Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτ

To in.gr δεν παράγει δικές του ειδήσεις. Αγοράζει από ΑΠΕ/ΔΟΛ/ΕΝΕΤ/ACTION IMAGES. Η συγκεκριμένη προέρχεται από την Ελευθεροτυπία. Δεν μπορώ να πω ότι είναι ούτε αντικειμενική, ούτε καν πλήρες το κείμενο.

Αν ερχόταν φοιτητής μου και μου έδινε αυτό το κείμενο, ήταν κομμένος από το χέρι. Στα βασικά του ρεπορτάζ διδάσκεται ότι αν έχουμε μόνο τα στοιχεία μιας είδησης, τότε αυτά μεταδίδουμε και μόνο αυτά. Αν προκύπτει συνάφεια με προηγούμενη είδηση, τη γράφουμε. Όμως δεν γράφουμε κείμενο αφήνοντας να εννοηθεί ότι επειδή συνέβη αυτό τότε, και έχουμε περιστατικό στον ίδιο χώρο, άρα πρέπει να συνέβη το ίδιο. Όποιος το έγραφε στο εξωτερικό, θα πήγαινε για χόρτα (στο ίδιο ποτάμι).

Δυστυχώς η Ελευθεροτυπία τα 2,5 τελευταία χρόνια έχει ξεφύγει από τα όρια της μετάδοσης ειδήσεων και του σχολιασμού. Τα κείμενά της είναι κατάφορτα συναισθηματικά (και μην ξεχνούμε ότι η δραματοποίηση δεν επιτρέπεται και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ τιμωρείται από το ΕΣΡ) και πολλά δείχνουν εμπάθεια. Είναι σαν να έχει μπολιάσει το πνεύμα των σχολιαστών και το ειδήσεογραφικό κομμάτι της εφημερίδας.

Στρατευμένη εφημερίδα θα την έλεγα, αλλά χωρίς ξεκάθαρους στόχους. Ψαρεύει στα θολά...

μα πως βρε Βλάση ; Πως θα έρχεται μετά η παράθεση link από την Ε για τον κατάλογο με την σωρεία νεκρών - θύματα της αστυνομικής βίας ; Αναπαραγωγή των ίδιων πραγμάτων είναι , από την ιδια πηγή , με στόχο να διατηρηθεί ο μύθος της μόνιμης ατιμωρησίας των αστυνομικών για δήθεν δολοφονίες . Απορώ ...

"...* Την ημέρα που έπεφτε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού ο 15χρονος μαθητής στα Εξάρχεια, τραυματιζόταν σοβαρά, από επέμβαση των αστυνομικών, ο πρόσφυγας Μαζίρ Γκουλ. Ειχε την ατυχία να περιμένει, μαζί με χιλιάδες άλλους μετανάστες, στην Π. Ράλλη για να υποβάλει αίτηση χορήγησης ασύλου!

* Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 26 Οκτωβρίου, ένας άλλος Πακιστανός πρόσφυγας, ο Μοχάμεντ Ασράφ, έπεφτε νεκρός, στο ίδιο ακριβώς σημείο
...."

( Αντιγραφή από το λίνκ που παρέθεσε ο dragonlord λίγο πιό πριν στο θέμα του πολέμου που άνοιξε http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=30724868,38746244 )

Αρα ο νεκρός Πακιστανός του θέματος , είναι ο τρίτος κατά σειράν. Κάνοντας κι εγώ "δημοσιογραφία" αντίστοιχη του αναφερθέντος άρθρου , θα μπορούσα να ισχυρισθώ ότι "Άλλοδαποί μετανάστες σκοτώνονται μεταξύ τους" . Τα ίδια στοιχεία θα είχα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλοδαπών στην

To in.gr δεν παράγει δικές του ειδήσεις. Αγοράζει από ΑΠΕ/ΔΟΛ/ΕΝΕΤ/ACTION IMAGES. Η συγκεκριμένη προέρχεται από την Ελευθεροτυπία. Δεν μπορώ να πω ότι είναι ούτε αντικειμενική, ούτε καν πλήρες το κείμενο.

Αν ερχόταν φοιτητής μου και μου έδινε αυτό το κείμενο, ήταν κομμένος από το χέρι. Στα βασικά του ρεπορτάζ διδάσκεται ότι αν έχουμε μόνο τα στοιχεία μιας είδησης, τότε αυτά μεταδίδουμε και μόνο αυτά. Αν προκύπτει συνάφεια με προηγούμενη είδηση, τη γράφουμε. Όμως δεν γράφουμε κείμενο αφήνοντας να εννοηθεί ότι επειδή συνέβη αυτό τότε, και έχουμε περιστατικό στον ίδιο χώρο, άρα πρέπει να συνέβη το ίδιο. Όποιος το έγραφε στο εξωτερικό, θα πήγαινε για χόρτα (στο ίδιο ποτάμι).

Δυστυχώς η Ελευθεροτυπία τα 2,5 τελευταία χρόνια έχει ξεφύγει από τα όρια της μετάδοσης ειδήσεων και του σχολιασμού. Τα κείμενά της είναι κατάφορτα συναισθηματικά (και μην ξεχνούμε ότι η δραματοποίηση δεν επιτρέπεται και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ τιμωρείται από το ΕΣΡ) και πολλά δείχνουν εμπάθεια. Είναι σαν να έχει μπολιάσει το πνεύμα των σχολιαστών και το ειδήσεογραφικό κομμάτι της εφημερίδας.

Στρατευμένη εφημερίδα θα την έλεγα, αλλά χωρίς ξεκάθαρους στόχους. Ψαρεύει στα θολά...
Σέβομαι τη γνώμη σου, απλά πόσες φορές βλέπουμε ρεπορτάζ πλήρως αντικειμενικό; Νομίζω ότι το συγκεκριμένο απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί προπαγανδιστικό, τα κείμενα του ριζοσπάστη δηλαδή τι είναι; Σε αυτό που λες ότι "αφήνει να εννοηθεί ότι επειδή συνέβη αυτό τότε, και έχουμε περιστατικό στον ίδιο χώρο, άρα πρέπει να συνέβη το ίδιο" ίσως να έχεις δίκιο, όμως αναφέρεται και η άποψη της αστυνομίας χωρίς σχολιασμό και γενικά νομίζω ότι το να κρίνουμε ένα κείμενο επειδή το συμπέρασμα που βγάζει ο αναγνώστης (και που δεν του δίνεται έτοιμο) είναι κατά πάσα πιθανότητα ότι έχει ευθύνη η αστυνομία (που προσωπικά έβγαλα το συμπέρασμα ότι υπάρχει και μια πιθανότητα να έγινε ατύχημα στη συγκεκριμένη περίπτωση, απλώς τόσο πολλά ατυχήματα μαζεμένα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ε δε χρειάζεται να είσαι και πολύ υποψιασμένος για να σκεφτείς ότι έχει ευθύνη και η αστυνομία), το να κρίνουμε λοιπόν ένα τέτοιο κείμενο ως προπαγανδιστικό και μονομερές μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Φυσικά, εσύ το έχεις σπουδάσει το αντικείμενο, αλλά αυτό και πάλι δε σημαίνει ότι κάποιος συνάδελφός σου αποκλείεται να έχει άλλη γνώμη από σένα. Σέβομαι τη γνώμη σου ως πιο σχετικού, αλλά σε βρίσκω λίγο υπερβολικό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλοδαπών στην

μα πως βρε Βλάση ; Πως θα έρχεται μετά η παράθεση link από την Ε για τον κατάλογο με την σωρεία νεκρών - θύματα της αστυνομικής βίας ; Αναπαραγωγή των ίδιων πραγμάτων είναι , από την ιδια πηγή , με στόχο να διατηρηθεί ο μύθος της μόνιμης ατιμωρησίας των αστυνομικών για δήθεν δολοφονίες . Απορώ ...
Το να το αποκαλείς "μύθο" δηλαδή δεν είναι προπαγανδιστικό; Αλήθεια, μπορείς να αποδείξεις ότι αυτά που γράφει η ελευθεροτυπία είναι ψέματα, ή μπορείς να μου πεις πέντε παραδείγματα αστυνομικών που έφαγαν 10 χρόνια φυλακή επειδή σκότωσαν κάποιον "επί τω έργω" (εκτός αν δεν έχει συμβει ποτέ σε 35 χρόνια μεταπολίτευσης!) για να δείξεις ότι η ατιμωρησία των αστυνομικών είναι μύθος και τίποτα παραπάνω, ή έβγαλες το συμπέρασμα αυθαίρετα, επειδή έτσι σε βολεύει να είναι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλο

Το να το αποκαλείς "μύθο" δηλαδή δεν είναι προπαγανδιστικό; Αλήθεια, μπορείς να αποδείξεις ότι αυτά που γράφει η ελευθεροτυπία είναι ψέματα, ή μπορείς να μου πεις πέντε παραδείγματα αστυνομικών που έφαγαν 10 χρόνια φυλακή επειδή σκότωσαν κάποιον "επί τω έργω" (εκτός αν δεν έχει συμβει ποτέ σε 35 χρόνια μεταπολίτευσης!) για να δείξεις ότι η ατιμωρησία των αστυνομικών είναι μύθος και τίποτα παραπάνω, ή έβγαλες το συμπέρασμα αυθαίρετα, επειδή έτσι σε βολεύει να είναι;

κατ' αρχήν δεν είμαι δημοσιογράφος . Έίμαι ένα ανώνυμο μέλος ενός φόρουμ , δυστυχώς κάποτε audio video , και συνεπώς η γνώμη μου είναι γνώμη μου και έχει την ανάλογη βαρύτητα. Τους μύθους τους φτιάχνουν άλλοι . Εάν θές να τους πιστεύεις , δικαίωμα σου .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα

κατ' αρχήν δεν είμαι δημοσιογράφος . Έίμαι ένα ανώνυμο μέλος ενός φόρουμ , δυστυχώς κάποτε audio video , και συνεπώς η γνώμη μου είναι γνώμη μου και έχει την ανάλογη βαρύτητα. Τους μύθους τους φτιάχνουν άλλοι . Εάν θές να τους πιστεύεις , δικαίωμα σου .
Το πρόβλημα για να καταλάβω είναι το in.gr και η ελευθεροτυπία ή το κείμενο που παρέθεσε ο Δημήτρης Θ.; Γιατί κι αυτός απλό μέλος είναι αλλά τον κατηγορείτε για προπαγάνδα. Και σταματήστε την καραμέλα με το audio video, στο επί παντός βρίσκεστε, αν θέλετε να μιλήσετε για a/v υπάρχουν άλλα σαράντα υποφόρουμ.

βρε σεις έλεος....
δεν έχουμε workshop ανοιχτού πανεπιστημίου της Παντείου....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλο

Αν όμως άνοιγες θέμα γιά τίς άθλιες συνθηκες πού ζούν οι Κατοικοι τού Αγίου Παντελεήμονα σέ υποβαθμισμένη περιοχή τής Αττικής θα σε χαρακτήριζαν Χρυσαυγίτη....
Πάς ένα στοίχημα?

Σέβομαι τη γνώμη σου, απλά πόσες φορές βλέπουμε ρεπορτάζ πλήρως αντικειμενικό; Νομίζω ότι το συγκεκριμένο απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί προπαγανδιστικό, τα κείμενα του ριζοσπάστη δηλαδή τι είναι; Σε αυτό που λες ότι "αφήνει να εννοηθεί ότι επειδή συνέβη αυτό τότε, και έχουμε περιστατικό στον ίδιο χώρο, άρα πρέπει να συνέβη το ίδιο" ίσως να έχεις δίκιο, όμως αναφέρεται και η άποψη της αστυνομίας χωρίς σχολιασμό και γενικά νομίζω ότι το να κρίνουμε ένα κείμενο επειδή το συμπέρασμα που βγάζει ο αναγνώστης (και που δεν του δίνεται έτοιμο) είναι κατά πάσα πιθανότητα ότι έχει ευθύνη η αστυνομία (που προσωπικά έβγαλα το συμπέρασμα ότι υπάρχει και μια πιθανότητα να έγινε ατύχημα στη συγκεκριμένη περίπτωση, απλώς τόσο πολλά ατυχήματα μαζεμένα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ε δε χρειάζεται να είσαι και πολύ υποψιασμένος για να σκεφτείς ότι έχει ευθύνη και η αστυνομία), το να κρίνουμε λοιπόν ένα τέτοιο κείμενο ως προπαγανδιστικό και μονομερές μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Φυσικά, εσύ το έχεις σπουδάσει το αντικείμενο, αλλά αυτό και πάλι δε σημαίνει ότι κάποιος συνάδελφός σου αποκλείεται να έχει άλλη γνώμη από σένα. Σέβομαι τη γνώμη σου ως πιο σχετικού, αλλά σε βρίσκω λίγο υπερβολικό.

Τα κείμενα του Ριζοσπάστη φυσικά και δεν είναι αντικειμενικά, είναι στρατευμένα, αλλά εκεί το γράφει φαρδιά πλατιά στην επικεφαλίδα της εφημερίδας "όργανο του Κομμουνιστικού..." . Το ίδιο και η Αυγή και άλλες εφημερίδες. Εδώ όμως δεν μιλούμε για δημοσιογραφικά όργανα. Μιλούμε για την Ελευθεροτυπία του Τεγόπουλου και των δημοσιογράφων (δημοσιογράφοι την έκαναν την Ε το 1975 για να υπάρχει ανεξάρτητη και αντικειμενική φωνή) και μια εφημερίδα που είχε επικεφαλής τον Φυντανίδη για τόσα χρόνια. Ο οποίος δεν επέτρεπε το παραμικρό ολίσθημα. Το ίδιο έκανε και ο Καραπαναγιώτης στα Νέα, αλλά Τα Νέα συνεχίζουν να μη σαλαμοποιούν τα γεγονότα.

Και μήπως θα πρέπει να θυμηθούμε ότι την επομένη της δολοφονίας του 15χρονου η Ε είχε χρονικό όλων των θανάτων σε επαφή (όποιου είδους) με την Αστυνομία τσουβαλιασμένα όλα;

Να μερικά off side

30/4/1976: Ο Σιδερής Ισιδωρόπουλος, 16 ετών, μαθητής και μέλος της αριστερής οργάνωσης «Κ.Ο. Μαχητής», κόλλαγε αφίσες στην πλατεία Κοτζιά για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, όταν κατέφθασαν τα αστυνομικά όργανα για συλλήψεις. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Πειραιώς. Η κηδεία του μετατράπηκε σε μαχητική διαδήλωση με κεντρικό σύνθημα «Κάτω η Νέα Τρομοκρατία».

9/2/1986: Ο 17χρονος Μανώλης Κανδονολέων, επιβάτης σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς έπειτα από καταδίωξη. Τα ονόματα των δραστών δεν έγιναν ποτέ γνωστά και δεν επακολούθησε δίκη.

4/1/1987: Ο αστυνομικός της Ασφάλειας Παντελής Χατζής σκότωσε, ύστερα από λογομαχία, τον 19χρονο Λουκά Γράψα.

14/6/1988: Ο αστυνομικός Θωμάς Μακρής δολοφονεί με το περίστροφό του τον Νίκο Παπαγγελάκη μέσα σε ουζερί, ύστερα από μεταξύ τους παρεξήγηση.

22/11/1993: Ο 26χρονος Δημήτρης Ε. Γλυκογιάννης δέχτηκε μια σφαίρα στην κοιλιά από πυροβολισμό που του έριξε ο αστυφύλακας Λυκογιάννης το βράδυ της 22ης Νοεμβρίου στη Νέα Χαλκηδόνα.

Ο νεαρός -κατάδικος για φόνο σε πολυετή κάθειρξη- είχε δραπετεύσει τον Ιανουάριο του ίδιου έτους και έκτοτε η Αστυνομία τον αναζητούσε. Εκείνο το βράδυ, αστυνομικοί του τμήματος Σεπολίων προσπάθησαν να τον παγιδεύσουν. Ο Γλυκογιάννης προσπάθησε να διαφύγει με αυτοκίνητο, κάνοντας ταυτόχρονα μια «ύποπτη κίνηση». Ο αστυφύλακας Λυκογιάννης εξέλαβε την κίνηση του διωκόμενου ως προσπάθεια να τραβήξει πιστόλι και πυροβόλησε, πετυχαίνοντας τον κατάδικο στην κοιλιά. Ο Γλυκογιάννης επέζησε. Αργότερα αποδείχτηκε ότι δεν οπλοφορούσε.

6/4/1996: Ο 25χρονος Αποστόλης Κεραμιδάς δολοφονείται από αστυνομικούς στη Νίκαια. Το θύμα, μαζί με τον συνομήλικο φίλο του, Κώστα Κάλφα, το βράδυ της συμπλοκής ετοιμάζονταν να ληστέψουν μεγάλο σουπερμάρκετ της Νίκαιας. Περιπολικό της Αμεσης Δράσης έσπευσε στην περιοχή και καταδίωξε τους επίδοξους ληστές, με αποτέλεσμα τον θάνατο του Αποστόλη Κεραμιδά.

25/5/1997: Ο 28χρονος Φίλιππος Παπαδόπουλος, πρώην υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, «γαζώνεται» από τις σφαίρες των λιμενοφυλάκων που τον καταδίωξαν γιατί πήρε για βόλτα (ή έκλεψε) από τη μαρίνα της Ζέας τη θαλαμηγό «Ναυσικά» Κύπριου επιχειρηματία. Δύο από τις δεκάδες σφαίρες των περιπολικών του Λιμενικού καρφώθηκαν στο στήθος του και έπεσε νεκρός επάνω στα χειριστήρια του σκάφους.

27/5/1998: Νεκρός έπεσε 30χρονος ληστής από την Καβάλα, ύστερα από συμπλοκή με αστυνομικούς στην Ξάνθη. Λίγο πριν είχε κάνει ληστεία σε βενζινάδικο. Ο δράστης, με το περίστροφο στο χέρι, βγήκε από το βενζινάδικο, αλλά έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή. Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον Κυρέλη να σταματήσει. Αυτός όμως, όπως οι ίδιοι ανέφεραν, πυροβόλησε εναντίον τους, εκείνοι ανταπέδωσαν τα πυρά και ο ληστής τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.

23/6/1996: Ο αναρχικός Χριστόφορος Μαρίνος, 29 ετών, «συνήθης ύποπτος» στις λίστες της Αστυνομίας, βρίσκεται νεκρός κάτω από «περίεργες» συνθήκες στην καμπίνα 53 του πλοίου «Πήγασος».

To πλήρες κείμενο στο http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=13.12.2008

και ρωτώ: έχουν θέση τα παραπάνω στις αυθαιρεσίες της ΕΛΑΣ; Παρασύρθηκε από αυτοκίνητα, καταδιώξεις βαρυποινιτών, ένοπλων ληστών, καταδιώξεις λιμενικού, ανταλλαγή πυροβολισμών, θάνατος Μαρίνου και ιδιωτικές αντιδικίες με υπηρεσιακά περίστροφα;

Είναι δυνατόν να περιλαμβάνονται αυτά σε κείμενο της Ε για τις αυθαρεσίες και τις δολοφονίες της ΕΛΑΣ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά

Το πρόβλημα για να καταλάβω είναι το in.gr και η ελευθεροτυπία ή το κείμενο που παρέθεσε ο Δημήτρης Θ.; Γιατί κι αυτός απλό μέλος είναι αλλά τον κατηγορείτε για προπαγάνδα. Και σταματήστε την καραμέλα με το audio video, στο επί παντός βρίσκεστε, αν θέλετε να μιλήσετε για a/v υπάρχουν άλλα σαράντα υποφόρουμ.

εσύ δεν μας είπες τελικά , γιατί διάλεξες ένα audio video φόρουμ για να μιλήσεις για την αστυνομική βία ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κο

εσύ δεν μας είπες τελικά , γιατί διάλεξες ένα audio video φόρουμ για να μιλήσεις για την αστυνομική βία ;
Στην επι παντός τί θέλεις να πούμε; Για Βlu-Ray;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός σ

Στην επι παντός τί θέλεις να πούμε; Για Βlu-Ray;

δηλαδή εσύ περνούσες , είδες www.audiovideoclub και είπες ας πάω στην Εκτός να δώ τι συζητάνε ;

Οποιος διαβάζει κάτω απο τίς γραμμές σέ ´συνομιλίες´μπάς και μερικοί ´κατηγορηθούν ώς γνωστοί ενώ δέν γνωρίζονται´θα βγάλει τά κατάλληλα συμπεράσματα.
Αστυνομικού δελτίου είναι το θέμα,υποθέτω πώς επιτρέπονται και διάφορες υποθέσεις πιθανώς και αστήρικτες.
Αλλως τε ο καθείς εκφράζει άποψη.....................

@ Βλασίδη: Δε διαφωνώ σε γενικές γραμμές και ούτε πρόκειται να το παίξω υπερασπιστής της ελευθεροτυπίας. Όμως ακόμα και τα μισά ή και λιγότερα να ισχύουν, πάλι τραγικό και εξοργιστικό είναι. Και ο δολοφόνος του Καλτεζά πχ δυο χρόνια δεν είχε φάει, αν θυμάμαι καλά;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρ

δηλαδή εσύ περνούσες , είδες www.audiovideoclub και είπες ας πάω στην Εκτός να δώ τι συζητάνε ;
Α, εσύ έκανες κάτι διαφορετικό;

Εξήγησέ μου τότε γιατί υπάρχει τούτη η κατηγορία...

Και γιατί την λένε "ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΣ"!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κο

Μπας και πρόσεξες ότι είμαι μέλος του avclub από τον Αύγουστο του 2007; Απλώς συνήθως συχνάζω στους προτζέκτορες (και τους τελευταίους μήνες μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα). Είδα ένα θέμα που με ενδιαφέρει και συμμετείχα κι εδώ, δεν ήξερα ότι απαγορεύεται. Αν ενοχλώ να πάω πίσω στους προτζέκτορες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας

Α, εσύ έκανες κάτι διαφορετικό;

Εξήγησέ μου τότε γιατί υπάρχει τούτη η κατηγορία...

Και γιατί την λένε "ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΣ"!

Για το συγκεκριμένο θα σε γελάσω...:guitarist:

Απάντηση: Re: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη

@ Βλασίδη: Δε διαφωνώ σε γενικές γραμμές και ούτε πρόκειται να το παίξω υπερασπιστής της ελευθεροτυπίας. Όμως ακόμα και τα μισά ή και λιγότερα να ισχύουν, πάλι τραγικό και εξοργιστικό είναι. Και ο δολοφόνος του Καλτεζά πχ δυο χρόνια δεν είχε φάει, αν θυμάμαι καλά;

α λες γι ακείνον που είχε ρίξει την μολότωφ στην κλούβα , προσπαθώντας να κάψει τους αστυνομικούς ; βρε το καημένο το παιδί ...

ΑΥτό είναι που κατακρίνω, η σαλαμοποίηση. Άλλο πράγμα οι αυθαιρεσίες της ΕΛΑΣ και των οργάνων της και οι εν θερμώ ή εν ψυχρώ δολοφονίες και άλλο πράγμα οι διενέξεις σε ιδιωτικό επίπεδο και οι απώλειες αστυνομικών και κακοποιών εν ώρα υπηρεσίας. Αυτό κατακρίνω στην Ε. Και φυσικά άλλο πράγμα είναι να ισχύουν τα μισά από όσα αναφέρονται. Δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας αλλά και ποσότητας έτσι όπως απλώνονται στο χαρτί.

Τώρα πώς φύγαμε από την Ε και γυρίσαμε στον Μελίστα και την αθώωσή του μέσα σε 2 σειρές δεν το κατάλαβα. Άλλο πράγμα οι περιγραφές των γεγονότων και άλλο τα γεγονότα. Δεν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε στην ίδια ή σε συνεχόμενες προτάσεις και με τα δυο. Τελειώνουμε το ένα και αρχίζουμε το άλλο.

Προσωπικά με ενόχλησε πολύ η εξαφάνιση της ποινής του Μελίστα.

Και προσωπικά δέχομαι να συζητούμε όλα τα σοβαρά πολιτικά θέματα σε αυτό το φόρουμ, αλλά με κανόνες και επιχειρήματα, όχι με αφορισμούς και απλουστεύσεις και προσωπικές επιθέσεις. Το έχουμε κάνει κατ' επανάληψη με επιτυχία. Ας το συνεχίσουμε έτσι, ας μη μεταφέρουμε το επίπεδο της οπαδικής συζήτησης της SL κι εδώ. Να ακούμε τί λέει ο άλλος και να τοποθετούμαστε επί αυτού κι όχι να προσπαθούμε να τον μειώσουμε προσωπικά ή να χλευάσουμε τα πιστεύω του. Καταλαβαίνω ότι η πολιτική κατάσταση έχει οξυνθεί επικίνδυνα, αλλά δείτε ότι το σύστημα αντιδρά αμυντικά και ρίχνει τους τόνους. Δεν είναι ανάγκη να δείχνουμε υπερεπαναστικότητα εμείς σε αυτό το φόρουμ.

Status
Not open for further replies.