Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Νομιζω ειμαι ετοιμος και αποφασισμενος να αγορασω τη πριονοκορδελα της προχχον.
Μολις ανοιξουν οι τραπεζες, 1 Μαιου πεφτει παραγγελια απο aliakmon.

1η Μαΐου;;; Μήπως 4;;;

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Χαχαχα βλέπω ετοιμάστηκες ψυχολογικά,εφόσον έβαλες κάτω όλα τά σύν καί τά πλήν τό αποφάσισες
Καλώς νά τήν δεχτείς.
Εγώ πάλι βρίσκομαι σέ δίλλημα μέ τήν τρόμπα αυτοκινήτου μέ κομπρεσέρ,τί νά πάρω δέν μπορώ να καταλήξω

http://www.ebay.co.uk/itm/VAUXHALL-ASTRA-INSIGNIA-ZAFIRA-GM-TYRE-PUNCTURE-REPAIR-KIT-PUMP-COMPRESSOR-ONLY-/272207554961?hash=item3f60d5a991:g:NtcAAOSwu1VW4TA1

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Tyre-Mercedes-Air-Compressor-Puncture-Pump-Inflator-12v-/322088658931?hash=item4afdfae7f3:g:V5QAAOSwiYFXINk7

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εκανα παραθεση για να την αντιγραψω στην ενοτητα κομπρεσερ, αλλα εκανα potato. Παρακαλω ας κανει καποιος την μεταφορα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ακόμα καλύτερα τότε.
Παίζει να καθυστερήσει και να πάρεις πίσω και τα μεταφορικά!!! :p

Μπα, περιμενα κατι αλλο προ καιρου και καθυστερησε μια βδομαδα και δεν εγινε κατι τετοιο, ενω τους ανεφερα τη καθυστερηση.

Moδατο και ξεκουραστο παπουτσακι για τις εξοδους μας στην Μαρμιτα και οχι μονο. Ολα τα βλεμματα, πανω μας θα ειναι!

FiveFingersMen-105.jpg

Παραδιδει το amazon παντου και ολα τα σχεδια :))

Πολυ χρήσιμα παπούτσια για την βελτίωση της ισορροπίας...τα φόραγα χρονια για άσκηση...

Ενδιαφερομαι να αγορασω εναν Cobolt και εγω οποτε εκανα μια μικρη ερευνα.
Με αγορα 5 τμχ απο εδω θα κοστισει ο καθενας 35,1 ευρω.
http://www.amazon.de/gp/product/B001F6YC8O/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Ενδιαφερεται κανεις?
Φυσικα οσο περισσοτερα κομματια αγοραστουν τοσο θα μειωνεται το ποσο.

Ψάχνουμε 4α άτομα για να παραγγείλουμε τα παρακάτω End Sleeves της Knipex

Απλά από 0,5 έως 4,0 mm2 από 200 τεμάχια και τα αντίστοιχα διπλά από 40 τεμάχια, συνολικά 1200 τεμάχια ανά άτομο.

Τελικό κόστος ανά άτομο 21 ευρώ και μέσο κόστος τεμαχίου 0,017 ευρώ

Knipex End Sleeves 02.png

Knipex End Sleeves.png

Πιθανοτατα ο ενας αγοραστης ειμαι εγω.
Αλλα τα 0,50 που χρησιμευουν? δεν εχω δει ουτε χρησιμοποιησει. Σε τετοιες μικρες διατομες ισως χρησιμοποιησω καλαι για βελτιωση της συνδεσης.
Δυνατοτητα για μεγαλυτερα νουμερα, τουλαχιστον 6mm2 και μεχρι 10mm2 υπαρχει?

Πιθανοτατα ο ενας αγοραστης ειμαι εγω.
Αλλα τα 0,50 που χρησιμευουν? δεν εχω δει ουτε χρησιμοποιησει. Σε τετοιες μικρες διατομες ισως χρησιμοποιησω καλαι για βελτιωση της συνδεσης.
Δυνατοτητα για μεγαλυτερα νουμερα, τουλαχιστον 6mm2 και μεχρι 10mm2 υπαρχει?

Υπάρχει.

Το 4αρι γιατι δεν το υπολογιζεις στα πινακακια σου?
Υπαρχει δυνατοτητα να βγει ενα κοστος χωρις το 0,50mm2 αλλα με 4αρι και 6αρι?

Υπάρχει ένας περιορισμός ως προς το ύψος/κόστος της παραγγελίας δηλαδή να μην ξεπεράσουμε τα 100 ευρώ γιατί τα μεταφορικά εκτοξεύονται από τα 25 στα 100 ευρώ.

Ποια νούμερα (mm2) είναι πιο συχνά χρησιμοποιούμενα ?

Εγω δουλευω 4-6-10 κυριως.
Αν δεν βολεψει, δεν πειραζει. Απλα δεν θα συμμετεχω, μαλλον, γιατι θα μου ειναι σχεδον αχρηστα τα μικρα νουμερα.

Αν δεν βολεψει, δεν πειραζει. Απλα δεν θα συμμετεχω, μαλλον, γιατι θα μου ειναι σχεδον αχρηστα τα μικρα νουμερα.

Γράψε τις ποσότητες που θέλεις και θα βρούμε άκρη στην πορεία ...

Ψάχνουμε 4α άτομα για να παραγγείλουμε τα παρακάτω End Sleeves της Knipex

Απλά από 0,5 έως 4,0 mm2 από 200 τεμάχια και τα αντίστοιχα διπλά από 40 τεμάχια, συνολικά 1200 τεμάχια ανά άτομο.

Τελικό κόστος ανά άτομο 21 ευρώ και μέσο κόστος τεμαχίου 0,017 ευρώ

View attachment 127695

View attachment 127694

Καλημέρα... εγώ είμαι μέσα!!!! Απλώς θα πρέπει κάποιος μετά να μου τα στείλει στην Σύρο με απλό ταχυδρομείο, αν δεν σας κάνει κόπο και δεν σας μπερδεύω, με τον προγραμματισμό σας. Για λεπτομέρειες για να μην επιβαρύνουμε την ενότητα μπορείτε αν θέλετε να μου στείλετε και p.m.

Αρα και εδω επιβεβαιωνεται πως τα χρωματα υποδηλωνουν μεγεθος οπης και οχι φαση.

Επισης γτ δεν αγοραζετε απο Καυκα που τα εχει ετοιμοπαραδοτα και απο οσο γνωριζω και με μικροτερο κοστος?

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Αρα και εδω επιβεβαιωνεται πως τα χρωματα υποδηλωνουν μεγεθος οπης και οχι φαση.

Επισης γτ δεν αγοραζετε απο Καυκα που τα εχει ετοιμοπαραδοτα και απο οσο γνωριζω και με μικροτερο κοστος?

Στο site του Καυκά μόνο τέσσερα νούμερα 1/1,5/2,5/4 από 200 τεμ έχουν κόστος 31 ευρώ και όχι Knipex ...

Παρέθεσε τις τιμές ανά διατομή και μάρκα που γνωρίζεις ...

Γράψε τις ποσότητες που θέλεις και θα βρούμε άκρη στην πορεία ...

Έχουμε μαζευτεί 4α άτομα με εσένα οπότε μπορούμε να προχωρήσουμε αλλά πες μου για ποια νούμερα ενδιαφέρεσαι και σε τι ποσότητα για να διαμορφωθούν οι τελικές ποσότητες.