Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Ιωαννη για να ειναι ανεξάρτητο το τοπικ της ομαδικης που οργανωνεις ανοινε ενα νεο τοπικ!
Ας ειναι αυτο το τοπικ εδω το προπαρασκευαστικο που θα βοηθαει να εκδηλονωνται οι αναγκες για νεες ομαδικες!

Που εισαι εσυ μανα μ??? Ακομα σε περιμενω!!

Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

4) GROUP Buy από Amazon.de, Πωλητής ή/και Αποστολέας Amazon.de

1. IOANNISTSA, Knipex CoBolt 71 12 200
  2. asot, Set Knipex Cobra & Pliers
  3. .
  4. .
  5. .
  6. .
  7. .
  8. .
  9. .

View attachment 114348
51Mhm-8PzbL._SL500_SS115_.jpg

Να τολμησω να ζητησω να μπει στο πακετο και αυτο

http://www.amazon.de/Knipex-86-03-1...sim_diy_2?ie=UTF8&refRID=1V3P2Z85PK944NPJ9H3S
Η να "περιοριστω" στο να παρω το ανω σετακι?

Εάν τα πάρεις χώρια είναι κανα δυευρω φτηνότερα αλλά χωρίς την θήκη μεταφορά που δίδεται με το Set

Είτε μαζί είτε χώρια αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι τα μεγέθοι τους είναι πολύ μικρά δηλαδή 125 mm KAI 150 mm

Εγώ θα σου πρότεινα πέραν του Μεγέθους, 125, 125, 180, 250, να διαλέγεις όπου είναι δυνατόν αυτά με την καλύτερη επένδυση όπως το παρακάτω :

Knipex 86 05 150.jpg

Εάν τα πάρεις χώρια είναι κανα δυευρω φτηνότερα αλλά χωρίς την θήκη μεταφορά που δίδεται με το Set

Είτε μαζί είτε χώρια αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι τα μεγέθοι τους είναι πολύ μικρά δηλαδή 125 mm KAI 150 mm

Εγώ θα σου πρότεινα πέραν του Μεγέθους, 125, 125, 180, 250, να διαλέγεις όπου είναι δυνατόν αυτά με την καλύτερη επένδυση όπως το παρακάτω :

View attachment 114368
Ευχαριστω για την απαντηση. Εχω τα 250 και απο τα δυο και μπορω να πω πως ειναι το ιδανικο μεγεθοςνγια δουλειες. Ηθελα το μικρο για ψιλοδουλειες αλλα αλλαξα γνωμη. Παρα ειναι μικρο και μονο ως gadjet ή συλλογη θα εδινα τα χρηματα αυτα.
Οσος για το τυπο της λαβης, εχω την απλη μονοχρωμη και δεν εχω καποιο θεμα. Αλλωστε η χρηση δεν ειναι συχνη.

καλησπέρα και πάλι,
παρόλο που το ενδιαφέρον μου συνεχίζει να ισχύει για κολωνάτο δράπανο (για DIY χρήση), προέκυψε ανάγκη για σφιγκτήρες για τις ξυλουργικές μου ανησυχίες!
Οπότε αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι, ας το κάνει

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Ευχαριστω για την απαντηση. Εχω τα 250 και απο τα δυο και μπορω να πω πως ειναι το ιδανικο μεγεθοςνγια δουλειες. Ηθελα το μικρο για ψιλοδουλειες αλλα αλλαξα γνωμη. Παρα ειναι μικρο και μονο ως gadjet ή συλλογη θα εδινα τα χρηματα αυτα.
Οσος για το τυπο της λαβης, εχω την απλη μονοχρωμη και δεν εχω καποιο θεμα. Αλλωστε η χρηση δεν ειναι συχνη.

To 125 & 150 είναι πολύ μικρά αλλά το 180 δεν είναι σε σχέση με το 125-150 αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλο σε σχέση με το 250 (εγώ έχω και τα τρία).

Για όποιον τον ενδιαφέρει φακός + ταχυφορτιστής. http://www.amazon.com/gp/product/B0...de_a_smtd&showDetailTechData=1#technical-data
Είχα πάρει ενα για δώρο όταν τα είχε το amazon. Μετανιωσα πολύ που δεν πήρα κι ένα για μένα.Στα 3000mah 2η εκδοση είχα αγοράσει εγώ και είναι απίθανο. Το 3000 ειναι λίγο μικρότερο σε μήκος απο το 3200.
Ποιότητα κατασκευής αλουμίνιο και δυνατός φακός. http://www.amazon.com/RAVPower-Port...&qid=1428330455&sr=1-1&keywords=ravpower+3000

Οι κριτικές του αμερικάνικου amazon τα λένε όλα. Δυστηχώς δεν στέλνει Ελλάδα την 3η έκδοση με τα 3200 mah αλλά μόνο την δευτερη στα 3000.

Ωστόσο στο Ebay ενας γερμανός αξιόπιστος πωλητης στέλνει την 3η εκδοση με τα 3200mah στα 16 ευρώ +12 τα μεταφορικά χωρίς εξτρά επιβάρυνση για όσα κομμάτια έχει.. Σε 4 χρώματα : Μαύρο, Ασημί, Μπλέ και Ροζ.
http://www.ebay.com/itm/RAVPower-32...74?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item56628a3f36

Last edited:
Απάντηση: Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Ουτε ως φακός είναι καλός (που είναι η φωτεινότητα σε lumens αλήθεια?)
ούτε ως powerbank λεει... (με 3200mAh και δεν μπορεί να προσφέρει ουτε μια πλήρη φόρτιση (0.95 λεει) στο Iphone 6 με την 1800mAh μπαταρια...!)

Ειναι αρκετά φωτεινός ως φακός (τον έχω δοκιμάσει αρκετές φορές) και το αγοράζεις για να το έχεις πάντα πάνω σου. Μιλάμε για φορητή λύση πάντα τύπου lipstic , αλλιώς πάς σε μεγάλα powerbank. Αλλη κατηγορία.

Με 3200 εχεις μια γεμάτη φόρτιση και κάτι παραπάνω στα περισσότερα κινητά. Στο 4s για πχ κάνει μιαμιση φόρτιση. (με τα 3000mah)

Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι καλύτερο σε τέτοιες διαστάσεις.

Επίσης κάτι που ξέχασα είναι οτι οι μπαταρίες που "φοράει" είναι της LG.

Απάντηση: Re: Ενδιαφερομαι να αγορασω, εσυ???

Ειναι αρκετά φωτεινός ως φακός (τον έχω δοκιμάσει αρκετές φορές) και το αγοράζεις για να το έχεις πάντα πάνω σου. Μιλάμε για φορητή λύση πάντα τύπου lipstic , αλλιώς πάς σε μεγάλα powerbank. Αλλη κατηγορία.
Με 3200 εχεις μια γεμάτη φόρτιση και κάτι παραπάνω στα περισσότερα κινητά. Στο 4s για πχ κάνει μιαμιση φόρτιση. (με τα 3000mah)
Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι καλύτερο σε τέτοιες διαστάσεις.
Επίσης κάτι που ξέχασα είναι οτι οι μπαταρίες που "φοράει" είναι της LG.

Θοδωρή, η φωτεινότητα είναι "σχετικό" μέγεθος, ειδικά σε κάποιον "μη" γνώστη (μην με παρεξηγήσεις, please!) - πχ τα 100lumens εσένα μπορεί να σου φανουν εξαιρετικά!
Στις προδιαγραφές/σχολια λεει οτι η απόδοση είναι περίπου 63% γι' αυτό και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να φορτίσει πλήρως μια 1800mAH μπαταρία, οπότε δεν αρκεί για πλήρη φόρτιση στα περισσότερα σύγχρονα κινητά με μπαταριες 2000-3000mAh
LG, Samsung και Panasonic ειναι τα περισσότερα σύγχρονα στοιχεία 18650 για powerbanks
Δεν καταλαβαίνω το νόημα ενος τετοιου powerbank (κραγιον style), ή έχεις "σοβαρό" ή δεν έχεις...

έχει νόημα, αν το έχεις πάντα απάνω σου, μπορεί να δώσει τις παραπάνω ώρες στο κινητό για να πας σπίτι σου. Χωρίς να κουβαλάς ενα δεύτερο κινητό ´η και μεγαλύτερο (κάπου τόσο είναι απο 5000 και πάνω).

για το φακό, δεν εχω γνώμη.

Oποιος εχει γνωση περι μπαταριων λιθιου (μεγεθος 18650 ειδικοτερα) μπορει αγορασει το κελυφος και να βαζει μεσα την αντιστοιχη 18650 μπαταρια. Αυτες ερχονται μεχρι 3400μαω χωρητικοτητα.
Ετσι εχει παντα μαζι του ενα mini power bank για το κινητο του με κοστος κατω απο 2 ευρω (με τα μεταφορικα). Προυποθεση η κατοχη αντιστοιχης μπαταριας και φυσικα ειδικου φορτιστη για τετοιες μπαταριες.

http://www.banggood.com/18650-Batte...Case-Charger-DIY-Box-For-iPhone-p-970547.html

professora, πρεπει να περασεις μια βολτα απο την κατηγορια των φακων για να παρεις το μαθημα σου...χαχαχαχα....

Μωρέ εγώ να περάσω αλλά δεν ξέρω τι καλύτερο μπορεί να ζητήσει κάποιος σε αυτη την ποιότητα κατασκευής - μπαταρίας - μέγεθος - και χρηστικότητας.
Αν μου βρείτε πολύ ευχαρίστως να το δούμε :)
Μάλλον πρέπει να κάνω ενα video review με κλειστά τα φώτα . Εγώ είχα εντυπωσιαστεί πάντως μιας και δεν περιμενα τέτοια απόδοση απο τέτοιο μαραφετάκι.

Πάντα μιλάμε για ταχυ-φορτιστή - φακό σε μέγεθος κραγίον ..

Στην Ελλάδα αλλά και στα κινεζομάγαζα εχω δει να πουλάνε στην ίδια τιμή και παραπάνω κάκιστης ποιότητας κατασκευής banks με no name μπαταρίες.
μην μπερδεύεστε και το συγκρίνετε με φακό ουτε με μεγάλα power bank. Θα ειναι ατυχής μιας τέτοια σύγκριση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δοκιμάζει και τον φακό στο review του μικρού 3000mah.
https://youtu.be/bDLm1XMpHJw

χαχαχα :smash: καλό. οτι πρέπει για DIY ειναι αυτές της B&D