Ναι Μάκη.
Έχω την 680/681 και νομίζω κάπου θα βρίσκεται και το μεγάλο μοντέλο.
Αυτά που ποστάρω δεν σημαίνει ότι τα ασπάζομαι ,καθώς οι συγκεκριμένες δεν μ άρεσαν ιδιαίτερα στην λεπτομέρεια, μεσαίες και ανάλυση αλλά ήταν καλές με ρυθμό χαμηλά.
Αλλά έχει κάποιους που είναι πολύ έμπειροι ,όπως ο συγκεκριμένος reviewer , που τεστάρουν μηχανήματα απ τα 70ς (εγώ την αγόρασα στα τέλη των 80ς για να παίζω τους παλιούς δίσκους) και μου έκανε εντύπωση η σύγκριση με την 740 ML αναρωτώμενος μήπως κάνει την διαφορά η ακίδα της Jico,που ο ίδιος reviewer αναφέρει.
Εγώ την θυμάμαι απ τις Disco των Late 70ς ,όπως και τις V15 .
Επειδή είχα πειρατικό απ τα τέλη των 70s ,είχαμε πάρει (η παρέα) ένα στερεοφωνικό κάποιου που έκανε μπάρκο και ήθελε καλύτερο στέρεο.
Είχε μια πάνω και δεν μου άρεσε.
Σκυλί δεν λέω ,αλλά πουλιόντουσαν για επαγγελματική χρήση με τις χούφτες και τότε οι ντίσκο σ ένα Τουριστικό νησί μαζί με τις παμπ είχαν μεγάλο ανταγωνισμό και ήταν πολλές, έχοντας όλες το ίδιο vibe.
Το ίδιο και σε διπλανά νησιά, το ίδιο σε club στα απέναντι παράλια που συνεργάστηκα (έλεγχος ταμείων),Ρόδο κ.λ.π.
Δεν είμαι ο μόνος που πίστευα ότι είχαν ένα dark ηχόχρωμα.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα μπαρ που είχε τέσσερα NS 1000 ,που πήρα αργότερα ,που έπαιζαν με προ/τελικό/phono ιδιοκατασκευές από καθηγητή της σχολής DELTA..είχε πάνω A.T και τσίριζαν, έβαλε τις 680 στο προηγούμενο μοντέλο του 1200 ΜΚ 2 και πήρε το αντίθετο ,οπότε παράγγειλε κάτι pioneer (δεν θυμάμαι μοντέλο,τι έχω πάρει και έβγαζε η Jico SAS ανταλλακτικές τότε που ήταν φθηνότερες)..στο τέλος κατέληξε στις ακριβότερες V15 μέχρι αρχές '00ς.