Ένα συγκριτικό κεφαλών σε ξένο περιοδικό

Ποιος ειπε οτι οι V15 ηταν κεφαλες για DJ ????? !!!!!!!!!!!!!!!!
εγώ στους περισσότερους σταθμούς που πήγα v1ω..Ποιος ειπε οτι οι V15 ητανκεφαλες για DJ ????? !!!!!!!!!!!!!!!!
εγώ στα περισσότερα clιαub που πήγαινα και δούλεψα και σε πολλούς σταθμούς είχαν Shure για την υψηλή και καθαρή έξοδο αλλά και για την αντοχή τους..με τις μαμισιες βελόνες.. γαϊδούρια ήταν..
Και pioneer, που έχω αλλά δεν θυμάμαι όπως είπα.
Κρατούσαν οι άτιμες kati party με άνεμο και.να πέφτουν οι αρμυρίθρες πάνω.

Δεν ειναι η δουλεια της αυτη , οπως δεν ειναι η δουλεια καμιας τετοιας κεφαλης ειτε ειναι ΜΜ ειτε ειναι MC !!!!!
Το σιγουρο ειναι οτι καμια κεφαλη DJ δεν μπορει ουτε το κερι να κρατα σε μια SAS οσον αφορα τον ηχο :D
Δεν ειναι η δουλεια της αυτη , οπως δεν ειναι η δουλεια red, black κ.λ.π.τετοιας κεφαλης ειτε ειναι ΜΜ ειτωςε ειναι MC !!!!!

Δεν ξερω τι πηγε λαθος οταν εγραφες, αλλα θα σε παρακαλεσω να βαζεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτα που γραφω. Αυτα που εγραψα εινα τα πανω , και ΟΧΙ τα πιο κατω που
δειχνεις στο ποστ σου. Μην επεμβαινεις στο τι γραφει ο συνομιλητης σου.

εγώ στους περισσότερους σταθμούς που πήγα v1ω..Ποιος ειπε οτι οι V15 ητανκεφαλες για DJ ????? !!!!!!!!!!!!!!!!
εγώ στα περισσότερα clιαub που πήγαινα και δούλεψα και σε πολλούς σταθμούς είχαν Shure για την υψηλή και καθαρή έξοδο αλλά και για την αντοχή τους..με τις μαμισιες βελόνες.. γαϊδούρια ήταν..
Και pioneer, που έχω αλλά δεν θυμάμαι όπως είπα.
Κρατούσαν οι άτιμες kati party με άνεμο και.να πέφτουν οι αρμυρίθρες πάνω.
Μιλησες για V15 .......................................................

όμως πήραμε τα κεφάλια τέτοιων κεφαλών και τους βάλαμε SAS...V 15 κυρίως.
Παρεμπιπτόντως οι επαγγεαλω τα δεδομένα λματικές Ortofon,αυτές οι μακριές, concord νομίζω,τώρα βγαίνουν και για οικιακή χρήση,σε διάφορες εκδόσεις οπως

Δεν ξερω τι πηγε λαθος οταν εγραφες, αλλα θα σε παρακαλεσω να βαζεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτα που γραφω. Αυτα που εγραψα εινα τα πανω , και ΟΧΙ τα πιο κατω που
Πάνο είμαι στο τρέξιμο με ίντερνετ τοπικό και με μειον βαθμούς,τρέμουν τα χέρια, αλλά κάνει διακοπές,δεν μπορώ να βάλω τα δεδομένα..δεν υπάρχει δλος

προφανώς παρεμβολές,γράφο από έξω ,δεν είμαι σπίτι και δεν ήθελα να παρέμβω.
Νόμισα ότι διεκρινες κάποιο πρόβλημα στην σύνδεση , συγγνώμη αν φάνηκε παρέμβαση, αλλά μετά πάει στους μείον 12 και έχει και g poly ν ακούσω

προφανώς παρεμβολές,γράφο από έξω ,δεν είμαι σπίτι και δεν ήθελα να παρέμβω.
Νόμισα ότι διεκρινες κάποιο πρόβλημα στην σύνδεση , συγγνώμη αν φάνηκε παρέμβαση, αλλά μετά πάει στους μείον 12 και έχει και g poly ν ακούσω
Ναι φαινεται να υπαρχει παρεμβαση στο quote. Αυτο, δεν αλλαζει απο μονο του οταν πατησεις "reply" .

Ναι φαινεται να υπαρχει παρεμβαση στο quote. Αυτο, δεν αλλαζει απο μονο του οταν πατησεις "reply" .
Όχι δεν έγινε έτσι..έφυγα για τρέξιμο ακούγοντας μουσική και κάποια στιγμή άκουσα το ηχητικό σήμα μηνύματος.
Πάτησα το reply συνδεδεμένος με το free σήμα της πόλης που με φιλοξενεί, αφού πήγα σ ένα υπόστεγο του διπλα σταδίου που φιλοξενεί ποδηλατοδρομίες και φυσικά έχουν το δικό τους σήμα, ο κέρσορας πήγε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ στο post σου ..νομίζω δεν χρειάζεται να παρεξηγούμαστε για ψύλλου πήδημα..

Προσωπικά είμαι στο φόρουμ καθαρά για την μουσική και την αναπαραγωγή της στα πλαίσια που δύναμαι να υποστηρίξω.

Ας σβηστούν τα ένοχα ποστ , νομίζω ότι οι εμπειρίες και οι γνώσεις πρέπει να μεταφερθούν στις νέες γενιές και πραγματικά εύχομαι οι μελλοντικές εκθέσεις να μην μοιάζουν με Γηροκομεία έτσι όπως πάμε.

Για την V15 πιστεύω ότι ήταν ένας μουσικός 'ελβετικός΄σουγιάς.
Σχεδόν το 80% των συμμαθητών μου στα early 80s,γνωστοί και φίλοι είχαν στερεοφωνικό επειδή δεν υπήρχε μουσική 'προσφορά' ,άδειες οι μπάντες των μεσαίων,FM,βραχέα λόγω παρεμβολών από τους απέναντι αλλά και έλλειψη ελεύθερης Ραδιοφωνίας...
Σ όλη την μπάντα πιάναμε το σήμα του Πρώτου Προγράμματος της Κρατικής και το αντίστοιχο Τουρκικό και κάτι πειρατικούς.
Δεν ξέρω για τον ρόλο της, αλλά από στόμα σε στόμα όλοι που απόκτησαν την V 15 mk 1 έλεγαν για την καθαρότητα της, την διαφάνεια ,την υψηλή έξοδο και τις ανώτερες μεσαίες και ψηλές στην αναπαραγωγή.

Disco, Bar, Pubs, σταθμοί ,απλοί χρήστες όλοι την αγαπούσαν και άλλαζαν τις κεφαλές που είχαν παίρνοντας .
Είχε πέραση μεγάλη και μάλιστα στο μέρος μου είχε μαγαζί με στερεοφωνικά (λόγω και του φορολογικού καθεστώτος,που έκανε την αγορά τους εφικτή) με Naim,Linn Sondek, Ιαπωνικά brands κ.λ.π,αλλά δεν εμπόδισε και άλλον να φέρνει πικάπ και να προμηθεύει με shure μέχρι και τους Τούρκους απέναντι.

Αυτή η προτίμηση πέρασε και στους επαγγελματίες και στις Disco και μάλιστα όταν έρχονταν κάποιοι διάσημοι μέσα 80ς μεταγραφές από Αθήνα,Μύκονο,Σουηδία,Βρετανία κυρίως να ΑΠΑΙΤΟΥΝ τα πλατό να έχουν V15 και άλλες Shure.

Δεν ξέρω ο G Poly απ τους λίγους που παίζουν στο Cosmos βινύλιο τι έχει,αλλά το ξανα-έγραψα ότι σε επίσκεψη μου στο Ραδιομέγαρο στην Στοκχόλμη υπήρχε.

Οι μαμίσιες βελόνες ήταν πραγματικά 'σκυλιά' και τ\όπως ξανα πόσταρα κάποιοι κάνουν αναβολόνωση στις αυθεντικές.
Αλλά ακόμα και σε διάσημο Bar του Tokyo που πόστραρα πριν 3 χρόνια και παίζει με βινύλιο και εκεί στα δύο πλατό V 15 είχε και εύστοχα θυμάμαι που το παρατήρησες .

Ας μην γράψω καλύτερα …αυτό που είδα στην έκθεση .
Το μόνο που θα πω συνάδελφος έψαχνε την έκδοση MK2 δεν βρήκε κανένα της προκοπής σε καλή κατάσταση και πήγε τελικά στην έκδοση MK7 στην επετειακή έκδοση Lamborghini.
Και να σκεφτείς ότι τα είχανε για πέταμα στην κυριολεξία.
Τα χάριζαν κάποια μπαρ που έγιναν εστιατόρια σε Τουριστικά μέρη.

Το MK7 παίζει καλύτερα από αναβαθμισμένο ΜΚ 2?

Μπράβο πάντως στην Technics για την καμπάνια που έκανε και έβγαλε τόσες νέες εκδοχές που όπως φαίνεται πουλάνε....
Ίσως ένα 'άνοιγμα' στον νέο που 'κλειδώθηκε' στις πλατφόρμες?
Μία επιβράβευση γι αυτό το άνοιγμα απ την ELSA ???

Μάκη θα σ ενδιέφερε ένα τεστ μεταξύ του Denon DP-3000 NE και του Τechnics SL-1200 GR2 ?

Aπ το ίδιο περιοδικό ,τον Mats Meyer reviewer, που περίμενε υπομονετικά το άνοιγμα και διάβασμα ...για τους γνωστούς λόγους.

Οι κεφαλές των δοκιμών : Nagaoka JT -80 (MM) ,AT-VM95 (MM) ,Clearaudio Gamma S (MC)

Ολοκληρωμένος αυτός: Cyrus i9 XR.

Ηχεία τα B&W 805 Signature,B&W PM1.

Μάκη θα σ ενδιέφερε ένα τεστ μεταξύ του Denon DP-3000 NE και του Τechnics SL-1200 GR2 ?
Μην με κάνεις να γράψω .( GR)
Απλά στην Ιαπωνία το σύγκριναν με την έκδοση G του Technics ,όπως και κάποιοι άλλοι και ορθώς έκαναν .
Το Denon DP 3000ne θα έπρεπε να κοστίζει τα διπλά λεφτά 💰

• Like
Reactions: westsound
είναι
Μην με κάνεις να γράψω .( GR)
Απλά στην Ιαπωνία το σύγκριναν με την έκδοση G του Technics ,όπως και κάποιοι άλλοι και ορθώς έκαναν .
Το Denon DP 3000ne θα έπρεπε να κοστίζει τα διπλά λεφτά 💰
και στην Μ.Βρετανθα το περιοδικό που είναι μέλος της ELSA δεν.μασάει..εκει έχουν Βασιλεία.

• Haha
Reactions: MakisM
Ένα μικρότερης κλίμακας συγκριτικό μεταξύ κεφαλών της ίδιας εταιρείας .
Nagaoka vs. Nagaoka.
Η σύγκριση έχει να κάνει με το κατά πόσο αξίζει η διαφορά τιμής της JT-80 με ακίδα σε αλουμίνιο έναντι της JT-80 BK rewier είναι αρκετή, αλλά όχι τόσο που να δικαιολογεί την μεγάλη διαφορά στην τιμή.

Μετά από αρκετές ώρες δοκιμών σε SL-1200GR2 καταθέτει την άποψη ότι αν είχε να επιλέξει μεταξύ των δύο,θα έπαιρνε την γαλάζια...

Ένα μικρότερης κλίμακας συγκριτικό μεταξύ κεφαλών της ίδιας εταιρείας .
Nagaoka vs. Nagaoka.
Η σύγκριση έχει να κάνει με το κατά πόσο αξίζει η διαφορά τιμής της JT-80 με ακίδα σε αλουμίνιο έναντι της JT-80 BK rewier είναι αρκετή, αλλά όχι τόσο που να δικαιολογεί την μεγάλη διαφορά στην τιμή.

Μετά από αρκετές ώρες δοκιμών σε SL-1200GR2 καταθέτει την άποψη ότι αν είχε να επιλέξει μεταξύ των δύο,θα έπαιρνε την γαλάζια...
Η JT-80 BK έχει την ίδια ακίδα σε στέλεχος Boron.

είναι

και στην Μ.Βρετανθα το περιοδικό που είναι μέλος της ELSA δεν.μασάει..εκει έχουν Βασιλεία.
Και πάλι καλά που βρήκα το κουράγιο ν ανοίγω ξένο και Ελληνικό περιοδικό τύπο,ένα απ τα αγαπημένα μου χόμπι.
Δεν το λέω για να δικαιολογήσω κάποιες 'αστοχίες' και συντακτικά σαρδάμ ,αλλά μετά την απώλεια της μητέρας πριν κάποιους μήνες ,είμαι στο ακουστικό για τις βιοψίες της συζύγου.
Αλλά ξαναλέω ..μουσική και ξερό ψωμί.

• Sad
Reactions: vlad66
Bonded σε boron.. λίγο οξύμωρο μου φαίνεται...
Η διαφορά τιμής είναι μεγάλη.
250 η πρώτη και 650 η δεύτερη.
i bor στην Σουηδική λες να σημαίνει κάτι διαφορετικό απ το ' σε Boron ' ???
Με τη βοήθεια lens αυτό δείχνει....περιμένω τον μεταφραστή απ το live.

Η διαφορά τιμής είναι μεγάλη.
250 η πρώτη και 650 η δεύτερη.
i bor στην Σουηδική λες να σημαίνει κάτι διαφορετικό απ το ' σε Boron ' ???
Με τη βοήθεια lens αυτό δείχνει....περιμένω τον μεταφραστή απ το live.
μήπως είναι nude η ακριβή με το boron ;;

(αν είναι boron)

μήπως είναι nude η ακριβή με το boron ;;

(αν είναι boron)
Δεν το έψαξα, θ ανεβάσω steve.. εγώ κατάλαβα ότι έδωσε σημασία στα στελέχη και τεστάροντας διάφορα δικά του samples καταλήγει στην φθηνή λέγοντας μάλιστα ότι την διαφορά θα την σπαταλήσει σε καλύτερο βραχίονα κ.λ.π.