Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ο καθένας, από τη στιγμή που θα το αγοράςει, το κάνει ότι γουστάρει Νικόλα... :flipout:

Εγώ πάντως σκέφτομαι μ´ αυτό να φτιάχνω τα καπάκια απο κάποια κουτάκια για μπιζού που έχω βάλει στο πρόγραμμα.
Κάτι σαν αυτό δηλαδή.

Μα αν κατάλαβα καλά αυτό σκάβει όπως δείχνει το ξύλο δίπλα ...εννοείς να σκάβεις τα καπάκια από μέσα??
Αν είναι έτσι ...είσαι πολύ προχωρημένος ...τώρα αρχίζω να συλλαμβάνω την χρησιμότητα του.
Σιγά σιγά μαθαίνω Στρατηγέ ...:grinning-smiley-043-bye-

Απάντηση: Διερευνηση για υλοποιηση ομαδικης απο Yandles.co.uk

Αμα ειναι θεμα ποσοσητας/κιλων και γω αποσυρω τη συμμετοχη μου, να κανω οικονομια λιγο και κολλα θα παρω απο το Νικο σε ατοκες δοσεις.

Αυτό είναι το πρόβλημα; Εκεί κόλλησε δηλαδή, στο βάρος;
Αν είναι έτσι ρε παιδιά αποσύρομαι κι εγώ, μη μπλοκάρουμε και τους υπόλοιπους.

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Μα αν κατάλαβα καλά αυτό σκάβει όπως δείχνει το ξύλο δίπλα ...εννοείς να σκάβεις τα καπάκια από μέσα??

Έτσι ακριβώς... Σκάψιμο από μέσα και κούρμπα από πάνω. :grandpa:

ευτυχώς με πρόλαβε το βάρος....και δεν ενέδωσα....

Μαστορια ας μας πει πρωτα ο κυριακος που υπαρχει το προβλημα.αν ειναι θεμα βαρους το σωστο ειναι να αποσυρθω εγω με τον ξεχονδριστηρα που ειναι βαρυς για να εξυπηρετηθουν οι υπολοιποι με μικροβαρος αντικριμενα.

Re: Διερευνηση για υλοποιηση ομαδικης απο Yandles.co.uk

Παιδια ηρεμηστε.
Τα σαιτ απο οτι εμαθα και ενω ειχα βαλει κανονικα την διευθυνση στην Ελλαδα υπολογιζε μεταφορικα για Αγγλια.
Και μαλιστα και ενω ιχα ηδη ρωτησει.
Ειμαι εν αναμονη νεας απαντησης.
Υπομονη.

Αποσυρομαι κι εγώ (δεν ήθελα κατι αλλά να μην χαλάσω την παρεα) :-p

και εγώ με τη σειρά μου αποσυρόμαι , αν είναι να εξυπηρετηθούν τα παιδιά με τους ξεχονδρηστήρες . No problem (NP)

Παιδια ηρεμηστε.
Τα σαιτ απο οτι εμαθα και ενω ειχα βαλει κανονικα την διευθυνση στην Ελλαδα υπολογιζε μεταφορικα για Αγγλια.
Και μαλιστα και ενω ιχα ηδη ρωτησει.
Ειμαι εν αναμονη νεας απαντησης.
Υπομονη.

Περιεργο αυτο που λες, γιατι οταν ειδα οτι αφηνει τα μεταφορικα 45 λιρες οταν εβαλα 15 τριτονες, δοκιμασα να αλλαξω χωρα και εβαλα Λιθουανια. Τοτε αλλαξε απο 45 σε 66 και θεωρησα οτι δουλευει σωστα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Order Summary
Items: GBP 248.24
Postage & Packing: GBP 57.70
(Order Total: GBP 305.94)
Payment Total: EUR 377,83
Order Totals include VAT. See details.

Ακομα και με 5 πλανες τα μεταφορικα μενουν πανω απο 51 λιρες.
Αν βγαινει 10-15 ευρω πανω απο yandles, νομιζω οτι αξιζει λογω πολιτικης επιστροφης και εγγυησης του Amazon.

Re: Απάντηση: Διερευνηση για υλοποιηση ομαδικης απο Yandles.co.uk

Αμα ειναι θεμα ποσοσητας/κιλων και γω αποσυρω τη συμμετοχη μου, να κανω οικονομια λιγο και κολλα θα παρω απο το Νικο σε ατοκες δοσεις.

Ρωτα τον ποτε την αγορασε γιατι η κολλα εχει καποια διαρκεια ζωης.
Storage life 12 months in tightly closed containers at 75°F

Με μεταφορικα 55 λιρες ανα τεμαχιο δεν αξιζει.

Αντε, να το αναβαλλουμε και επισημα?

ή και αυτό Νικόλα
s-l1600.jpg

Re: Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Έτσι ακριβώς... Σκάψιμο από μέσα και κούρμπα από πάνω. :grandpa:

Καλο σαν ιδεα, αλλα υπαρχει ενα θεμα που δεν ξερω ποσο σημαντικο ειναι γιατι ποτε δεν μου εχει τυχει για να εχω εμπειρια.

Το ρουτερ που εχω εχει Max μεγεθος κοπτιρα 55mm και τα B&D που εχετε αρκετοι εδω μεσα εχουν Max. 42mm. Και στα manual το αναφερει:
Never use router bits with a diameter exceeding the maximum diameter specified in the technical data section.
Do not use the tool in an inverted position

Aυτο το κοπτικο ειναι 70mm που σημαινει πρεπει να δουλευτει στην μικροτερη ταχυτητα.
Ενα μονο θεμα μπορω να σκεφτω. Τα 1500-1600w εχουν αυτον τον περισορισμο γιατι σε τοσο μεγαλη διαμετρο η ροπη αντιστασης ειναι μεγαλη και το μοτερ θα κοψει στροφες εντονα. Αν κοψει το μοτερ τοτε το κοπτικο θα αρπαξει/περπατησει ή θα τρεμει. Φυσικα μια δοκιμη θα μας πεισει, επειδη το συγκεκριμενο κοπτικο κοβει ισοδυναμα απο κατω και οχι περιμετρικα και ισως δεν εχει τετοιο θεμα.
Παντως θα θελει σιγουρα αλλαγη της πλαστικης πλακας του ρουτερ για τοσο μεγαλη τρυπα, αλλα η αλουμινενια του σωματος ειναι 75mm?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Διερευνηση για υλοποιηση ομαδικης απο Yandles.co.uk

Σε σκεφτηκα αλλα ειπα θ τη ξοδεψες.
Βασικα λιγη θελω για καβαντζα, εχω ακομη. Ποσο ειπαμε θες για 500ml

Θιξ γιούροθ πορ φαβόρ!

Ρωτα τον ποτε την αγορασε γιατι η κολλα εχει καποια διαρκεια ζωης.
Storage life 12 months in tightly closed containers at 75°F

Αντε, να το αναβαλλουμε και επισημα?

Κανένα 6μηνο έχει δεν έχει....
Καλά αυτό που λένε δεν ισχύει πάντα..

Απάντηση: Re: Διερευνηση για υλοποιηση ομαδικης απο Yandles.co.uk

Περιεργο αυτο που λες, γιατι οταν ειδα οτι αφηνει τα μεταφορικα 45 λιρες οταν εβαλα 15 τριτονες, δοκιμασα να αλλαξω χωρα και εβαλα Λιθουανια. Τοτε αλλαξε απο 45 σε 66 και θεωρησα οτι δουλευει σωστα.

Order Summary
Items: GBP 248.24
Postage & Packing: GBP 57.70
(Order Total: GBP 305.94)
Payment Total: EUR 377,83
Order Totals include VAT. See details.

Ακομα και με 5 πλανες τα μεταφορικα μενουν πανω απο 51 λιρες.
Αν βγαινει 10-15 ευρω πανω απο yandles, νομιζω οτι αξιζει λογω πολιτικης επιστροφης και εγγυησης του Amazon.
Γιάννη κάπου το είχα γράψει αλλά δεν το βρίσκω τώρα και είχα ανεβάσει και κάποιες φώτο, το site έχει πρόβλημα με το σύστημα που υπολογίζει τα μεταφορικά, δεν ξέρω εαν το ξέρουν αλλά μία παραγγελία με ένα μηχάνημα και την ίδια παραγγελία με 200 μηχανήματα.....είχαν ακριβώς τα ίδια μεταφορικά....απλά δεν στέκει...