Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Παιδες εχω το l box της 10.8v σεγας... Δε το χρειαζομαι..αν καποιος το θελει, δικο του. Απλα θα αναλαβετε τα μεταφορικα.

Παιδες εχω το l box της 10.8v σεγας... Δε το χρειαζομαι..αν καποιος το θελει, δικο του. Απλα θα αναλαβετε τα μεταφορικα.

Και πόσα είναι τα μεταφορικά ?

Φιλε εξαρταται με τι θα το στειλω... Αν το βαλω πχ στο πλοιο να το παρει καποιος απτον πειραια η σε μια μεταφορικη (οι Σαμιακες πανε Βοτανικο) θα ναι 2-3ευρω, αν το στειλω με Ελτα φανταζομαι τρυγυρω στα 5-6ε...οτι θελετε.

Φιλε εξαρταται με τι θα το στειλω... Αν το βαλω πχ στο πλοιο να το παρει καποιος απτον πειραια η σε μια μεταφορικη (οι Σαμιακες πανε Βοτανικο) θα ναι 2-3ευρω, αν το στειλω με Ελτα φανταζομαι τρυγυρω στα 5-6ε...οτι θελετε.

Εάν είναι για 5-6 το θέλω ... ...

Α, τι ωραια. Καπου θα το χρειαστω και γω.
Αν ειναι ευκαιρο ακομα, με ΕΛΤΑ, oσο παει, το θελω :)

EDIT
Αμα παει κατω απο 6 ευρω, ειναι του Γιαννη, αμα παει πανω απο 6 ευρω, δικο μου :)))

Χαχαχα ρε σεις ριξτε κληρο!!.. Πρωτος παντως μου πε ο Φιλος Ioannis...θα παω να ρωτησω τη δευτερα...

Χαχαχα ρε σεις ριξτε κληρο!!.. Πρωτος παντως μου πε ο Φιλος Ioannis...θα παω να ρωτησω τη δευτερα...

Πες τους την ποιο φτηνή αποστολή και ότι η παραλαβή θα γίνει από τον ίδιο από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου.

Θηκη lbox, εννοειτε το εσωτερικο μαυρο πλαστικο, ή τη βαλιτσα?

Το εσωτερικο πλαστικο εννοει που ειναι ειδικα διαμορφωμενο για τη σεγα. Δεν υπαρχει καποια ειδικη βαλιτσα (l-boxx) μονο για τη σεγα.

Άλλο το L-Boxx και άλλο το Insert.

Ας μας πει ο sifis_samos τι είναι από τα δύο.

Γιαυτο το ανεφερε, να μην νομιζουν οι φιλοι oπτι αναφερεται στο l-boxx-τη βαλιτςα- αλλα στο μαυρο(insert) που μπαινει στο 1/2 του lboxx

Γιαυτο το ανεφερε, να μην νομιζουν οι φιλοι oπτι αναφερεται στο l-boxx-τη βαλιτςα- αλλα στο μαυρο(insert) που μπαινει στο 1/2 του lboxx

Στο L-Boxx αναφέρεται ... :>)

Να ρωτησω μερικες ερωτησεις σχετικα με το amazon. Απο ebay εχω εμπειρια αρκετη αλλα απο amazon οχι. Απο οτι καταλαβαινω αλλο το αμερικανικο, αλλο το αγγλικο και αλλο το γερμανικο. Επισης διαφορετικη γλωσσα. Υπαρχει δυνατοτητα στο γερμανικο να το γυρισουμε σε αγγλικα μαις και δειχνει φτηνοτερο απο τα αλλα δυο?
Τα των αποστολων αν ειναι απο το αμαζον ειναι φιξ οι τιμες αποστολης ενω απο πωλητη οχι? πληρωμη paypal δεχεται?

Τα amazon, τουλαχιστον τα uk.de.it.fr. δεν δεχονται paypal παρα μονο πιστωτικη. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι προσφατα.
Τα μεταφορικα εξαρτωνται απο τον πωλητη αν ειναι εκτος αποστολης amazon. Aλλα αυτα τα βλεπεις ουτως η αλλως πριν παραγγειλεις.

Η γλωσσα ειναι προβλημα. Εμενα με βοηθαει οτι ειναι το ιδιο format με τα αλλα amazon. Δουλευω και τον google translator απο γερμανικα.

Βρε σεις ειπαμε , δε τα χω και τοσο χαμενα πια... L - boxx κανονικο με τα inserts του για την σεγα ειναι...
Ioanni σημερα παρελαβα την λαβη, σ ευχαριστω πολυ ε. Αυριο πρωι σου στελνω και το κουτακι. Σημερα ηταν μερα κολαση, δε προλαβα ανασα να παρω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για πειτε λαμες γις την λαβη της bosch ποιες παιρνουμε; Θελω μια καλη για σιδερο κ μιακαλη για ξυλο, γρηγορης κοπης.. Εχει μεσα δυο αλλα δε μου παραγεμησαν το ματι

Τα amazon, τουλαχιστον τα uk.de.it.fr. δεν δεχονται paypal παρα μονο πιστωτικη. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι προσφατα.
Τα μεταφορικα εξαρτωνται απο τον πωλητη αν ειναι εκτος αποστολης amazon. Aλλα αυτα τα βλεπεις ουτως η αλλως πριν παραγγειλεις.

Η γλωσσα ειναι προβλημα. Εμενα με βοηθαει οτι ειναι το ιδιο format με τα αλλα amazon. Δουλευω και τον google translator απο γερμανικα.
Μπορω να βαλω καπου μια δπιλογη να μου βγαζει μονο αποτελεσματα προιοντων με πωλητη το amazon μονο?