Metallikas
AVClub Enthusiast
- 14 July 2015
- 952
Απλά ο Χρήστος δε γνωρίζει την αποστολή σαν δέμα με κόστος 1,5 ευρω για τα πρώτα 1,5 κιλά πακέτου.
Είναι 2 παιδιά εκτός Αθηνών προς το παρον. Βόλο και Πατρα. Θα δούμεαν κάνεις δυο παραγγελίες και στη μια έχεις εμάς που είμαστε Αθήνα και στην δεύτερη την διεύθυνση του παιδιού και του πάει κατευθείαν σπίτι του θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση?
Είναι 2 παιδιά εκτός Αθηνών προς το παρον. Βόλο και Πατρα. Θα δούμε
Sent from my C6833 using Tapatalk
Ευχαριστώ Παναγιώτη.Καλησπέρα Χρήστο, μην ξεχάσεις να μπεις στον λογαριασμό σου στο Ali και να πατήσεις το "confirm goods received" για να πληρωθεί ο έμπορος.
Σορρυ ρε Κυριάκο.Δικιά μου είναι η φώτο με τις πενσες!!!
Χαχαχα
Η πενσουλα είναι πολύ καλή και κάνει την δουλειά της άψογα το μόνο εκνευριστικό είναι πως τα σκέλη της δεν κλείνουν επαλληλα αλλά το ένα ξεφεύγει λίγο.
Ένας φίλος έβαλε στις παραλαβες μια πενσα εξαρα όλο πορτοκαλί στις λαβες.
Για ρωτήστε τον μήπως είναι καλύτερη.
Ευχαριστώ Παναγιώτη.
Το έκανα ήδη από χθες που την δοκίμασα και δούλευε.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Σορρυ ρε Κυριάκο.
Δεν είχα πρόθεση να σου κλέψω τα πνευματικά δικαιώματα![]()
Ένας φίλος έβαλε στις παραλαβες μια πενσα εξαρα όλο πορτοκαλί στις λαβες.
Για ρωτήστε τον μήπως είναι καλύτερη.
Την είδα αυτή, και πρόσεξα οτι έχει και μια βίδα που δεν ξέρω τι ακριβώς ρεγουλάρει, το άνοιγμα ή το σφίξιμο;
Aυτη η βιδα πρεπει να ρυθμιζει την δυναμη που σφιγγει η καστανια. Ισως με τον καιρο, ο μηχανισμος της καστανιας χαλαρωνει.
Το δευτερο ειναι 'universal' κανει μεχρι 6 mm2 (για χοντρα καλωδια θερμοσιφωνα,κουζινας κλπ). Ας με διορθωσει καποιος ηλεκτρολογος μηπως λεω παπαριες.
Δηλαδη θες να μου πεις οτι με την πολυπρεσσα δεν μπορεις να σφιξεις ενα ακροχιτωνιακι 6αρι? Tσαμπα λεφτα εδωσα?)
Πολύ καλό κομμάτι !!!9722240 είναι το τελευταίο μου απόκτημα αλλά δεν την έχω τσεκάρει ακόμη.
Mιχάλη η Knipex 97 22 240 δέν είναι γιά ακροχιτώνια γιατί οι πρέσσες ακροχιτωνίων έχουν τό πλεονέκτημα νά είναι πλατιές καί μέ ένα πρεσάρισμα νά πιάνουν από άκρη σέ άκρη τό ακροχιτώνιο αφενός,καί αφετέρου μέσα στήν κοιλότητα τής πρέσας τό μέταλο κάνει ειδική κούρμπα γιά νά πατήσει καλά και να ενσωματώση καλώδιο-ακροχιτώνιο σφιχτά,δέν ξέρω τό κατά πόσο θά καταφέρεις μέ τήν 97 22 240 σέ κάποια θέση νά πρεσάρεις σωστά 6 άρι,κράτα τήν γιά ακροδέκτες μονωμένους η μή,απογυμνωτή ,καί σάν κόφτη,είναι χρήσιμο εργαλείο.
Κυρία μου και κύριοι,
Ο αγαπητός αρχιμαστορας Babis K. εξέφρασε την επιθυμία προμήθειας πρεσων ακροχιτωνιων, μετά την ενασχόληση του με το άθλημα.
Ενδιαφέρεστε ;
![]()
clopyright panava
Το μονο που θελω ειναι να ξέρω το πλήθος, ώστε να φορτώσω την Revolut (thanks Diabolic) ανάλογα.
Οι 2 πένσες που πήραμε ήρθαν στα 13 η μια.
Προθεσμία μέχρι 25/5.
Sent from my iPad using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.