Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Είναι και οι 2 ίδιες;
Επίσης ενδιαφέρομαι, αλλά είμαι από Βόλο

Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγω θα ηθελα μια. (Αθηνα)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι και οι 2 ίδιες;
Επίσης ενδιαφέρομαι, αλλά είμαι από Βόλο

Ναι ίδιες ειναι.
Τις αγοράζουμε πολλές πολλές για να εξυπηρετούμε συναδέλφους.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επιβεβαιώνω τις παραγγελίες σας :
Babis K. 2
ikomninos 1
dimitrisven 1
Vrass! 1
toasted 1

Σύνολο 6 για απόψε.
Έκανες καλο σεφτέ Μπάμπη.

Βάλτε τώρα που γυρίζει !

Sent from my iPad using Tapatalk

Δοκιμαστική παραγγελια για εκτίμηση μεταφορικών

e633206229208fd0fe04de66f2f9f31b.jpg

Για πολλα κομμάτια τα στέλνει με DHL σε ταχύτατο χρόνο

8d58c7095517dcd3c3b4745b455762e2.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Last edited:
Μην εχουμε κανενα τελωνειο με dhl. Αναλογα τα κομματια πεφτει η τιμη και ανεβαινουν τα μεταφορικα? Η η τιμη τν κομματιων ειναι στανταρ? Δεν εχει με δωρεαν μεταφωρικα πουθενα οπωσ το απο κατω προιον? Ευχαριστουμε για την εξυπηρετηση:)

Κύριοι ΟΧΙ με εταιρεία. Θα σας βγεί ακριβότερο. Το περνάνε τελωνείο για να πληρωθούν και έξοδα εκτελωνισμού.
Με ομαδική από Κίνα δεν κερδίζεται τπτ. Τα μεταφορικά υπολογίζονται στο κάθε κομμάτι καθώς οι κινέζοι βγάζουν κέρδος από τα μεταφορικά που είναι μέρος της τιμής του προιόντος.
Θα δείτε πχ να πουλάει κάποιος ένα προϊόν 10 με δωρεάν μεταφορικά και ένας άλλος ή και ο ίδιος, το ίδιο ακριβώς προϊόν 4 + 6 μεταφορικά ή 8 + 2 μεταφορικά.

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Κύριοι ΟΧΙ με εταιρεία. Θα σας βγεί ακριβότερο. Το περνάνε τελωνείο για να πληρωθούν και έξοδα εκτελωνισμού.
Με ομαδική από Κίνα δεν κερδίζεται τπτ. Τα μεταφορικά υπολογίζονται στο κάθε κομμάτι καθώς οι κινέζοι βγάζουν κέρδος από τα μεταφορικά που είναι μέρος της τιμής του προιόντος.
Θα δείτε πχ να πουλάει κάποιος ένα προϊόν 10 με δωρεάν μεταφορικά και ένας άλλος ή και ο ίδιος, το ίδιο ακριβώς προϊόν 4 + 6 μεταφορικά ή 8 + 2 μεταφορικά.

Καλημερα Παναγιώτη. Το γνωρίζω αυτο, γι αυτο πάντα κοιτάω την τελική τιμή, αν και απο προσωπική εμπειρία δεν συμβαινει πάντα. Εχω φέρει miniPC απο Κίνα με EMS, πέρασε απο τελωνείο αν θυμάμαι καλα και δεν χρέωσαν τίποτα. Απλώς έλεγξαν το πακέτο.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η επιλογή του τρόπου αποστολής έγινε αυτόματα, φαντάζομαι λόγω του πλήθους των προϊόντων. Οταν καταλήξουμε, θα τον αλλάξω σε απλό ταχυδρομείο.

Μην μπερδεύεσαι, άλλο η EMS και άλλο η DHL.

H EMS δεν είναι κούριερ, είναι γρήγορο ταχυδρομείο και οι πιθανότητες να περάσει από έλεγχο είναι ίδιες αν όχι λίγο περισσότερες από το απλό ταχυδρομείο.
Η DHL είναι κούριερ και επειδή παίρνει καλά ποσοστά από τον εκτελωνισμό περνάει και το πιο μικρό πακετάκι.

Οσον αφορα τα κουριερ, επιδιωκουν να περασει το προιον τελωνειο, διοτι η εταιρεια εχει κερδος απο τηνπρομηθεια που παιρνει. Απο κινα και αμερικη συνηθως το καλυτερο ειναι με το πιο απλο ταχυδρομειο που υπαρχει ως επιλογη. Ερχονται λιγο πιο αργα, αλλα δεν υπαρχει τοσο μεγαλος κινδυνος να φαει εξοδα εκτελωνισμου.

Οσον αφορα τα κουριερ, επιδιωκουν να περασει το προιον τελωνειο, διοτι η εταιρεια εχει κερδος απο τηνπρομηθεια που παιρνει. Απο κινα και αμερικη συνηθως το καλυτερο ειναι με το πιο απλο ταχυδρομειο που υπαρχει ως επιλογη. Ερχονται λιγο πιο αργα, αλλα δεν υπαρχει τοσο μεγαλος κινδυνος να φαει εξοδα εκτελωνισμου.

Ακριβώς Βραστήρα.
Και υπάρχουν φυσικά και εναλλακτικές υπηρεσίες όπως το Shipitto για πολύ ακριβά αντικείμενα!

Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για την αγορά τους και εγώ. Αν μπορείτε προσθέστε και εμένα μέσα....

@tzoutzis Από ποιο κατάστημα είναι; Κι επίσης αν προχωρήσει η παραγγελία πως μπορείτε να μου τη στείλετε Βόλο;

@tzoutzis Από ποιο κατάστημα είναι; Κι επίσης αν προχωρήσει η παραγγελία πως μπορείτε να μου τη στείλετε Βόλο;

ΚΤΜ950 σε πρόσθεσα.
ikomninos απο Aliexpress τις παραγγέλνω. Απο κει πήραμε και τις 2 που είδες πρόσφατα ανεβασμένες.
Νομίζω το link το ειχε ανεβάσει ο Παναγιώτης (panava).
Φαίνεται αξιόλογο το μαγαζί με πολλές παραγγελίες.
Τώρα για Βόλο ακούω προτάσεις. Σκεφτομουνα ΚΤΕΛ αλλα ειναι ψιλοταλαιπωρία μου φαίνεται. Ιδέες ;

[/COLOR]Επιβεβαιώνω τις παραγγελίες σας :
Babis K. 2
ikomninos 1
dimitrisven 1
Vrass! 1
toasted 1
ΚΤΜ950 1

Σύνολο 7

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

ΚΤΜ950 σε πρόσθεσα.
ikomninos απο Aliexpress τις παραγγέλνω. Απο κει πήραμε και τις 2 που είδες πρόσφατα ανεβασμένες.
Νομίζω το link το ειχε ανεβάσει ο Παναγιώτης (panava).
Φαίνεται αξιόλογο το μαγαζί με πολλές παραγγελίες.
Τώρα για Βόλο ακούω προτάσεις. Σκεφτομουνα ΚΤΕΛ αλλα ειναι ψιλοταλαιπωρία μου φαίνεται. Ιδέες ;

[/COLOR]Επιβεβαιώνω τις παραγγελίες σας :
Babis K. 2
ikomninos 1
dimitrisven 1
Vrass! 1
toasted 1
ΚΤΜ950 1

Σύνολο 7

Με ΕΛΤΑ συστημένο, κόστος 1,5 ευρώ.

Re: Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Με ΕΛΤΑ συστημένο, κόστος 1,5 ευρώ.

Ευχαριστω Γιάννη.
Είσαι σίγουρος γιατι ειναι λίγο βαριά η πενσούλα;
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, τα μεταφορικά έξοδα ειναι του παραλήπτη, γι αυτο ζήτησα προτάσεις. Όσοι ειναι εκτός Αθηνών ας μου πούνε με ποιο τροπο θέλουν να τους την στείλω.

Απο δω τις παρήγγειλα και θα τις ξαναπαραγγείλω.
03059d8c0f819ee305c039bcf5d2a5bd.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

αν κάνεις δυο παραγγελίες και στη μια έχεις εμάς που είμαστε Αθήνα και στην δεύτερη την διεύθυνση του παιδιού και του πάει κατευθείαν σπίτι του θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση?

Δικιά μου είναι η φώτο με τις πενσες!!!
Χαχαχα
Η πενσουλα είναι πολύ καλή και κάνει την δουλειά της άψογα το μόνο εκνευριστικό είναι πως τα σκέλη της δεν κλείνουν επαλληλα αλλά το ένα ξεφεύγει λίγο.
Ένας φίλος έβαλε στις παραλαβες μια πενσα εξαρα όλο πορτοκαλί στις λαβες.
Για ρωτήστε τον μήπως είναι καλύτερη.