Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
ναι ρε συ . Σου λέει "κάτσε να δώ τι θέματα έχει ανοίξει το πατριωτάκι"![]()
Speaking of..πού είναι ??:grandpa:
ναι ρε συ . Σου λέει "κάτσε να δώ τι θέματα έχει ανοίξει το πατριωτάκι"![]()
Speaking of..πού είναι ??:grandpa:
Χρόνια Πολλά Γιάννη.
Επιτρέπονται άρα γε οι ευχές ή θα απαγορευτούν και αυτές??
Eπί τη ευκαιρία...
Εχεις ακουσει τίποτα για έναν ασήμαντο ´εθνικιστή´ποιητή κάποιον Κάλβο??![]()
Το πρώτο που κολλάει;Εγινε Κοινοβουλευτικός ο Αντεξουσιαστικός χώρος??
Απο πότε.??
Αποσα διαβάζω στό Indymedia πολλοί συγγραφείς εκεί προτρέπουν σε καταστροφές και εμμέσως και σέ σφαγές γιά ´επαναστατική ανατροπή´.
Ευχαριστώ Σπύρο.
Κάλβος??? Ποιος είναι αυτός???
Το μόνο που ξέρω είναι πως όποιοι τον διαβάζουν και βάζουν τα ρητά του για υπογραφές είναι Καλβινιστές!!!!
Οπότε δεν σου ξαναμιλάω γιατί εγώ είμαι Ορθόδοξος....![]()
Το πρώτο που κολλάει;
Όσο για το δεύτερο, καταρχάς το indymedia δεν είναι ευαγγέλιο, οι αντιεξουσιαστές (οι συνειδητοποιημένοι) εξ ορισμού δεν παίρνουν γραμμή από πουθενά, και κατά δεύτερον υπάρχουν άλλοι τόσοι που λένε τα αντίθετα, ότι η βία δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς των αντιεξουσιαστών κλπ, αλλά φαντάζομαι αυτοί σου ξέφυγαν. Όπως σου ξέφυγε πχ και το ότι στην κατάληψη του πολυτεχνείου πάρθηκε απόφαση κατά του σπασίματος μαγαζιών (ή κάτι τέτοιο, πάντως κάποιοι που ήταν υπέρ της βίας είχαν αντιδράσει).
Εγώ νόμιζα ότι δε μασάτε από την προπαγάνδα του αστικού τύπου! Όπως και να έχει (προσωπικά δεν έχω δει φωτογραφίες από αυτές τις τεράστιες ζημιές, αν και ομολογώ ότι δεν έχω ψάξει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο θέμα, αν έχεις κάποιο λινκ δώσε), τη στιγμή που στις τράπεζες δίνονται 28 δισεκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες νομίζω ότι μιλάμε για ψιλά πράγματα - όχι ότι συμφωνώ, και φυσικά και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι καταδικαστέες τέτοιες ενέργειες (όταν δω αποδείξεις ότι μιλάμε για ζημιές εκατομμυρίων ευρώ, γιατί υποψιάζομαι ότι είναι πολύ μικρότερες).Ο ´Αστικός Τύπος´έγραψε για εκατομύρια ευρώ πού στοίχισαν οι καταλήψεις και από εξωπανεπιστημιακά στοιχεία...
Υποθέτω πώς οι αποφάσεις ελήφθησαν μέ Γιακωβίνικο τρόπο.................
Ρε συ, είναι λογικό να μην υπάρχει κοινή γραμμή, δεν είναι κόμμα. Το κοινό είναι ότι εναντιώνονται σε κάθε μορφής εξουσία, από εκεί και πέρα είναι λίγο χάος. Βέβαια ίσως είναι καλύτερα να τα πει κάποιος "από μέσα", καθώς εγώ λέω απλά τι εντύπωση μού έχει δωθεί. Οι υποθέσεις πάντως βατοπεδίου, δολοφονίας κλπ δεν είναι απλώς παράνομες πράξεις για τους αντιεξουσιαστές, είναι κυρίως ηθικό το ζήτημα. Κάτι μπορεί να είναι και νόμιμο αλλά να το θεωρήσει κάποιος ανήθικο, πχ βλέπε υπεράσπιση κούγια.Μια ερώτηση θέλω να κάνω....
Αυτοί οι αντιεξουσιαστές, τέλος πάντων, ποιοι είναι???
Πρόσωπα δεν έχουν,
Ονόματα δεν έχουν,
Γραμμή δεν παίρνουν από κανένα,
Κοινή φιλοσοφία, απ' ότι λέει ο φίλος Dragonlord (οι μισοί θέλαν να τα σπάσουν, οι άλλοι μισοί όχι) δεν έχουν,
Το Σύνταγμα και τους Νόμους δεν τους παραδέχονται αλλά όταν συμφέρει τους επικαλούνται (οι υποθέσεις Βατοπεδίου,ομολόγων, η δολοφονία του 16άχρονου κ.λ.π. είναι και γι' αυτούς παράνομες πράξεις),
Τελικά, είναι υπαρκτά πρόσωπα ή μια ''ασύμμετρη απειλή'', γεια σου ρε Βύρων.....![]()
Δεν είπα πουθενά ότι επιτρέπεται, απλώς είπα ότι είναι ψίχουλα το ένα μπροστά στο άλλο και, μάντεψε, όταν κάτι το κάνει το κράτος υπάρχει θεωρητικά πάλι συλλογική ευθύνη οπότε έχει εξ ορισμού κάπως μεγαλύτερη βαρύτητα - όχι ότι δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη για τη μη περιφρούρηση των καταλήψεων, όπου έγινε αυτό, αλλά και πάλι άλλο πράγμα είναι 50-100 άτομα και άλλο 10.000.000 (αφού έχουμε δημοκρατία και οι αποφάσεις της κυβέρνησης αντανακλούν τη θέληση της πλειοψηφίας του λαού). Γενικά, θέλεις να μιλήσεις σοβαρά ή θα με αναγκάζεις να σε διορθώνω σε κάθε ποστ που προσπαθείς να μου βάλεις λόγια στο στόμα;Χαιρετίζω την ´Δημοκρατία´τού ´χωρου´.
Αλλα ντ´άλλων...
Επειδή οι Τραπεζες έχουν αυτή την απαραδεκτη συμπεριφορά επιτρέπεται τα Πανεπιστήμια να διαλύονται απο Τραμπούκους ...
Η ´αντεξουσιαστική λογική´που επιθυμεί την πληρη διάλυση κάθε θεσμού για να ´αναγεννηθεί´απο τις σταχτες του...
Κάτι τετοια λέγανε και κάποιοι άλλοι και κάψανε το Ραϊχσταγκ για να ´αναγεννηθεί ´ο Κοσμος..
Ελεος.
Δεν είπα πουθενά ότι επιτρέπεται, απλώς είπα ότι είναι ψίχουλα το ένα μπροστά στο άλλο και, μάντεψε, όταν κάτι το κάνει το κράτος υπάρχει θεωρητικά πάλι συλλογική ευθύνη οπότε έχει εξ ορισμού κάπως μεγαλύτερη βαρύτητα - όχι ότι δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη για τη μη περιφρούρηση των καταλήψεων, όπου έγινε αυτό, αλλά και πάλι άλλο πράγμα είναι 50-100 άτομα και άλλο 10.000.000 (αφού έχουμε δημοκρατία και οι αποφάσεις της κυβέρνησης αντανακλούν τη θέληση της πλειοψηφίας του λαού). Γενικά, θέλεις να μιλήσεις σοβαρά ή θα με αναγκάζεις να σε διορθώνω σε κάθε ποστ που προσπαθείς να μου βάλεις λόγια στο στόμα;
Ρε συ, είναι λογικό να μην υπάρχει κοινή γραμμή, δεν είναι κόμμα. Το κοινό είναι ότι εναντιώνονται σε κάθε μορφής εξουσία, από εκεί και πέρα είναι λίγο χάος. Βέβαια ίσως είναι καλύτερα να τα πει κάποιος "από μέσα", καθώς εγώ λέω απλά τι εντύπωση μού έχει δωθεί. Οι υποθέσεις πάντως βατοπεδίου, δολοφονίας κλπ δεν είναι απλώς παράνομες πράξεις για τους αντιεξουσιαστές, είναι κυρίως ηθικό το ζήτημα. Κάτι μπορεί να είναι και νόμιμο αλλά να το θεωρήσει κάποιος ανήθικο, πχ βλέπε υπεράσπιση κούγια.
Α, οκ τότε.
Ώστε, τελικά, είναι ζήτημα ηθικής τάξης το κάψιμο της μισής Αθήνας. Εντάξει, γιατί νόμιζα ότι ήταν θέμα του Ποινικού Δικαίου. Άρα είναι φιλοσοφικό, κατά βάση, το ζήτημα.....
Πάντως, άμα μπαγλαρώσουν μερικούς από αυτούς, προτείνω να μην υιοθετήσουν την παραπάνω υπερασπιστική γραμμή γιατί οι δικαστές είναι και λίγο αγροίκοι και δεν σκαμπάζουν και πολλά από φιλοσοφία....
Μά η προτροπή τού Indymedia 'Kαταστρέψτε τά Χριστούγεννα τών Αστών´είναι ηθικού τύπου.![]()
Μά η προτροπή τού Indymedia 'Kαταστρέψτε τά Χριστούγεννα τών Αστών´είναι ηθικού τύπου.
Και μετά κυνηγάνε το Κακλαμάνειο δέντρο στο οποίο γιόρτασαν οι άστεγοι,οι πένητες ,οι μετανάστες .........
Αυτό είναι ´εξέγερση´...το κλάδεμα τού δεντρου.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Σπυρο το κλαδεμα του δεντρου θα επρεπε να γινει καποια στιγμη με,,η χωρις εξεγερση..
μελημα της καθε πολιτειας θα επρεπε να ειναι 365 μερες οι αστεγοι,,οι μεταναστες,,και γενικοτερα οι ιθαγενεις που πασχιζουν για να τα βγαλουν περα
και οχι το φαντασμαγορικο ξεροκομματο των 10 ημερων...
εχουν εξαφανιστει πλεον οι παντες χιλιομετρα μακρια απο τον τοπο των ευθυνων τους..
γι αυτο και βρισκουν αλλοθι ολοι αυτοι που μετα τον καφε τους στην χλιδατη
και μοδατη καφετερια πεντε αστερων περνουν τον σακο με τις πετρες και πανε να καταστρεψουν το σπιτι του γειτονα...
εγω θα ημουν μαζι τους εαν κατεστρεφαν πρωτα το δικο τους και μετα του γειτονα...
αλλα που??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.