Μη μιλας....δεν ειναι απαραιτητο....
Τα μπλε και τα ματια σου!
Γιατι δεν θα το αντεξω...
Τωρα τα b&d τα πορτοκαλια τα βαζω στο ιδιο τσουβαλι, τα πρασινα bosch ομως, ΟΧΙ.
Είμαι από κινητό. Αργότερα θα μπω από το laptop να μεταφρασω τη σελίδα. Αυτό για το collet δεν το γνώριζα. Αλλά συγκρίνει δύο ρουτερ με διαφορετικά watt και το Dewalt έχει διπλάσια τιμή...songless , τo Makita έχει ένα πρόβλημα με το σφίξιμο του κολλέτ. Πάντως ο μεγάλος Heiko Rech ,κορυφαίος ερασιτέχνης (.......λέμε τώρα) ξυλουργός , έχει τεστάρει και το Makita και το 26204 Dewalt ,http://holzwerkerblog.de/2015/02/09/oberfraese-dewalt-d26204k/ (δυστυχώς είναι στα γερμανικά) και προτιμά το dewalt . Και σε άλλα φόρα που διάβασα πραγματικά το 26204 είναι πολύ πετυχημένο ρούτερ .
...είμαι μέσα για ένα πενηνταρικο εφόσον όμως μπορεί το δικό μου να κοπεί τιμολόγιο.
ΔημήτρηςΤο πλήρες Dewalt έχει μικρότερη τιμή από το πλήρες ΜΑΚΙΤΑ.
Υπάρχει και solo έκδοση όπως και της ΜΑΚΙΤΑ Γιώργο.
Johny με μετράς κανονικά αν γίνει τελικά ομαδική.
Δημήτρης
Πως γινεται να εχει μικροτερη τιμη; To Makita solo εχει 125 , με τρεις βασεις 200 (προσφορα) και το πληρες σετ ειναι φτηνοτερο απο το dewalt με τις δυο βασεις σε τιμη 288 εναντι 340... Μαλιστα με τα ιδια λεφτα του dewalt αγοραζεις το makita απο Ελλαδα με 4 βασεις και πλαστικη θηκη...
Τιμες amazon.
Αυτο που βάζω εγω ειναι 700watt με ρυθμιζόμενες στροφες... Απο Αμαζον υπαρχει και το 3709 στα 90 ...
Όχι. Όλα 240v. Αυτό στα 120v το δίνει 125 και δεν στέλνει Ελλάδα.Και 120 v όμως...
Αυτό τό γνωρίζω γιά εξωτερικό,αλλά έλεγα για ευκολία νά ήταν εσωτερικός στο εργαλείο από τόν κατασκευαστή,γιά νά μήν μπαίνουμε σέ πατέντες πού υπάρχουν αρκετές,όπως εδώ πού υπάρχουν καί σέ κίτ καί έτοιμα καί μπαίνουν εσωτερικά στό ηλεκτρικό εργαλείο και μειώνει-αυξάνει στροφές
Ingo? σκεφτειτε πριν πραξετε. Μπορει να ειναι καλα εργαλεια, αλλα ξεφευγουν απο το αυτο που λεμε, κινεζικο της σειρας?
Όχι. Όλα 240v. Αυτό στα 120v το δίνει 125 και δεν στέλνει Ελλάδα.
Στο παραπάνω post που έχω τα link με solo τριπλό τετραπλο. Και στο ιταλικό αμαζον το έχει 135 + μεταφορικά solo και τονίζει ότι είναι το 220v. Ψάξε για makita rt0700. 710wattΈχεις πρόχειρο ένα link?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.