Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Re: Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

Για να αποφασίσω θα πρέπει κάποιος να μου πει τι διαφορά στο αποτέλεσμα ή τέλος πάντων στην εργασία έχουν τα τρυπανόφιδα από τα απλά ξύλου ??
Εγώ τα έβλεπα χρόνια στα κλασσικά χειροδράπανα των μαραγκών... μήπως χρειάζονται πολύ λίγες στροφές ???

Για να αποφασίσω θα πρέπει κάποιος να μου πει τι διαφορά στο αποτέλεσμα ή τέλος πάντων στην εργασία έχουν τα τρυπανόφιδα από τα απλά ξύλου ??
Εγώ τα έβλεπα χρόνια στα κλασσικά χειροδράπανα των μαραγκών... μήπως χρειάζονται πολύ λίγες στροφές ???

Νίκο copy-paste από εδώ

6. Οφιοειδή τρυπάνια (Auger Drill Bits). Χρησιμοποιούνται μόνο σε ξύλο και στις περιπτώσεις που πρέπει να ανοιχτούν βαθιές τρύπες. Το σχήμα τους διευκολύνει την απομάκρυνση των πριονιδιών καθώς ανοίγει η τρύπα.

Κατάλαβα ...για πέργκολες και ξύλινα σπίτια ...όμως αυτά που δείχνετε μέχρι 12-15cm φτάνουν !!!

Μέχρι ποτέ δηλώνουμε συμμετοχή;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

Κυριάκο τά οφιοειδές τρυπάνια
Καί αυτό τό stand Triton μέ ερωτηματικό ομως πόσο θά βγεί μέ μεταφορικά,γιά νά δώ κατά πόσο συμφέρει.

Δημήτρη αν θες μοιραζόμαστε τα μεταφορικά να πάρω κι εγώ ένα.

Απάντηση: Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

Τα φιδοτρυπανα θελω και γω, ισως και το πενσοειδες της makita!

Re: Απάντηση: Re: Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

Δημήτρη αν θες μοιραζόμαστε τα μεταφορικά να πάρω κι εγώ ένα.

Δηλαδή Μπάμπη θά μάς έρθει διά δύο 18,5 ευρώ μεταφορικά έκαστος

Πάμε δηλαδή 33 + 18,5 = 51,5 ευρώ έκαστος

Γιαυτό ρωτάω άν είναι μέ + 13 ευρώ παίρνουμε αυτό πού ρολάρει κιόλας,τί λές ?

https://www.toolstore.gr/wolfcraft-6102300-vasi-pollaplwn-xrisewn-raoyla-p-10792.html#.WD8Stbl3KGl

Δεν ξέρω, θα μας πει ο Κυριάκος.
Μπορεί να χρεώνουν 37 τη μια, τι να σου πω; Μπιρούμε να το κοιτάξουμε κι αν μας συμφέρει προχωράμε.
Υπάρχει βέβαια και η λύση πιυ έκανε ο Κώστας, την έφτιαξε μόνος του.
Βέβαια ο Κώστας τόχει με το σίδερο, εμείς; Γιατί όπως λέει κι ο σοφός λαός "Άλλο Ντοστογθέφσκυ κι άλλο μις Ραξέφσκυ" :silly:

μπορείς να κάνεις δοκιμές και μόνος σου με ένα εικονικό checkout και να δοκιμάσεις ότι συνδυασμό θες από ποσότητες και ότι άλλο θες, κάποια στιγμή θα πρέπει να αλλάξει αυτό το 37,40 προς τα πάνω.

Τόν θυμάμαι τόν Κώστα τό καλοκαίρι καί τόν χάρηκα μέ τό στάντ,εγώ δέν τό έχω καθόλου μέ τήν ηλεκτροκόλληση καί τό μέταλλο,καί ούτε μού αρέσει νά σου πώ τήν αλήθεια να δουλεύω μέταλλο πόσο δέ μάλλον ηλεκτροκόλληση,άρα η θά πάω γιά να φτιάξω κανα ξύλινο με καμμιά πατέντα στυλιάρι τσουγκράνας περαστή μέσα σέ καδρόνι πάνω-κάτω και βίδα γιά σφίξιμο γιά τό συρόμενο καθ'ύψος,η θά το πάρω έτοιμο.

Το κοιτάμε Μπάμπη πόσο θά πάει στάνταρ μέ μεταφορικά καί βλέποντας καί κάνοντας.

Βαγγέλη αυτό δεν είναι ίδιο;

Δεν ξέρω, θα μας πει ο Κυριάκος.
Μπορεί να χρεώνουν 37 τη μια, τι να σου πω; Μπιρούμε να το κοιτάξουμε κι αν μας συμφέρει προχωράμε.
Υπάρχει βέβαια και η λύση πιυ έκανε ο Κώστας, την έφτιαξε μόνος του.
Βέβαια ο Κώστας τόχει με το σίδερο, εμείς; Γιατί όπως λέει κι ο σοφός λαός "Άλλο Ντοστογθέφσκυ κι άλλο μις Ραξέφσκυ" :silly:

Και γιατί δεν κάνετε παραγγελία στον Κώστα να σας φτιάξει και να του πληρώσετε τα υλικά και το κατιτίς του. Πιο φτηνά θα σας βγει.
Κώστα τι λες;

Κυριάκο φιδοτρύπανα me too.

Πάνο , μάλλον όλα αυτά βγαίνουν φασόν από κάποιο Κινέζικο εργοστάσιο και μετά προσθέτει ο καθένας την επωνυμία του .