Ένα Προβληματικό Σύστημα!

Re: Απάντηση: Ένα Προβληματικό Σύστημα!

Είσαι ο πρώτος από όλους μας που παραδέχεσαι ότι έχεις προβληματικό ηχοσύστημα!!

Μπααα....δεν νομιζω!!!
Απλα εγω ,δεν το εχω κανει τιτλο νηματος:flipout:

παντως κατι εχω ψιλοκαταφερει με χρηση ψηφιακου eq (της Behringer βεβαιως-βεβαιως:Banane0:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένα Προβληματικό Σύστημα!

^ :worshippy:

έτσι! για να αρχίσουμε να... απελευθερωνόμαστε σιγά σιγά!! :Banane0:

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένα Προβληματικό Σύστημα!

^ :worshippy:

έτσι! για να αρχίσουμε να... απελευθερωνόμαστε σιγά σιγά!!

+1

Το Α και το Ω για σωστη πορεια προς το καλυτερο :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένα Προβληματικό Σύστημα!

παντως κατι εχω ψιλοκαταφερει με χρηση ψηφιακου eq (της Behringer βεβαιως-βεβαιως:Banane0:)

Είχα την εντύπωση ότι το σύνολο είναι κατά των eq......κάνω λάθος?

Από εδώ το πάτε, από κεί το φέρνετε, στα βουβάλια καταλήγετε!
Όλες οι κατηγορίες του forum να είναι στη διάθεση των καουμπόηδων που εκτρέφουν βούβαλους και πάλι δε σας φτάνουν. :smash:

Κύριοι,
Έχετε καταλάβει πως αρχίσατε να βγαίνετε εντελώς εκτός θέματος; :offtopic: :grinning-smiley-043

Εγω μιλω για την "απελευθερωση" απο ταμπου γενικα.

Αυτο οδηγει στον πειραματισμο και στο υποκειμενικο καλυτερο,που ειναι το ζητουμενο για ολους

Απάντηση: Re: Ένα Προβληματικό Σύστημα!

Από εδώ το πάτε, από κεί το φέρνετε, στα βουβάλια καταλήγετε!
Όλες οι κατηγορίες του forum να είναι στη διάθεση των καουμπόηδων που εκτρέφουν βούβαλους και πάλι δε σας φτάνουν. :smash:

Κύριοι,
Έχετε καταλάβει πως αρχίσατε να βγαίνετε εντελώς εκτός θέματος; :offtopic: :grinning-smiley-043

Πω πω.... φανταστείτε να μην τον αγαπούσαμε κιόλας τον διαχειριστή, πως θα έκανε!! :music-smiley-005:

:ernaehrung004:

Ο mdvq δεν πιάνεται.........ακούει ακόμα με crown ενισχυτικά !:grinning-smiley-043

http://www.google.gr/imgres?imgurl=...HZQT8mZLuer0QWM5ansCw&ved=0CD8Q9QEwBA&dur=422

Στο εχω πει και αλλες φορες
Κανονιστε μια ακροασουλα με οτιδηποτε "τερας" θελετε,αλλα φροντιστε να παρετε μαζι σας και μπολικα χαρτομαντιλα.
Θα πεσει πολυ κλαμα λεμεεεεεεεεε!!!:flipout::flipout:

Οταν λεω ψηφιακο eq εννοω αυτο:
http://www.google.gr/imgres?imgurl=...QT8HZJ4Ws0QWS0-XLCw&ved=0CFEQ9QEwBQ&dur=11188
Οντως οι ¨πιουριστες¨οταν ακουν eq βγαζουν καντηλες ,αλλα εγω δεν ανηκω σε αυτην την κατηγορια και με ενα τετοιο εχω βρει την υγεια μου φιλε μου.

Όταν μπαίνει ο χώρος στη μέση, όσο συμμετρικός να είναι οι διαφορές από καλά ακουστικά είναι χαώδεις, ιδίως σε χαμηλές ή πολύ υψηλές εντάσεις.
Κάτι που με τα ακουστικά ισχύει σε ό,τι ένταση να είσαι.
Οι χαμηλές εντάσεις είναι απαραίτητες στα ηχεία μετα τις 12 και χωρίς δυναμικό ή παραμετρικό eq είσαι χαμένος.
Τελικά η ισοστάθμιση είναι μεγάλη υπόθεση, εκτός αν ζεις σε ανηχοικό θάλαμο.
Και το μπέρι είναι αποκάλυψη. Δεν είναι βουβάλι, αλλά έχει πολύ βαρβάτη οδήγηση και το ΑΚΜ δεν υστερεί.
Πιό πρόχειρες ηχογραφήσεις τις αναδειικνύει σε χαμηλές εντάσεις ενώ με το βουβάλι και ηχεία θες απλώς να προσπεράσεις.

από εδώ....

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ρος-3ο?p=1056379942&viewfull=1#post1056379942

http://www.google.gr/imgres?imgurl=...HZQT8mZLuer0QWM5ansCw&ved=0CD8Q9QEwBA&dur=422

Στο εχω πει και αλλες φορες
Κανονιστε μια ακροασουλα με οτιδηποτε "τερας" θελετε,αλλα φροντιστε να παρετε μαζι σας και μπολικα χαρτομαντιλα.
Θα πεσει πολυ κλαμα λεμεεεεεεεεε!!!:flipout::flipout:

Εγώ κλαίω ήδη...........Οχι για τον ενισχυτή αλλά για τό ότι είχαμε καιρό να το πούμε. Είσαι πολύ μπροστά στο έχω ξαναπεί.
Βέβαια πάρα πολλοί θα το προσπεράσουν το "ενισχυτάκι" αλλά βέβαια δεν ξέρουν ότι οι Mark Leninson βασίζονται σε τεχνολογία της Crown.........

πές μου πόσα respect να σου ρίξω να ξεκινήσω....

http://www.crownaudio.com/pdf/legacy/136713.pdf
350 watt στο 8ωμ καμμια 500αρια στα 4
Χωρις φουρφουρια και ικανος να παιζει 10 μερες ασταματητα λενε(γιαυτο δεν παιρνω και ορκο, γιατι ζεστενεται πολυ και για να ειμαι ειλικρινής, εχω μερικες αμφιβολιες)
Και ολα αυτα με 1600 ευρω.

Εγω και ο Supersonic πρεπει να ειμαστε μαλλον οι δυο πρωτοι κατοχοι του Behringer.
Μαλιστα ο Μητσος μου εμαθε πεντε πραγματα για δαυτο.
Εχει ατελειωτες δυνατοτητες ,αν το μαθεις.
Μην το προσπερασετε αβιαστα, αν εχετε προβληματικο χωρο και ηχεια που ¨φωνασκουν" στις μεσαιες οπως τα δικα μου.

Last edited:

Αυτό το μπέρυ, αν κατάλαβα καλά, μπορεί να κάνει και την δουλειά ενός dac?

Θα σε γελασω....
Εχω μια υποψια, πως ναι.
Για να σου απαντησει ο Supersonic, που το ξερει απεξω και ανακατωτα!!

Αυτό το μπέρυ, αν κατάλαβα καλά, μπορεί να κάνει και την δουλειά ενός dac?

την κάνει. *
ακόμα μπορεί να κάνει και σχεδόν την δουλειά ενός προ. Ακόμα και αν έχεις πχ βινύλιο. Θα ψηφιοποιήσει την έξοδο του Phono σε 24/96 και θα την πάρεις από την έξοδο.

* αν και μπορεί να παρεμβληθεί μεταξύ πηγής και άλλου dac αν δεν μπορείς να ζήσεις με τα τελικά του στάδια.