Είναι και οι 2 ίδιες;
Επίσης ενδιαφέρομαι, αλλά είμαι από Βόλο
Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κύριοι ΟΧΙ με εταιρεία. Θα σας βγεί ακριβότερο. Το περνάνε τελωνείο για να πληρωθούν και έξοδα εκτελωνισμού.
Με ομαδική από Κίνα δεν κερδίζεται τπτ. Τα μεταφορικά υπολογίζονται στο κάθε κομμάτι καθώς οι κινέζοι βγάζουν κέρδος από τα μεταφορικά που είναι μέρος της τιμής του προιόντος.
Θα δείτε πχ να πουλάει κάποιος ένα προϊόν 10 με δωρεάν μεταφορικά και ένας άλλος ή και ο ίδιος, το ίδιο ακριβώς προϊόν 4 + 6 μεταφορικά ή 8 + 2 μεταφορικά.
Οσον αφορα τα κουριερ, επιδιωκουν να περασει το προιον τελωνειο, διοτι η εταιρεια εχει κερδος απο τηνπρομηθεια που παιρνει. Απο κινα και αμερικη συνηθως το καλυτερο ειναι με το πιο απλο ταχυδρομειο που υπαρχει ως επιλογη. Ερχονται λιγο πιο αργα, αλλα δεν υπαρχει τοσο μεγαλος κινδυνος να φαει εξοδα εκτελωνισμου.
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@tzoutzis Από ποιο κατάστημα είναι; Κι επίσης αν προχωρήσει η παραγγελία πως μπορείτε να μου τη στείλετε Βόλο;
ΚΤΜ950 σε πρόσθεσα.
ikomninos απο Aliexpress τις παραγγέλνω. Απο κει πήραμε και τις 2 που είδες πρόσφατα ανεβασμένες.
Νομίζω το link το ειχε ανεβάσει ο Παναγιώτης (panava).
Φαίνεται αξιόλογο το μαγαζί με πολλές παραγγελίες.
Τώρα για Βόλο ακούω προτάσεις. Σκεφτομουνα ΚΤΕΛ αλλα ειναι ψιλοταλαιπωρία μου φαίνεται. Ιδέες ;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
[/COLOR]Επιβεβαιώνω τις παραγγελίες σας :
Babis K. 2
ikomninos 1
dimitrisven 1
Vrass! 1
toasted 1
ΚΤΜ950 1
Σύνολο 7
Με ΕΛΤΑ συστημένο, κόστος 1,5 ευρώ.
@tzoutzis Από ποιο κατάστημα είναι; Κι επίσης αν προχωρήσει η παραγγελία πως μπορείτε να μου τη στείλετε Βόλο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.