Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Το βρήκα και σε ευρωπαική αποθήκη του Banggood, 5,39 + 0,50 μεταφορικά και με ένα κουπονάκι 5 περίπου

Πολυ καλος, μπραβο Γιωργο που το εβαλες.
Εχει αποκατασταθει η κανονικη χρηση του paypal για αγορες απο εξωτερικο?

Ναι ψωνίζουμε κανονικά

Αντε επιτελους, μου ελειψε η κινεζικη ποιοτητα τα τελευταια 2 χρονια :))

Παντως ειμαι πελατης του banggood απο τοτε που πρωτοανοιξε και θεωρω οτι ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα κινεζικα sites. Oπως και το Fasttech.com και το DX.com.

Το χτύπησα κι εγώ στα 5,90 !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τέτοια ποσά για τέτοια όργανα είναι τζάμπα πράμα.

Κώστα άμα παραγγείλεις πάρε μου και εμένα ένα ...και μετά έλα να μου δείξεις και τι κάνει :)

Κώστα άμα παραγγείλεις πάρε μου και εμένα ένα ...και μετά έλα να μου δείξεις και τι κάνει :)

:worshippy: Χαχαχα Νίκο πήγα κάτω στόν Βαρδάκα στήν Νίκαια καί τό περιεργάστηκα από κοντά,10 ευρώ τό είχε (τσάμπα πράμα δηλαδή) αλλά μέ Ιντζες,δέν τό αγόρασα γιατί τό είδα περιττό καί παραξενεύομαι πού έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρων από μεγάλη μερίδα μελών.
Εχει ένα χάρακα σέ ίντζες η σέ cm (σέ Ευρωπαική έκδοση) στό κάθετο μέρος τού τριγώνου,καί στήν υποτείνουσα έχει τίς μοίρες γιά νά βγάλεις γωνίες.Στούς περισσότερους οι 45 - 90 μοίρες μάς ενδιαφέρουν πού γίνονται εύκολα μέ αυτό πού έχουμε οι περισσότεροι
Τώρα άν θέλει κάποιος νά βγάζει γωνίες γίνεται καί μέ ένα πλαστικό μοιρογνωμόνιο.

Last edited:
Πάντως προσωπικά και έχοντας και τα τρία είδη πιστεύω πως το πλέον χρήσιμο είναι η γωνία της Wolfcraft.

+1 Κυριάκο καί επίσης αυτό .
Καί μετά αυτό πού είχες αγοράσει από τό εξωτερικό πού μετράει απόλα καί κύκλους π.χ Θυμάσαι πόσο τό είχες φέρει από έξω ? γιατί εδώ τό βρίσκω πανάκριβο