χμμμμμμμμ!!!! αλατι ξερω για λιγη ποσοτητα οτι κανει καλο στην αγωγιμοτητα, τωρα για το υγρο να ξερεις οτι δεν ειναι τιποτα αλλα απο το αντιψυκτικο που βαζουμε ολοι στα ψυγεια αυτοκινητων
Όλη η εγκατάσταση με fan coils αντλία σωληνωσεις θερμοστατες κλπ γύρω στις 9000
Εγω παντως μετα τους φετινους λογαριασμους του φυσ. αεριου,αν δεν ειχα ηλικιωμενο ατομο στο σπιτι (εχω 4-5 χρονια αεριο) θα το εβγαζα....
Εγω παντως μετα τους φετινους λογαριασμους του φυσ. αεριου,αν δεν ειχα ηλικιωμενο ατομο στο σπιτι (εχω 4-5 χρονια αεριο) θα το εβγαζα....
από κατανάλωση σε ρεύμα;;
zougla 155Ε/τόνο παραδοτέο σπίτι μας ?????
Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες
Σε παλέτα σαν της ζουγκλας τα πηρες ?Μια χαρά ακούγεται Δημήτρη. Βέβαια ο τύπος που παίρνω από Λ καβάλας έχει ρίξει την τιμή στα 140 και το σκέφτομαι να πάρω κάνα δυο τόνους. Το μόνο που με σταματαει είναι ότι το χειμώνα μου έδωσε μάπα ξύλο που έσταζε νερό και από τότε δεν έχω ξαναπάει…:furious3:
Επιτελους γιναμε Ευρωπαιοι και σκεφτομαστε για θερμανση τον Αυγουστο...:shot: Πετρελαιο δεν υπαρχει περιπτωση να αγοραστει οποτε κοιταω κι εγω εναλλακτικες...
Ρωταω λοιπον τους κατοχους θερμοπομπων, ειστε ευχαριστημενοι απο την επιλογη σας;
Ισχυει το οτι χρειαζονται ξεχωριστη γραμμη απο καποια (2000w) και πανω;
Προσανατολιζομαι προς Adax, καποια γνωμη;
:2thumb22sup:
Eυχαριστω για τις πληροφοριες Voreie. Eπειδη ειμαι "νοτιος" και σε καινουριο διαμερισμα με καλα κουφωματα κλπ υποθετω θα κανω δουλεια με θερμοπομπους...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.