Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον STENTOR........

Καλά τώρα εντάξει. Και υπάρχουν άλλοι τόσοι να σου διηγηθούν ιστορίες που όντως βοήθησε.

Εγώ πέρασα 2 μήνες ρυθμίζοντας DSP. Στην αρχή ειδικά, του έλεγα πως ακούγεται και τι θέλω και μου έλεγε τι να πειράξω και πόσο. Άστο, εδώ του έχω βγάλει το καπέλο. Μέσα σε 2 μήνες (Ιουνιο-Ιουλιο) έμαθα για τον ήχο, ακόμα και να ακούω, όσα δεν είχα μάθει τα τελευταία 10 χρόνια. Αλλά με συγκεκριμένη μεθοδολογία, όχι αυθαίρετα.
Το πρόβλημα δεν είναι πως το σύστημα δεν γνωρίζει διότι προς το παρόν παπαγαλιζει.Ισως στο μέλλον να το πραγματοποιήσει.
Το πρόβλημα είναι πως δεν έχει μάθει ακόμη να παπαγαλιζει γι αυτό τα "μαργαριτάρια" είναι ατελείωτα.
Αν έχεις όρεξη κάνε ο,τι έκανα κι εγώ.Τις ίδιες ερωτησεις για την ρύθμιση του DSP δύο η τρεις φορές για να δεις αν θα πάρεις τις ίδιες απαντήσεις.

Άποψή σου, σεβαστή. Πρέπει να συμφωνήσω οποιαδήποτε?
Δεν σε πίεσε κάποιος να συμφωνήσεις με την γνώμη μου, λες την δική σου, λέω την δική μου για το chat gpt...
Σου είπε κανείς να συμφωνήσεις μαζί μου;
Απλά όταν μιλάμε για μηχανήματα που κοστίζουν και έχουν κάποια παλαιότητα καλό είναι να πηγαίνουμε σε εξειδικευμένους τεχνικούς για να λύσουμε το πρόβλημα μας και όχι να βασιζόμαστε στην AI ώστε να γίνουμε εμείς "τεχνικοί"...

Το πρόβλημα δεν είναι πως το σύστημα δεν γνωρίζει διότι προς το παρόν παπαγαλιζει.Ισως στο μέλλον να το πραγματοποιήσει.
Το πρόβλημα είναι πως δεν έχει μάθει ακόμη να παπαγαλιζει γι αυτό τα "μαργαριτάρια" είναι ατελείωτα.

Γενικα θέλει προσοχή, το ξαναειπα νομίζω. Οι απαντήσεις, εφ όσον είναι κρίσιμες θα πρέπει να ελέγχονται και να γίνονται διευκρινιστικές ερωτησεις, για να διορθώνονται λάθη.

Αυτό που λέω και επιμένω, είναι ότι αν χρησιμοποιηθεί σωστά, είναι πολύ δυνατό εργαλείο. Απλά πρέπει κάποιος να μάθει στην αρχή πως λειτουργεί και αυτό δεν είναι αυτονόητο. Θέλει να περάσει κάποιος λίγο χρόνο μαζί του για να καταλάβει πως λειτουργεί.

Αν ρωτήσεις για καλώδια και πως ακούγονται εκεί ζοριζουν τα πράγματα, γιατί δεν υπάρχουν προδιαγραφές που να συνδέονται με τον ήχο, οπότε μιας και δεν έχει αυτιά να απαντήσει, θα πρέπει να ψάξει σε φόρουμ, reviews κτλ.

Δοκίμασε όμως να κάνεις το εξής. Βγάλε κοντινή φωτογραφία από ένα κύκλωμα και ζητά του να στο περιγράψει με λεπτομέρειες όμως, όχι χοντρικά τι φαίνεται. Ανέβασε και το τεχνικό διάγραμμα αν το έχεις, ακόμα καλύτερα. Εκεί αν του ζητήσεις να σου περιγράψει τον ήχο ή να στο συγκρίνει με κάτι άλλο θα έχεις κάτι πολύ ποιο κοντά στην πραγματικότητα. Αλλά θα πρέπει και πάλι να ελέγξεις ότι δεν έχουν γίνει λάθη στην περιγραφή που σου έχει κάνει και οτι δεν έχει παραλήψει κάτι.

Last edited:
γενικά θέλει προσοχή η χρήση ΑΙ για σοβαρά θέματα. Για πλακίτσα είναι μια χαρά.
Επίσης οι δωρεάν εκδόσεις τους είναι ακόμα πιο κουκουρούκου.
Είχα το perplexity πληρωμένο και είχε μεγάλη διαφορά από το δωρεάν.

• Like
Reactions: Ge0rge
Δεν σε πίεσε κάποιος να συμφωνήσεις με την γνώμη μου, λες την δική σου, λέω την δική μου για το chat gpt...
Σου είπε κανείς να συμφωνήσεις μαζί μου;
Απλά όταν μιλάμε για μηχανήματα που κοστίζουν και έχουν κάποια παλαιότητα καλό είναι να πηγαίνουμε σε εξειδικευμένους τεχνικούς για να λύσουμε το πρόβλημα μας και όχι να βασιζόμαστε στην AI ώστε να γίνουμε εμείς "τεχνικοί"...

Απλά ρωτάω αν πρέπει να συμφωνήσω μαζι σου, γιατί είναι η 4η ή η 5η φορά που το λες και μάλιστα από την στιγμή που έχω γράψει ένα κατεβατο, ότι θέλει προσοχή και ότι μπορεί να κάνουν λάθη Οπότε δεν ξέρω τι πρέπει να πω. Να σου πω ότι κατάλαβα για να μην το επαναλάβεις για 6η φορά ή να σου πω ότι συμφωνώ.

Απλά ρωτάω αν πρέπει να συμφωνήσω μαζι σου, γιατί είναι η 4η ή η 5η φορά που το λες και μάλιστα από την στιγμή που έχω γράψει ένα κατεβατο, ότι θέλει προσοχή και ότι μπορεί να κάνουν λάθη Οπότε δεν ξέρω τι πρέπει να πω. Να σου πω ότι κατάλαβα για να μην το επαναλάβεις για 6η φορά ή να σου πω ότι συμφωνώ.
Καλέ μου φίλε η επιμονή μου για 10 φορές στην μη χρήση ΑΙ για τόσο σοβαρά θέματα έχει νόημα διότι εύκολα γίνεται σοβαρή ζημιά..
Φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει με τα μηχανήματα του και την ΑΙ...
Οι ζημιές κοστίζουν και δεν τις πληρώνει η ΑΙ...
Γι'αυτό και επιμένω...
Καταλαβαίνω ότι σε κούρασα και σταματώ..🙂