Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Πόσα μεταφορικά βάζουν ρε γμτ?

Στα 54 υπολογίζεις λογικά και τελωνείο και ΦΠΑ σωστά Γιάννη? Είναι όντως πολλά να πάρει...

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Πόσα μεταφορικά βάζουν ρε γμτ?

Στα 54οŸ‚ υπολογίζεις λογικά και τελωνείο και ΦΠΑ σωστά Γιάννη? Είναι όντως πολλά να πάρει...

Bosch US_GAA10.8.png

Δεν αξίζει βρε παιδιά.
Αν σας βάλουν και τελωνείο που είναι πολύ πιθανό γιατί πλέον οι πωλητές κολλάνε αποδείξεις έξω από το δέμα, θα πληρώσετε το λιγότερο 70 ευρώ...
Με λίγα παραπάνω παίρνετε από Ευρώπη το θερμαινόμενο τζάκετ μαζί με αυτό.
Να του στείλουμε mail του εργαλειοσυναγερμού για καλύτερη τιμή σε πολλά κομμάτια.

Δεν αξίζει βρε παιδιά.
Αν σας βάλουν και τελωνείο που είναι πολύ πιθανό γιατί πλέον οι πωλητές κολλάνε αποδείξεις έξω από το δέμα, θα πληρώσετε το λιγότερο 70 ευρώ...
Με λίγα παραπάνω παίρνετε από Ευρώπη το θερμαινόμενο τζάκετ μαζί με αυτό.
Να του στείλουμε mail του εργαλειοσυναγερμού για καλύτερη τιμή σε πολλά κομμάτια.

Εκτελωνισμός, Δασμοί κλπ είναι προπληρωμένα (Imports Fees Deposit).

Στείλε email, το προϊόν είναι το "Akkuadapter GAA 10,8 V (0 618 800 002)"

Re: Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Πες παρακαλώ!!! :p

Του έστειλα, περιμένω απάντηση!

Δεν τον ρώταγες μήπως το δίνει και σκέτο μωρέ Νίκο...

Για το σκέτο είναι Νικ. :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τζίφος, δεν υπάρχει σκέτο μου λέει. :(

Μαθε να μην κανουμε λαθος και εχουμε ηδη 2 συμμετοχες. Εμενα και τον Χιωτη!

Αυτό δεν σου κάνει?

Λογικά χωρίς μπαταρια και φορτιστή κανένα 100άρικο αλλά δεν ξέρω αν παίζει τέτοια επιλογή!

Αυτό δεν σου κάνει?

Λογικά χωρίς μπαταρια και φορτιστή κανένα 100άρικο αλλά δεν ξέρω αν παίζει τέτοια επιλογή!

Του έστειλα μύνημα να δούμε! :)

Αυτό δεν σου κάνει?

Του έστειλα μύνημα να δούμε! :)

Από Amazon.de έχει 95 ευρώ + 10 ευρώ μεταφορικά χωρίς επιβάρυνση για επιπλέον τεμάχια.

http://www.amazon.de/Bosch-Professi...461184299&ref_=sr_1_1&s=merchant-items&sr=1-1

Re: Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Από Amazon.de έχει 95 ευρώ + 10 ευρώ μεταφορικά χωρίς επιβάρυνση για επιπλέον τεμάχια.

http://www.amazon.de/Bosch-Professi...461184299&ref_=sr_1_1&s=merchant-items&sr=1-1

Για να δούμε τι τιμή θα μας δώσει ο Εργαλειοσυναγερμός μία και βλέπουμε. Αν και δεν νομίζω να είναι μικρότερη από αυτήν που βρήκες φυσικά!!

Μαθε να μην κανουμε λαθος και εχουμε ηδη 2 συμμετοχες. Εμενα και τον Χιωτη!

Καλημέρα guys. Αν κατάλαβα καλα (τώρα ξεκίνησα να το παρακολουθώ) ψάχνετε για jacket ?
Γιατι είδα πολύ ωραία και ποιοτικά στον παλέτα, πριν κανα 2μηνο που ειχα πάρει κατι εργαλεια. Τα ειχε και στο site.

Καλημέρα guys. Αν κατάλαβα καλα (τώρα ξεκίνησα να το παρακολουθώ) ψάχνετε για jacket ?
Γιατι είδα πολύ ωραία και ποιοτικά στον παλέτα, πριν κανα 2μηνο που ειχα πάρει κατι εργαλεια. Τα ειχε και στο site.

Αν θυμάμαι καλα, αυτο ειχα δει.
http://www.paletadeals.gr/product/9...otchlite-condura-dupont-teflon-me-pistopiisis
Καινούργιο μεσα στη σακούλα του.

Δεν ψάχνουν τζακετ φορτιστή ψάχνουν... Αλλά θα πάρουν τζακετ 😀😀😀

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν το τζακετ ερχεται με το ανταπτορακι (που πανω του μπαινει η μπαταρια -αυτο που εψαχνε ο Σηφης ξεχωριστα) τοτε ειναι αυτο που θελουμε.

Μπορω να το παραγγειλω σε μεγεθος Large και αν δεν μου κανει -και κανει εσενα- θα στο δωσω να παρω εγω το XL.
Eαν μου κανει και κανει και σε σενα, θα σου παραγγελλω αλλο ενα σε επομενη μου παραγγελια.

Αυτο με την προυποθεση οτι ερχεται μαζι με το ανταπτορακι. Τι λες?