Ναι φαινεται να υπαρχει παρεμβαση στο quote. Αυτο, δεν αλλαζει απο μονο του οταν πατησεις "reply" .
Όχι δεν έγινε έτσι..έφυγα για τρέξιμο ακούγοντας μουσική και κάποια στιγμή άκουσα το ηχητικό σήμα μηνύματος.
Πάτησα το reply συνδεδεμένος με το free σήμα της πόλης που με φιλοξενεί, αφού πήγα σ ένα υπόστεγο του διπλα σταδίου που φιλοξενεί ποδηλατοδρομίες και φυσικά έχουν το δικό τους σήμα, ο κέρσορας πήγε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ στο post σου ..νομίζω δεν χρειάζεται να παρεξηγούμαστε για ψύλλου πήδημα..
Προσωπικά είμαι στο φόρουμ καθαρά για την μουσική και την αναπαραγωγή της στα πλαίσια που δύναμαι να υποστηρίξω.
Ας σβηστούν τα ένοχα ποστ , νομίζω ότι οι εμπειρίες και οι γνώσεις πρέπει να μεταφερθούν στις νέες γενιές και πραγματικά εύχομαι οι μελλοντικές εκθέσεις να μην μοιάζουν με Γηροκομεία έτσι όπως πάμε.
Για την V15 πιστεύω ότι ήταν ένας μουσικός 'ελβετικός΄σουγιάς.
Σχεδόν το 80% των συμμαθητών μου στα early 80s,γνωστοί και φίλοι είχαν στερεοφωνικό επειδή δεν υπήρχε μουσική 'προσφορά' ,άδειες οι μπάντες των μεσαίων,FM,βραχέα λόγω παρεμβολών από τους απέναντι αλλά και έλλειψη ελεύθερης Ραδιοφωνίας...
Σ όλη την μπάντα πιάναμε το σήμα του Πρώτου Προγράμματος της Κρατικής και το αντίστοιχο Τουρκικό και κάτι πειρατικούς.
Δεν ξέρω για τον ρόλο της, αλλά από στόμα σε στόμα όλοι που απόκτησαν την V 15 mk 1 έλεγαν για την καθαρότητα της, την διαφάνεια ,την υψηλή έξοδο και τις ανώτερες μεσαίες και ψηλές στην αναπαραγωγή.
Disco, Bar, Pubs, σταθμοί ,απλοί χρήστες όλοι την αγαπούσαν και άλλαζαν τις κεφαλές που είχαν παίρνοντας .
Είχε πέραση μεγάλη και μάλιστα στο μέρος μου είχε μαγαζί με στερεοφωνικά (λόγω και του φορολογικού καθεστώτος,που έκανε την αγορά τους εφικτή) με Naim,Linn Sondek, Ιαπωνικά brands κ.λ.π,αλλά δεν εμπόδισε και άλλον να φέρνει πικάπ και να προμηθεύει με shure μέχρι και τους Τούρκους απέναντι.
Αυτή η προτίμηση πέρασε και στους επαγγελματίες και στις Disco και μάλιστα όταν έρχονταν κάποιοι διάσημοι μέσα 80ς μεταγραφές από Αθήνα,Μύκονο,Σουηδία,Βρετανία κυρίως να ΑΠΑΙΤΟΥΝ τα πλατό να έχουν V15 και άλλες Shure.
Δεν ξέρω ο G Poly απ τους λίγους που παίζουν στο Cosmos βινύλιο τι έχει,αλλά το ξανα-έγραψα ότι σε επίσκεψη μου στο Ραδιομέγαρο στην Στοκχόλμη υπήρχε.
Οι μαμίσιες βελόνες ήταν πραγματικά 'σκυλιά' και τ\όπως ξανα πόσταρα κάποιοι κάνουν αναβολόνωση στις αυθεντικές.
Αλλά ακόμα και σε διάσημο Bar του Tokyo που πόστραρα πριν 3 χρόνια και παίζει με βινύλιο και εκεί στα δύο πλατό V 15 είχε και εύστοχα θυμάμαι που το παρατήρησες .