Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Παιδες αν δειτε καμια σπεσιαλ τιμη καπου, ψαχνω το Bosch GWS 10.8-76 V-EC solo...

99,90 ευρώ έχει σε L-Boxx + 3 δίσκους στο ΚεντροΒίδας.

• Δίσκος κοπής για Ξύλο, Πλαστικό και Ξύλο με Πρόκες
  • 2 Δίσκοι κοπής μετάλλου / inox
  • L-Boxx

Η καλύτερη στο Amazon.de είναι 134,37 ευρώ + μεταφορικά.

Χωρίς το L-Boxx και τους 3 δίσκους 109 ευρώ + μεταφορικά.

Άμα βιάζεσαι από ΚεντροΒίδας συμφέρει ... αλλιώς περίμενε .. άγνωστο πόσο και σε ποια τιμή ...

Η ομαδικη απο το bangood θα στοιχισει πιο ακριβα απο την μεμονωμενη αγορα λογω των δωρεαν μεταφορικων που εχει.

Η εκπτωση που εχει αν παρεις περισσοτερα απο 3 τεμαχια ειναι αστεια. Η εκπτωση για 3+ τεμαχια ειναι 50 λεπτα, 10+ τεμαχια ειναι 70 λεπτα..

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

axaxxaxaxaaxax πέθανα Γιάννη!!! :rofl:

Νεκτάριε γιατί απο aliexpress τέτοιο μηχάνημα και μάλιστα σε ομαδική. Δε θα παίξει τελωνείο;

Επειδη το ανεφερε καποιος και "επαιξε" ως πλεονεκτημα.

Re: Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ναι αυτό είναι. Ο τύπος χρεώνει 27 ευρώ μεταφορικά για ένα κομμάτι και αλλάζει και λίγο το ΦΠΑ προς τα πάνω λόγω Ελλάδας οπότε ανεβαίνει και η τιμή αντίστοιχα στα 260 ευρώ περίπου.
Σκέφτομαι να πάρω και εγώ μία οπότε θα μας βγει πιο οικονομικό σε ότι αφορά τα μεταφορικά (43 ευρώ αντί για 54).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ναι αυτό είναι. Ο τύπος χρεώνει 27 ευρώ μεταφορικά για ένα κομμάτι και αλλάζει και λίγο το ΦΠΑ προς τα πάνω λόγω Ελλάδας οπότε ανεβαίνει και η τιμή αντίστοιχα στα 260 ευρώ περίπου.
Σκέφτομαι να πάρω και εγώ μία οπότε θα μας βγει πιο οικονομικό σε ότι αφορά τα μεταφορικά (43 ευρώ αντί για 54).

EUR 503,52 τα δύο, 255,51 το ένα ...

Πολλα τα λεφτα Αρη...αυτη την εποχη τουλαχιστον.
Σκεφτομουν να κανω μπινια και να το λαρω ανευ φπα, αλλα παλι 200 ετουτη την ωρα, φανταζουν ψηλα στα ματια μου πατριωτη, ακομη.

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Πολλα τα λεφτα Αρη...αυτη την εποχη τουλαχιστον.
Σκεφτομουν να κανω μπινια και να το λαρω ανευ φπα, αλλα παλι 200 ετουτη την ωρα, φανταζουν ψηλα στα ματια μου πατριωτη, ακομη.

Χωρίς ΦΠΑ θέλω και εγώ... :P

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Επειδή ο φίλος μας IOANNISTSA έχει βαλθεί με τη βοήθεια κάποιων ακόμη να μας ξεπαραδιάσει, θέλω ένα τέτοιο όταν και εφόσον κάνουμε την επόμενη ομαδική από το amazon.de.

http://www.amazon.com/Bosch-BHB120-...00E1RUYUY/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

Δεν το βιάζομαι, απλά το γράφω εδώ για όποιον το θεωρεί ενδιαφέρον...

Γιάννη :firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Επειδή ο φίλος μας IOANNISTSA έχει βαλθεί με τη βοήθεια κάποιων ακόμη να μας ξεπαραδιάσει, θέλω ένα τέτοιο όταν και εφόσον κάνουμε την επόμενη ομαδική από το amazon.de.

http://www.amazon.com/Bosch-BHB120-...00E1RUYUY/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

Δεν το βιάζομαι, απλά το γράφω εδώ για όποιον το θεωρεί ενδιαφέρον...

Γιάννη :firstprize:

Στο Amazon.com πρέπει να γίνει η Ομαδική και έρχεται περίπου 54 ευρώ για τρία τεμάχια ...

Α δεν είμαι ρατσιστής, ας γίνει απ'όπου βολεύει καλύτερα! Εσύ είσαι ο ειδικός. :a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Στο Amazon.com πρέπει να γίνει η Ομαδική και έρχεται περίπου 54 ευρώ για τρία τεμάχια ...

Εγω ειμαι ο δευτερος!!! Το θελω!!