άλλη μία στον Γκάγκα για να λύσω το πρόβλημα των XLR..
Neutrik πήρα, δεν ξέρω τι είδα την προηγούμενη φορά αλλά οι τρύπες είναι ίδιες και καμία μετατροπή δεν θα γίνει στο σασί.

Απλά η σύνδεση που θα κάνω θα είναι προσωρινή και την τελική λύση θα δώσουν κάτι κονέκτορες που έχει η GRobotronics που έφυγε από την οδό Τζορτζ παραδίπλα από τον Φανό και πήγε στην Λ. Βουλιαγμένης στο Μπραχάμι.. από σήμερα κλείσαν για διακοπές και δεν μπορώ να πάω.. (όπως δεν μπορώ να αφήσω τον ενισχυτή αποσυναρμολογημένο μέχρι να ανοίξουν)
Και γιατί δεν αφήνεις τα Neutrik;
XLR δουλεύεις στην σύνδεση Rotel-Advance;
Ποιος ο λόγος;

Και γιατί δεν αφήνεις τα Neutrik;
XLR δουλεύεις στην σύνδεση Rotel-Advance;
Ποιος ο λόγος;
Πρέπει να υπάρχει η σύνδεση αφού έχει προβλεφθεί από το εργοστάσιο.

Και που ξέρεις ;;
Μπορεί στην επόμενη δοκιμή να μου αρέσει η XLR περισσότερο...

Α, να μπράβο. Αυτό ήθελα να ρωτήσω αλλά με πρόλαβες με την τελευταία φωτογραφία που οι ακροδέκτες στο (ποιοτικότερο?) είναι ίσιοι.

Α, να μπράβο. Αυτό ήθελα να ρωτήσω αλλά με πρόλαβες με την τελευταία φωτογραφία που οι ακροδέκτες στο (ποιοτικότερο?) είναι ίσιοι.
Έχω ακόμα από το Kimber TC για να συνδεθεί στην πλακέτα

Ωχ...

Τεσπα, θα τα καταφέρεις. Το έχεις ξανακάνει.
Ωχ.., δεν θα πει τίποτα...

Μπορεί να είναι δύσκολο καλώδιο αλλά έχει τρομερή αντοχή.

Από τότε που το έβαλα στα rca ξένοιασα.
Δεν κόπηκε ποτέ, δεν με απασχόλησε στο παραμικρό.. και παίζει καλά, όχι αστεία...

IMG_20260811_205028.jpg

Τα XLR όμως υποχρεωτικά πάνε στο σασί από έξω προς τα μέσα

IMG_20260811_204539.jpg

IMG_20260811_204854.jpg

Άρα το μονοκόμματο καλώδιο προς την πλακέτα έχει περιορισμούς στην ελευθερία του πίσω πάνελ.

Κάποια στιγμή στην πλακέτα και στα καλώδια θα μπουν κονέκτορες με αυτούς της πλακέτας σταθερούς πάνω της όπως σε μια προηγούμενη φωτογραφία με το module ισχύος.

Δυστυχώς είχα μόνο με 2 πινς και όχι με 3 που χρειάζομαι τώρα..

Στο μέλλον θα διορθωθεί.