Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Yπαρχει μπλε bosch με ρυθμιζομενες στροφες, δεν θυμαμαι το μοντελο. Δεν ειναι πολυ ακριβοτερο.
Παντων αν εβρισκα το bosch με 50 ευρω, πριν να αγορασω το parkside, θα το αγοραζα. Τον γωνιακο τροχο το θελω για cutting/grinding. Για τον κυριο σκοπο που προοριζεται το εργαλειο δηλαδη.
Για τριψιμο/γυαλισμα (ρυθμιζομενες στροφες) υπαρχουν αλλα ειδικοτερα και καλυτερα εργαλεια.

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ευχαριστώ.
Ποιο μοντέλο έχει, με ρυθμιζόμενες στροφές ;

Αφού απάντησα, διάβασα το post σου Μιχάλη και ευχαριστώ κι εσένα.
Έβαλα το ρήμα σε εισαγωγικά, προφανώς, για να δώσω ένα τόνο αστεϊσμού.
Το μοντέλο με ρύθμιση στροφών θα είναι (πολύ) ακριβότερο;
Αλλά αυτός του Lidl με τις ρυθμιζόμενες στροφές φαίνεται φτηνότερος και ίσως πρέπει να περιμένω να το τον ξαναφέρει.

Αν είσαι περιστασιακός χρήστης, παίρνεις του lidl.
Αν ασχολείσαι μόνο με κοπή και λείανση παίρνεις τον μπλε που θα τον έχεις μια ζωή...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Yπαρχει μπλε bosch με ρυθμιζομενες στροφες, δεν θυμαμαι το μοντελο. Δεν ειναι πολυ ακριβοτερο.
Παντων αν εβρισκα το bosch με 50 ευρω, πριν να αγορασω το parkside, θα το αγοραζα. Τον γωνιακο τροχο το θελω για cutting/grinding. Για τον κυριο σκοπο που προοριζεται το εργαλειο δηλαδη.
Για τριψιμο/γυαλισμα (ρυθμιζομενες στροφες) υπαρχουν αλλα ειδικοτερα και καλυτερα εργαλεια.

Για τέτοια χρήση και εγώ τον Bosch θα έπαιρνα Μιχάλη!

Με καλύψατε και σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.

Σαν περιστασιακός χρήστης, θα περιμένω να ξαναφέρει τον Parkside το Lidl, που κακώς δεν πήρα την τελευταία φορά.
Διαβάζω το φυλλάδιο 23-28/3/15 με το γωνιακό PWS 125 A1 με 1200W στα 25 αλλά δεν αναφέρει ρυθμιζόμενες στροφές.
Είναι αυτό που έχεις Μιχάλη ή άλλο;

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Με καλύψατε και σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.

Σαν περιστασιακός χρήστης, θα περιμένω να ξαναφέρει τον Parkside το Lidl, που κακώς δεν πήρα την τελευταία φορά.
Διαβάζω το φυλλάδιο 23-28/3/15 με το γωνιακό PWS 125 A1 με 1200W στα 25 αλλά δεν αναφέρει ρυθμιζόμενες στροφές.
Είναι αυτό που έχεις Μιχάλη ή άλλο;

Τον έχω και εγώ. Αυτός είναι που λέμε.
Έχει βέβαια και έναν στα 2000 W αλλά για 230mm δίσκους και χωρίς ρυθμιζόμενες στροφές...

Ο WerkeugAlarm στο δικό του site έχει το GDR στα 62.99οŸ‚, αλλά δε γνωρίζω τι γίνεται με τα άλλα κομμάτια ή/και με τα μεταφορικά.

Όλα τα άλλα κομμάτια τα έχει πιο ακριβά στο Site του .. π.χ GSB 10,8 74,99 ευρώ, GLI DeciLed 49,.99 ευρώ, GBA 10,8v 4,0Ah 64,99 ευρώ ...

Αν η παραγγελία γινει μετα τις 4 Μαιου ειμαι μέσα καθοτι θα λειπω την επόμενη εβδομάδα.
Θελω ενα Bosch GSB 10.8 με μπαταρια (μάλλον την 2.0A καθοτι η χρηση θα ειναι νορμαλ..)

Βλέπω το γωνιακό τροχό της Bosch να είναι αφενός μπλε αφετέρου στα 49 . Επειδή δεν έχω σχετική εμπειρία, μπορούν να με πληροφορήσουν οι επαίοντες για τα υπέρ και κατά και, γενικά, στο αν αξίζει ο συγκεκριμένος;

Αγόρασα τον BOSCH GWS 7-115 E πριν από περίπου 3 μήνες από το e-shop.Αν θυμάμαι καλά έκανε 80 ευρώ.
Το μοντέλο που πήρα έχει ρυθμιζόμενες στροφές από 2.800 – 11.000 και δέχεται μικρότερο δίσκο(115mm).
Λόγο μικρών διαστάσεων είναι πολύ εύχρηστος.
Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι ότι κάνει πιο πολύ θόρυβο σε σχέση με έναν Dewalt D28137-QS.
Όμως επειδή πάντα φοράω ωτοασπίδες δεν έχει και τόση σημασία ο θόρυβος.

Μπορούν οι φίλοι που σε προηγούμενη αγορά πήραν το "Makita Wiha VDE" set να μας πουν ακριβώς τα μεγεθοι από τα εργαλεία που είχε μέσα; Ευχαριστώ

Μπορούν οι φίλοι που σε προηγούμενη αγορά πήραν το "Makita Wiha VDE" set να μας πουν ακριβώς τα μεγεθοι από τα εργαλεία που είχε μέσα; Ευχαριστώ

3 VDE κατσαβίδι 4,0x100, 5,5x125 mm, PH Gr. 2
VDE Πένσα 180 χιλιοστά
VDE πλαγιοκόφτη 160 χιλιοστά
VDE με επίπεδη μύτη πένσα

=> Makita Wiha Zangen-Schraubendrehersatz VDE 6

Makita Wiha VDE 6.jpg

Ξέρουμε εάν είναι διαθέσιμο γιατί χτες έγραφε μετά τις 20/5 ενώ σήμερα τίποτα.

Τώρα γράφει "Derzeit nicht auf Lager", δηλαδή ότι έχει εξαντληθεί.

Ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο το σετακι περιποιησης αυτοκινητου!
http://www.amazon.co.uk/gp/product/...ue&ref_=ox_sc_sfl_title_2&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Αν ενδιαφερει κανενα ακομη απο Αθηνα μπορουμε να μοιρασουμε και τα μεταφορικα.
Επισης ειμαι ανοιχτος σε αντιπροτασεις!

http://www.amazon.co.uk/gp/product/...ue&ref_=ox_sc_sfl_title_2&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Αχ αυτά τα κόκκινα σε τρώνε να τα γυαλίσεις...
(μου λείπει το μωρό μου... :( )ImageUploadedByTapatalk1454613391.277288.jpg

Κυρ δεν έχω αντιπρόταση αλλα έχω να σου πω ότι ειναι απο τις κορυφαίες εταιρίες στην περιποίηση του αυτοκινήτου . Δεν μπορω να δω λεπτομερώς τι εμπεριέχει το σετ αλλα ολα τα προϊόντα της ειναι εξαίσια ! :-)