Αν το τζακετ ερχεται με το ανταπτορακι (που πανω του μπαινει η μπαταρια -αυτο που εψαχνε ο Σηφης ξεχωριστα) τοτε ειναι αυτο που θελουμε.
Μπορω να το παραγγειλω σε μεγεθος Large και αν δεν μου κανει -και κανει εσενα- θα στο δωσω να παρω εγω το XL.
Eαν μου κανει και κανει και σε σενα, θα σου παραγγελλω αλλο ενα σε επομενη μου παραγγελια.
Αυτο με την προυποθεση οτι ερχεται μαζι με το ανταπτορακι. Τι λες?
Φοραω 52 νουμερο σακκακι.
Κυριακο τι νουμερο φορας?
Εχω και πιο μακρια χερια)
Γιαννη, βλεπεις να υπαρχει το ανταπτορακι σε αυτη την τιμη? Η ειναι μονο το jacket?
Δε λες που θα βρω και εγώ ένα μπλεδακι χρήσιμο.
Εννοείς πως δεν πωλείται μόνο το θερμαινομενο τζάκετ?
Απλά μόνο πακέτο με μπαταρία και φορτιστη?
Δεν πανε καθολου τσαμπα τα φραγκα, εγω θα το φοραω συνεχεια τον χειμωνα στους εδω καφενεδες καθως απαγορευσανε το καπνισμα σε κλειστους χωρους φετος))
Να αρχίσεις το ηλεκτρονικό σύντροφε.
Θα είναι καλύτερο και για την υγεία σου, για την τσέπη σου αλλά και τους γύρω σου!
Μην αρχισεις να οδηγεις συντροφε.
Θα είναι καλύτερο και για την υγεία σου, για την τσέπη σου αλλά και τους γύρω σου!)
Στο τσεπακι μου τις εχω τις δικαιολογιες))
Που θα παει θα το κοψω. Αμα βγει ο e-coffee και το e-souvlaki θα το ριξω και γω στο e-cigarette.
Στο τσεπακι μου τις εχω τις δικαιολογιες))
Που θα παει θα το κοψω. Αμα βγει ο e-coffee και το e-souvlaki θα το ριξω και γω στο e-cigarette.
Με αντάπτορα είναι σύμφωνα με τον Κωδικό και την Bosch.de
=>http://www.bosch-professional.com/de/de/heat+-jacket-10-8-v-basic-version--34853-ocs-p/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.