Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

ενδιαφερεται κάποιος για αγορά ξυλείας οπως BOUBINGA,PADOUK διάφορα άλλα αφρικής ή καρυδιά αμερικής για να μοιραστουμε το κόστος;
απ´οτι ρωτησα στον ζαχαρίου (αθήνα) συμφέρει η αγορά σε ολόκληρο σανίδι πχ BOUBINGA μήκους περίπου 2,5 μετρα πάχους 5 cm πλάτος 20 cm στα 130 . βέβαια πουλά και σε μικρότερα κομματια αλλά σιγουρα ακριβότερα. του ζήτησα τιμές σε κάποια ξύλα ενδεικτικά και περιμένω τηλέφωνο.

Θελω να αγορασω μερικα μποτ ρουτερ στα 8mm. Εναλλακτικη των bosch στην ιδια τιμη και ποιοτητα εχουμε?

Θελω να αγορασω μερικα μποτ ρουτερ στα 8mm. Εναλλακτικη των bosch στην ιδια τιμη και ποιοτητα εχουμε?
Έχει το eshop μερικά makita. Έχω μόνο ένα 6mm και είναι ποιοτικότερο από το αντίστοιχο bosh. Δεν έχω βρει όμως σετ ή μεγάλη ποικιλία.

Κυριακο αυτος εχει καλες τιμες για σφιγκτηρες? http://www.toolnet.gr/pegasus/products01/show00.php?code=157174&pcode=SHOW_PROD157174
Στα 800μμ γινεται καλη εκπτωση απο 6 τεμαχια και πανω και ακομα καλυτερη για 12 τεμαχια.

Εμενα θα με ενδιεφεραν ειτε τα 800μμ ειτε τα 1000μμ. Προτιμω τα 800μμ, καθως νομιζω οτι ειναι αρκετα για το 99% των κατασκευων που θα κανουμε.

Μιας και ανέφερες για σφικτηρες ....
Μιχάλη αυτοί της σκανδαλης δεν είναι καλύτεροι..; η λόγω κόστους ξεφεύγουμε...;
Όπως αυτοί..
https://www.skroutz.gr/s/11983877/Stanley-Σφιγκτήρας-Σκανδάλης-Medium-300mm-FMHT0-83233.html

Από τους παραπάνω ένα ζευγαρι 800mm και ένα 300mm δεν θα με χάλαγε.....Τους έχει σχετικα χαμηλά...

Μιχαλη χιλιες φορες να δωσουμε τα 3πλα και να παρουμε τον παρακατω απο το αμαζον.
60 εκ ανοιγμα με παντα παραλληλα σαγονια.
71ZB4CQPdEL._SX522_.jpg

Οι σφιγκτηρες σκανδαλης ειναι πιο βολικοι https://www.ergaleiogatos.gr/shop/sfigktiras-maragkon-aftomatos-me-kastania-am-tech/

Οι bessey σε τετοια μεγεθη και τετοιες σιαγωνες ειναι υπερβολη.. λεμε τωρα...:))

Kαθε ποτε θα χρησιμοποιουμε σφιγκτηρες μεγαλυτερους απο 3οομμ? Δε λεει να δωσουμε πολλα χρηματα για μια στο τοσο, και αν ερθει και αυτο.
Για τα κυβικα μου και τις αναγκες μου τα 800μμ που λεει και ο Κωστης μου φαινονται ιδανικα.

Οι σφιγκτηρες σκανδαλης ειναι πιο βολικοι https://www.ergaleiogatos.gr/shop/sfigktiras-maragkon-aftomatos-me-kastania-am-tech/

Οι bessey σε τετοια μεγεθη και τετοιες σιαγωνες ειναι υπερβολη.. λεμε τωρα...:))

Kαθε ποτε θα χρησιμοποιουμε σφιγκτηρες μεγαλυτερους απο 3οομμ? Δε λεει να δωσουμε πολλα χρηματα για μια στο τοσο, και αν ερθει και αυτο.
Για τα κυβικα μου και τις αναγκες μου τα 800μμ που λεει και ο Κωστης μου φαινονται ιδανικα.

Εγω εχω πολυ ασχημη εμπειρια απο πλαστκους σφικτηρες σκανδαλης.
Απο τους 10 που εχω αγορασει μεχρι τωρα οι 3 εχουν σπασει τα χερουλια τους.

Αν δεν χρησιμοποιεις πανω απο 300 γιατι να επιλεξεις 800??

Εγώ έβαλα ένα και έναν για όλες τις ανάγκες.. Ίσως και ένα δεύτερο ζευγάρι 300αρες να χρειαστεί..
Κυριάκο πιστεύεις ότι στην πολύ πίεση δεν κρατάνε οι πλαστικοί σκανδαλης...;...Μεγάλοι σου έχουν σπάσει...;....Γιατί παίζει και το ρόλο του αυτό.. .Μήπως είναι τελικά και θέμα τρόπου σύσφιξης.. ;

Δεν χρησιμοποιω πανω απο 300μμ γιατι δεν εχω :))

Και να ειχα ομως, θα τους χρησιμοποιουσα πολυ σπανια, αυτο ειπα. Χρειαζεται να υπαρχει ενα μεγαλο ζευγαρι, πανω απο 300μμ, για τις αναγκες μου.
Δυο τρεις φορες θυμαμαι στη ζωη μου να εχω χρειαστει μεγαλους σφιγκτηρες και ο ενας ηταν για λογαριασμο φιλου, για να ετοιμαζαμε μια επιφανεια απο δοκαρακια για τραπεζι.

Εγώ έβαλα ένα και έναν για όλες τις ανάγκες.. Ίσως και ένα δεύτερο ζευγάρι 300αρες να χρειαστεί..
Κυριάκο πιστεύεις ότι στην πολύ πίεση δεν κρατάνε οι πλαστικοί σκανδαλης...;...Μεγάλοι σου έχουν σπάσει...;....Γιατί παίζει και το ρόλο του αυτό.. .Μήπως είναι τελικά και θέμα τρόπου σύσφιξης.. ;

Οι ανάγκες σου θα σε κανονίσουν μάστορα.
Αν το μεγαλύτερο που φτιάχνεις είναι ...........μπιζουτιέρες & τα 300 mm είναι μεγάλα.

Το καλύτερο είναι να έχεις όλα τα μεγέθη αλλά τότε η τσέπη σου (μας) θα πρέπει να έχει αρκετό βάθος !!

Κώστα τρελές ανάγκες δεν έχω... θέλω απλώς 2 ζευγάρια (μικρο/ μεγαλο) για οπότε χρειαστεί..
Όπως το σκέφτεται και ο Μιχάλης δηλ...

Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι οι πλαστικοί θα μου κάνουν δουλειά...

Θα το ψάξω και θα δω και εγώ...

Πάντως κ εμένα οι σφικτήρες σκανδάλης δεν με έχουν αφήσει ικανοποιημένο πλην οι fatmax της Stanley.