Re: Απάντηση: Re: Εναλλακτικές μορφές θέρμανσης?
αυτες που κοιταζω λενε οτι εχουν 1200w οποτε ισως εχουν καλυτερη αποδοση μιας και οι einhell απο οτι βλεπω ειναι 500w ή 700w..
Την σταχτη μετα απο την σκουπα σταχτης που την αποθηκεύουμε/πεταμε εχει σακούλες ειδικές;
Παντως για το αν καπνιζει μια σομπα ή οχι με ενημερωσαν οτι 99% φταιει η καμιναδα και οχι η ιδια η σομπα, οπου αν υπαρχει σωστη τοποθετηση και καμιναδα και στραβοκολλησεις ή ανοιγματα να εχει, η σομπα δεν θα καπνιζει. Μου εδωσαν μια μαθηματικη σχέση για τα μετρα μπουρι που χρειαζεται μια σομπα προκειμένου να μην καπνιζει..
θα την ανεβασω μετα με ενα σχεδιάγραμμα.
Έχω αγοράσει μία τέτοια σκούπα σταχτών της einhell αλλά θέλει προσοχή στην χρήση. Κταρχήν , δεν μαζεύει ζεστή στάχτη γιατί θα κάψει το φίλτρο της. Άρα ότι κάνεις είναι για την κρύα στάχτη την επόμενη ημέρα. Το φίλτρο της μπουκώνει σχετικά εύκολα. Άρα θέλει συχνό πλύσιμο το φίλτρο. Μόλις το φίλτρο αρχίζει να μπουκώνει, τότε πέφτει πάρα πολύ η απόδοση της σκούπας. Θα έλεγα πέρσι ότι άναβα το ενεργειακό μου τζάκι σχεδόν κάθε ημέρα και με την σκούπα το καθάριζα 1-2 την εβδομάδα. Τις ενδιάμεσες ημέρες το έκανα με απλό φτυάρισμα των σταχτών.
αυτες που κοιταζω λενε οτι εχουν 1200w οποτε ισως εχουν καλυτερη αποδοση μιας και οι einhell απο οτι βλεπω ειναι 500w ή 700w..
Την σταχτη μετα απο την σκουπα σταχτης που την αποθηκεύουμε/πεταμε εχει σακούλες ειδικές;
Παντως για το αν καπνιζει μια σομπα ή οχι με ενημερωσαν οτι 99% φταιει η καμιναδα και οχι η ιδια η σομπα, οπου αν υπαρχει σωστη τοποθετηση και καμιναδα και στραβοκολλησεις ή ανοιγματα να εχει, η σομπα δεν θα καπνιζει. Μου εδωσαν μια μαθηματικη σχέση για τα μετρα μπουρι που χρειαζεται μια σομπα προκειμένου να μην καπνιζει..
θα την ανεβασω μετα με ενα σχεδιάγραμμα.