Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

τιμες χωρις ΦΠΑ από 2 μαγαζια για τα duopower, σε κουτια των 50 & 100 τεμαχιων

Attachments

• fischer Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒΌΓŽΒ΅Γβ€š.jpg
    fischer Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒΌΓŽΒ΅Γβ€š.jpg
    123.5 KB · Views: 198
Ολα τα καλα μεγεθη βλεπω oτι υπαρχουν και οι τιμες μια χαρα για τις ποσοτητες ακομα και με ΦΠΑ:a0210:.
Που ειναι?

Πολύ καλες οι τιμές...
Εμένα με ενδιαφέρουν τα 8Χ(40&65) και τα 6Χ50...
Που είναι αυτός ακριβώς...;

Τα μαγαζια ειναι 2, αλλά επειδη ειναι κοντα ο ενας με τον αλλον και μονο ο 2ος εχει eshop, για να μη δημιουργηθουν εντυπωσεις (αθεμιτος ανταγωνισμος, κλπ), δεν θα γραψω επωνυμια.
Εαν μαζευτουν ενδιαφερομενοι για αγορα απο ενα μαγαζι περναω να τα αγορασω και μετα με συναντηση (???) η μοιρασια.
Σημερα το μεσημερι αγορασα για δοκιμη μερικα χυμα απο το 2ο μαγαζι, και (τωρα που χαλαρωσα λιγο) διαπιστωσα οτι ειτε παρεις κουτι ειτε ενα ουπα, η τιμη ειναι ιδια!

το 2ο μαγαζι εχει και κουτια των 50 τεμ. με σχεδον ιδια τιμη μοναδας

Εγώ έχω SDS 7αρη...Δεν είναι εκεί το θέμα...ουπατ δεν υπάρχουν εύκολα σε 7αρη...
Εγώ πάντως γενικος 6αρη και 8αρη χρησιμοποιώ..Είναι εύκολο το μέγεθος και χτυπιέται πιο ευκολα...σε σπάνιες περιπτώσεις θα βαλω 10αρη η 12αρη...

Σωφρον σε μαζικές ποσότητες κάνει κάτι καλύτερο...;
Π.χ εαν παρθούν 4-5 κουτιά από ένα μέγεθος...;

Καλησπερα στα μαστορια..
Χρειαζεται καποιος κατι απο εδω..; Για να μοιραστουμε τα μεταφορικα αμα ειναι (10 ευρω)
Εχει και Titebond κολλες..
Βρισκομαι Πειραια

Καλησπερα στα μαστορια..
Χρειαζεται καποιος κατι απο εδω..; Για να μοιραστουμε τα μεταφορικα αμα ειναι (10 ευρω)
Βρισκομαι Πειραια

Ωραίο μαγαζί ...τα πάντα έχει ...

Τα πάντα όλα!!!! -bye-

Καλησπερα στα μαστορια..
Βρισκομαι Πειραια

Μην ακους τα παλιόπαιδα....
Χαχαχαχα
ποιο μαγαζι κοιτας???

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Καλησπερα στα μαστορια..
Βρισκομαι Πειραια

Συμφορητη δεν υπαρχει κάποιο link στο ποστ σου ώστε να δούμε τι μας λες....-bye-
Βάλε να δούμε τι παίζει.