Άστα Μιχάλη!....έρωτας!...και η λάμπα να δεις!!!
Στην ίδια τιμή θα μπορούσε κανείς να πάρει κάτι τέτοιο http://www.banggood.com/New-Thorfir...rgeable-LED-Outdoor-Flood-Light-p-955058.html αλλά περί ορέξεως.
Η Bosch είναι πιό βολική, πιό αξιόπιστη, σίγουρα με περισσότερη αυτονομία, μικρότερη σε μέγεθος γιά θέματα μεταφοράς και ίσως να φωτίζει και καλύτερα από την συγκεκριμένη κινεζιά!
Α αμα βγει το νεο κ το παλιο φθηνηνει κιαλλο, θα ναι λουκουμι! Μου κανει οπως κ να χει!

H Σεγα ειναι οντως ΚΟΡΥΦΑΙΟ εργαλειο!!Δουλευω το πλεξιγκλας σα βουτυρο!! την εχω ´λατρεψει ηδη...
Αν και κατοχος του btd 140rfe, θα με ενδιεφερε και μενα αν περιοριζαμε τη τιμη κοντα στα 70 ή και ποιο λιγο.Το GDR 10.8v-li έχει τιμή 74,41 ευρώ στο Amazon.de με 12,93 ευρώ μεταφορικά σύνολο 87,34 ευρώ.
Η επιβάρυνση για κάθε επιπλέον τεμάχιο είναι περίπου 80-90 λεπτά οπότε με τρία και πάνω η τιμή του πέφτει κάτω από 79 ευρώ το ένα.
View attachment 113824
Το GDR 10.8v-li έχει τιμή 74,41 ευρώ στο Amazon.de με 12,93 ευρώ μεταφορικά σύνολο 87,34 ευρώ.
Η επιβάρυνση για κάθε επιπλέον τεμάχιο είναι περίπου 80-90 λεπτά οπότε με τρία και πάνω η τιμή του πέφτει κάτω από 79 ευρώ το ένα.
Αν και κατοχος του btd 140rfe, θα με ενδιεφερε και μενα αν περιοριζαμε τη τιμη κοντα στα 70 ή και ποιο λιγο.
Για το GDR, και γενικοτερα για δραπανα που δεν εχουν τσοκ, αλλα την εξαγωνη υποδοχη, υπαρχουν και ειδικα τρυπανια με εξαγωνο στελεχος.
Ειχα παρει παλαιοτερα κατι σετακια bosch για ξυλο και μεταλλο για μια κατσαβιδιερα που εχω απο amazon.de. Πρεπει να υπαρχουν ακομα.
![]()
Για το GDR, και γενικοτερα για δραπανα που δεν εχουν τσοκ, αλλα την εξαγωνη υποδοχη, υπαρχουν και ειδικα τρυπανια με εξαγωνο στελεχος.
Ειχα παρει παλαιοτερα κατι σετακια bosch για ξυλο και μεταλλο για μια κατσαβιδιερα που εχω απο amazon.de. Πρεπει να υπαρχουν ακομα.
![]()

New to the system: HEX-9 MultiConstruction drill bit for powerful drilling
In order to expand the application range of impact drivers, Bosch offers a system solution consisting of tool and accessories: Tradespeople can now use the HEX-9 MultiConstruction drill bit to also drill with a cordless impact driver, saving themselves an additional machine. The HEX-9 MultiConstruction has been specially developed for use with impact drivers. It has a hex shank which provides the best possible power transfer, for example, together with the GDR 10,8 V-EC Professional. Bosch therefore offers a lightweight system which tradespeople can use to drill in all common materials such as wood, plastic, tiles, masonry and sheet metal. The HEX-9 MultiConstruction with its sharp, diamond-ground cutting edges offers a long lifetime and ensures precise drilling starts and good drilling guidance due to its carbide centering tip.
Δε βιαζομαι καθολου κ γω... Οποτε αποφασισετε απλα πειτε μου!!Δεν υπάρχει πιθανότητα να κατεβει τόσο...
Οπως γράφτηκε ήδη, το GDR στην χαμηλότερη τιμή από Amazon.de (SOLO εργαλείο) + ταχυδρομικά περίπου 17 ευρώ για τέσσερα κομμάτια, βγαίνει περίπου 79 ευρώ ανα εργαλείο και δεν κατεβαίνει η τιμή άλλο...
+ 1 set adaptors. +1% για την κάρτα, καταλαβαίνετε...
Αν η αγορά "καθυστερήσει" 2-3 βδομάδες, ενδιαφέρομαι (και μπορώ αν χρειαστεί να αναλάβω και τα της παραγγελίας, για "ξεφόρτωμα" του Ioannis, εκτός αν παραγγείλει και αυτός!)
Thanks Γιαννη!
Ιδανικο και για τρυπες σε κεραμικα με το GDR. Aμα βρεις καμμια πηγη για τα τρυπανακια, εδω η εκτος, βαλε λινκ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.