Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Τα λινκς ειναι οκ τωρα
[/URL][/QUOTE]

Muchas gracias!!! Υπάρχουν 2-3 καλές ιδέες...Αντε να δούμε

Τι να δουμε, παμε να βαλουμε κατι στην ακρη για τα γεραματα, και δεν μας αφηνει η wish list...:))

Wera irwin kniπεχ στα επιθυμητα μου.
Το victorinox τι ειναι?
Για τις πλατες ειμαι και γω μεσα, αρκει το κοστος να μεινει κατω απο 50 αυστηρα.

Wera irwin kniπεχ στα επιθυμητα μου.
Το victorinox τι ειναι?
Για τις πλατες ειμαι και γω μεσα, αρκει το κοστος να μεινει κατω απο 50 αυστηρα.

Το victorinox είναι ακονιστηρι για σουγιαδες. Εγώ το χρησιμοποιώ και σε μεγαλια μαχαιρια κρέατος κουζίνας με θαυμαστά αποτελέσματα. Θεωρώ βέβαια ότι η προηγούμενη έκδοση του ήταν καλύτερη...

Στο παρων τοπικ μπορουμε να συζηταμε οτι θελουμε και να βρισκουμε τι μας ενδιαφερει να αγορασουμε.
Οταν ομως θα καταληξουμε στο τι θελουμε οπως με τις βασεις τοιχου για να μην μπλεξουμε τα μπουτια μας δημιουργησα ενα τοπικ για την αγορα των διατρητων πλατων εργαλειων εδω
http://avclub.gr/forum/showthread.p...τηριξης-εργαλειων?p=1057342648#post1057342648

Παρακαλω να γραψετε εκει μονο οσοι ενδιαφερεστε να συμμετεχετε στο group buy.

Στο παρων τοπικ μπορουμε να συζηταμε οτι θελουμε και να βρισκουμε τι μας ενδιαφερει να αγορασουμε.
Οταν ομως θα καταληξουμε στο τι θελουμε οπως με τις βασεις τοιχου για να μην μπλεξουμε τα μπουτια μας δημιουργησα ενα τοπικ για την αγορα των διατρητων πλατων εργαλειων εδω
http://avclub.gr/forum/showthread.p...τηριξης-εργαλειων?p=1057342648#post1057342648

Παρακαλω να γραψετε εκει μονο οσοι ενδιαφερεστε να συμμετεχετε στο group buy.

Κυριάκο καλημέρα .
Γράψε εαν εχεις την δυνατότητα να τις στείλεις με ΕΛΤΑ ή ειναι παραλαβή μόνο απο τον χώρο σου.

Οι βάσεις φαίνεται να αξίζουν αρκετά . Δεν νομίζω να βρούμε Ελλάδα σε αυτές τις τιμές .

Ενδεικτικά με ενα πρόχειρο υπολογισμό είδα οτι το 1 σετάκι με 10 συμμέτοχές βγαίνει στα 50 περίπου .. Και το 2 σετάκι στα 37-38

παιδιά καλημέρα, φτιάχνω σιγά-σιγά το απόθεμά μου σε εργαλεία που χρειάζομαι...
μεταξύ άλλων χρειάζομαι ένα κολωνάτο δράπανο αλλά και ένα δισκοπρίονο χειρός.
Για το δισκοπρίονο υπάρχει σχετικό νήμα οπότε θα το επισκεφτώ!
Πάμε λοιπόν για προτάσεις για το κολωνάτο δράπανο. Μπάτζετ μέχρι 80 -90 για χρήση ερασιτεχνική.
Σας ακούω!

Αυτο το εβλεπα και εγω οταν χαζευα τα πραγματα του πωλητη αυτου.
Και το δικο μου 350 watt ειναι και ειμαι ικανοποιημενος. Μεχρι και τορνο το εχω κανει!
Νομιζω πως θα σε βολεψει.
Τι εργασιες θελεις να κανεις?

δεν χρειάζομαι τίποτα ιδιαίτερο και είμαι ενήμερος ότι είναι ένα πολύ φθηνό εργαλείο άρα και η χρήση του θα είναι αντίστοιχη.
Ίσως σε σχέση με αυτό του Lidl να είναι λίγο υποδεέστερο αλλά για τις πολύ απλές εργασίες ενός ερασιτέχνη που ξεκινάει τώρα (όπως εγώ), πιστέυω να με καλύπτει.

Αλήθεια μήπως ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος για αγορά??

Εαν δεν θες μεγαλη ακριβεια γιατι δεν δοκιμαζεις μια βαση για δραπανα?

Ποια θα μπορουσε να ειναι μια πολυ καλη βαση για δραπανα?
Σιγουρα το δραπανο σε βαση εχει λιγοτερη ροπη απο οτι ενα ετοιμο κολωνατο, αλλα για ελαφριες εργασιες και κυριως σε ξυλο φανταζομαι ειναι ικανοποιητικο.

4) GROUP Buy από Amazon.de, Πωλητής ή/και Αποστολέας Amazon.de

1. IOANNISTSA, Knipex CoBolt 71 12 200
  2. .
  3. .
  4. .
  5. .
  6. .
  7. .
  8. .
  9. .

View attachment 114348

Ωραία ρε Γιάννη. Είπαμε να ξεκινήσουμε κάτι άλλα όχι τόσο άμεσα. Στείλε link του τύπου να δούμε τι άλλο πουλάει ή να σου στείλω 2 πραγματάκια να μου πεις?

Μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή όσοι θέλουμε αρκεί να είναι από το Amazon?
Ή έχω καταλαβει λάθος?
Μπορώ πχ να παραγγείλω το κολωνάτο δράπανο του οποίου το λινκ έδωσα λίγο πιο πάνω?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και περιμένουμε και την απάντηση σε αυτό που έχει ρωτήσει ο Νεκτάριος😉

Ωραία ρε Γιάννη. Είπαμε να ξεκινήσουμε κάτι άλλα όχι τόσο άμεσα. Στείλε link του τύπου να δούμε τι άλλο πουλάει ή να σου στείλω 2 πραγματάκια να μου πεις?

Στείλε ...

Μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή όσοι θέλουμε αρκεί να είναι από το Amazon?
Ή έχω καταλαβει λάθος?
Μπορώ πχ να παραγγείλω το κολωνάτο δράπανο του οποίου το λινκ έδωσα λίγο πιο πάνω?

Και περιμένουμε και την απάντηση σε αυτό που έχει ρωτήσει ο Νεκτάριος😉

Δυστυχώς με το συγκεκριμένο δεν έχεις όφελος λόγο Ομαδικής Αγοράς γιατί Πωλητής έχει σταθερά μεταφορικά για κάθε κομμάτι (δηλαδή το ένα έχει π.χ. 20 ευρώ μεταφορικά και τα δύο 40) και επιπλέων δεν είναι Πωλητής ή/και Αποστολέας το Amazon.de.

Ιωαννη για να ειναι ανεξάρτητο το τοπικ της ομαδικης που οργανωνεις ανοινε ενα νεο τοπικ!
Ας ειναι αυτο το τοπικ εδω το προπαρασκευαστικο που θα βοηθαει να εκδηλονωνται οι αναγκες για νεες ομαδικες!