Μα αν κατάλαβα καλά αυτό σκάβει όπως δείχνει το ξύλο δίπλα ...εννοείς να σκάβεις τα καπάκια από μέσα??
Παιδια ηρεμηστε.
Τα σαιτ απο οτι εμαθα και ενω ειχα βαλει κανονικα την διευθυνση στην Ελλαδα υπολογιζε μεταφορικα για Αγγλια.
Και μαλιστα και ενω ιχα ηδη ρωτησει.
Ειμαι εν αναμονη νεας απαντησης.
Υπομονη.
Αμα ειναι θεμα ποσοσητας/κιλων και γω αποσυρω τη συμμετοχη μου, να κανω οικονομια λιγο και κολλα θα παρω απο το Νικο σε ατοκες δοσεις.
Με μεταφορικα 55 λιρες ανα τεμαχιο δεν αξιζει.
Έτσι ακριβώς... Σκάψιμο από μέσα και κούρμπα από πάνω. :grandpa:
Σε σκεφτηκα αλλα ειπα θ τη ξοδεψες.
Βασικα λιγη θελω για καβαντζα, εχω ακομη. Ποσο ειπαμε θες για 500ml
Ρωτα τον ποτε την αγορασε γιατι η κολλα εχει καποια διαρκεια ζωης.
Storage life 12 months in tightly closed containers at 75°F
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αντε, να το αναβαλλουμε και επισημα?
Γιάννη κάπου το είχα γράψει αλλά δεν το βρίσκω τώρα και είχα ανεβάσει και κάποιες φώτο, το site έχει πρόβλημα με το σύστημα που υπολογίζει τα μεταφορικά, δεν ξέρω εαν το ξέρουν αλλά μία παραγγελία με ένα μηχάνημα και την ίδια παραγγελία με 200 μηχανήματα.....είχαν ακριβώς τα ίδια μεταφορικά....απλά δεν στέκει...Περιεργο αυτο που λες, γιατι οταν ειδα οτι αφηνει τα μεταφορικα 45 λιρες οταν εβαλα 15 τριτονες, δοκιμασα να αλλαξω χωρα και εβαλα Λιθουανια. Τοτε αλλαξε απο 45 σε 66 και θεωρησα οτι δουλευει σωστα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Order Summary
Items: GBP 248.24
Postage & Packing: GBP 57.70
(Order Total: GBP 305.94)
Payment Total: EUR 377,83
Order Totals include VAT. See details.
Ακομα και με 5 πλανες τα μεταφορικα μενουν πανω απο 51 λιρες.
Αν βγαινει 10-15 ευρω πανω απο yandles, νομιζω οτι αξιζει λογω πολιτικης επιστροφης και εγγυησης του Amazon.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.