Συμφωνώ απόλυτα έχω και την 680 .
Απλά σήμερα δεν μπορούν να σταθούν ακόμη και σε ένα πικαπ mk2 που πάντα για την εποχή τότε συμβάδιζαν χέρι -χέρι

Απλά πληροφοριακά το μικρό EAT πλατώ -βραχίονας με την ortofon bronze τις κάνουν στην κυριολεξία σκόνη ,είναι κάποια πράγματα ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις με τις κρίσιμες μεσαίες συχνότητες και όχι μόνο με το χαμηλό (Αμερικανική σχολή )
να ξεκαθαρίσω και γω κάτι..
Πόσο καιρό έχετε να δείτε από κοντά MK 2 να οδηγείται από διάσημο DJ?
Δεν εννοώ έναν record changer,ούτε παραγωγό ραδιοφωνικό..
Λέω για mixer που έχει δίσκους σύγχρονους και παλιούς που οδηγεί δύο ή και τρία Technics με samples δικά του ή από άλλους ( πολλές εταιρείες έχουν δίσκους με label samples, απίστευτα samples)..και το MK 2, 1210 και οι διάφορες εκδόσεις που κυκλοφορούν πολλές και εδώ πάνω ,να οδηγούνται στα όρια τους..
Εγώ και φέτος έχω δει αρκετούς διάσημους,που πάνε μπρος-πισω
τον βραχίονα,που χρησιμοποιούν τα δάκτυλα για να μιξάρουν τα beats,να εισάγουν ήχους απ' τα samples,να κάνουν σαρδάμ με άλλα,να εισάγουν ήχους απ' την κονσόλα,από cd,από όργανα...
Μιλάμε για καταπόνηση..αν δεν είσαι κοντά δεν νιώθεις με τι δεξιότητα αναμειγνύουν 'ήχους' ,samples, φωνές, παλιά ρεφραίν κ.λ.π.
Αν είναι όπως τον φετινό Ιούλιο,να βλέπεις να πέφτει ο ιδρώτας τους στα βινύλια, υγρασία δίπλα στην θάλασσα όπου γίνονται τα περισσότερα πάρτι..
Για αυτά κυρίως έγιναν διάσημες οι standon,Shure κάποιες παλιές grado .
Πιστεύετε ότι μ αυτές τις συνθήκες θ άντεχε μια SAS ?
Το λέω γιατί ήταν μέρος της δουλειάς μου,τα έχω ζήσει,έχω παρακολουθήσει,( τα ξανά πόσταρα)...και υπήρχαν πάρτι με πολλές ντουζίνες ανταλλακτικές βελόνες.
Στα club και ντίσκο ήταν πιο χαλαρά,όχι όμως ότι δεν υπήρχαν 'ατυχήματα'.
Τα ΜΚ2 και οι νέες παραγωγές με ποτενσιόμετρα και ενισχυμένα δομικά μέρη και οι κεφαλές που προανέφερα ήταν για επαγγελματική χρήση.
Εγώ τις δούλεψα σε δικό μου σταθμό αλλά και σε ιδιωτικό,όχι σαν dj βέβαια, αλλά ζούσα και ανέπνεα με πολλούς DJs κάποιους απ' αυτούς με ασύλληπτες δισκοθήκες, μπαούλα γεμάτα.
Ακόμα και τώρα γίνονται live διάσημων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων όπου ένας dj εισάγει ήχους samples στο πρόγραμμα.