Παιδες εχω το l box της 10.8v σεγας... Δε το χρειαζομαι..αν καποιος το θελει, δικο του. Απλα θα αναλαβετε τα μεταφορικα.
Φιλε εξαρταται με τι θα το στειλω... Αν το βαλω πχ στο πλοιο να το παρει καποιος απτον πειραια η σε μια μεταφορικη (οι Σαμιακες πανε Βοτανικο) θα ναι 2-3ευρω, αν το στειλω με Ελτα φανταζομαι τρυγυρω στα 5-6ε...οτι θελετε.
Παιδες εχω το l box της 10.8v σεγας... Δε το χρειαζομαι..αν καποιος το θελει, δικο του. Απλα θα αναλαβετε τα μεταφορικα.
Χαχαχα ρε σεις ριξτε κληρο!!.. Πρωτος παντως μου πε ο Φιλος Ioannis...θα παω να ρωτησω τη δευτερα...
Γιαυτο το ανεφερε, να μην νομιζουν οι φιλοι oπτι αναφερεται στο l-boxx-τη βαλιτςα- αλλα στο μαυρο(insert) που μπαινει στο 1/2 του lboxx
Μπορω να βαλω καπου μια δπιλογη να μου βγαζει μονο αποτελεσματα προιοντων με πωλητη το amazon μονο?Τα amazon, τουλαχιστον τα uk.de.it.fr. δεν δεχονται paypal παρα μονο πιστωτικη. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι προσφατα.
Τα μεταφορικα εξαρτωνται απο τον πωλητη αν ειναι εκτος αποστολης amazon. Aλλα αυτα τα βλεπεις ουτως η αλλως πριν παραγγειλεις.
Η γλωσσα ειναι προβλημα. Εμενα με βοηθαει οτι ειναι το ιδιο format με τα αλλα amazon. Δουλευω και τον google translator απο γερμανικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.