Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Γιάννη. Όντως θα θέλει μεγάλη τρύπα και λόγου μεγέθους θα είναι επικίνδυνο.

Απάντηση: Διερευνηση για υλοποιηση ομαδικης απο Yandles.co.uk

Τους έχω στείλει τώρα το πρωί mail αν στέλνουν Ελλάδα. Για να δούμε τι θα απαντήσουν.....................

Φαίνονται πιο οργανωμένοι στο site που έχουν.

https://www.tool-net.co.uk/p-433147...2-piece-colour-coded-screwdriver-bit-set.html

Απάντηση: Re: Διερευνηση για υλοποιηση ομαδικης απο Yandles.co.uk

Εφοσον πλεον δεν υφισταται ομαδικη θα ενωθει με το ενδιαφερομαι να αγορασω.

Αν απαντήσουν ότι στέλνουν Ελλάδα γιατί δεν αλλάζεις το όνομα σε αυτό το νήμα ?

Re: Διερευνηση για υλοποιηση ομαδικης απο Yandles.co.uk

Αμε!!!
Χεχεεχχε
images

dewalt_rigger2new_square.jpg

Απάντηση: Re: Διερευνηση για υλοποιηση ομαδικης απο Yandles.co.uk

Αν απαντήσουν ότι στέλνουν Ελλάδα γιατί δεν αλλάζεις το όνομα σε αυτό το νήμα ?

Με μια γρήγορη ματιά έχουν καλές τιμές, στέλνουν εκτός UK αλλά αφού γίνει η παραγγελία σε ενημερώνουν για το κόστος. Αν συμφωνείς συνεχίζεις αν όχι την ακυρώνεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αμε!!!
Χεχεεχχε

χαχα έτσι που το έγραψες πάει αλλού το μυαλό μας...

ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΜΕΣΑ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ !

Thank you for your email. We send many parcels each week to the four corners of the globe and are perfectly set up to deliver to you at competitive rates. The easiest and quickest way for you to get an accurate price for shipping is as follows:
. Please proceed with your order in the normal way and place it online. Please select International Delivery Option. You will not be asked to make payment at this point. We will calculate the shipping charge and contact you by email to let you know how much it will be.
. You can then authorise this charge and make arrangements with our sales office to pay for your order or cancel your order if the shipping is too much. Unfortunately, we have been subject to attempted International Fraud in the past and I am afraid we ONLY accept payment from overseas customers by bank transfer or Paypal.
** If you are in the EU Please put your VAT NUMBER IN THE COMMENT BOX and we can remove the VAT charges from your invoice.

VAT IN THE UK CAN NOT TAKE IT OFF unless we are shipping to a freight forwarding company and they can provide us with an airway bill to prove the goods have left the country

Kind Regards

April Pescott
Monday to Friday 10am-4pm
Read What our Customers are saying! ** Updated **
(Click through to our November E-News Letter below)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έτσι ακριβώς λειτουργεί & η Axminster.

Εγώ έχω βάλει παραγγελία να δω τι θα μου απαντήσουν.
Προσωπικά δεν νομίζω να συμφέρει ομαδική καθώς υπολογίζουν με το βάρος τα μεταφορικά τους οπότε κάθε αντικείμενο που θα προστίθεται θα αυξάνει και το κόστος ανάλογα.

Παναγιώτη εγώ έκανα login σε αυτούς & θα πάρω κάποια πράγματα που νομίζω πως με καλύπτουν 100%.

Ο Κυριάκος αν ακόμα θέλει (& τον συμφέρει) ας πάρει από εκεί τον Ξεχονδριστήρα (μαζί με τον Βασίλη).

Αυτό είπα και εγώ Κώστα. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο η ποσότητα, δηλ. όσα πιο πολλά τόσο να συμφέρουν τα αναλογικά τα μεταφορικά.

Τι νούμερο θέλεις Κυριάκο;
Amazon Men's Shoes size chart

This size chart is intended for reference only. Sizes can vary between brands.
Label size

UK 6 UK 6 39.5 39.5 39.5 39.5
UK 6.5 UK 6.5 40 40 40 40
UK 7 UK 7 40.5 40.5 40.5 40.5
UK 7.5 UK 7.5 41.5 41.5 41.5 41.5
UK 8 UK 8 42 42 42 42
UK 8.5 UK 8.5 42.5 42.5 42.5 42.5
UK 9 UK 9 43 43 43 43
UK 9.5 UK 9.5 44 44 44 44
UK 10 UK 10 44.5 44.5 44.5 44.5
UK 10.5 UK 10.5 45 45 45 45