Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Παιδιά ή τιμή είναι χώμα, μη τα θέλουμε όλα δικά μας, αν ήταν πρώτης ποιότητας θα πλήρωναν κι έναν κινέζο να τα περνάει από τη λίμα και η τιμή δεν θα ήταν η ίδια κι εμείς θα χάναμε τη χαρά να φτιάξουμε στην "πένα" μόνοι μας:)

Παιδιά ή τιμή είναι χώμα, μη τα θέλουμε όλα δικά μας, αν ήταν πρώτης ποιότητας θα πλήρωναν κι έναν κινέζο να τα περνάει από τη λίμα και η τιμή δεν θα ήταν η ίδια κι εμείς θα χάναμε τη χαρά να φτιάξουμε στην "πένα" μόνοι μας:)

Οπως το λες :a0210:

Τελικά είμαι ο πρώτος που έβαλε παραγγελία και τελικά δεν θα το παραλάβει! Μου ήρθε mail για refund γιατί μείναν από stock :p

Έχει άλλες δύο επιλογές:
7inch Silver Aluminum Alloy Speed Square Roofing Triangle Angle Protractor Try Square Carpenter's Measuring
12inch Aluminum Alloy Speed Square Rafter Triangle Angle Square Layout Guide

Αλλά σε τέτοια τιμή και σε ίντσες δεν...

Χαιρετω την παρεα!

Εγω θα ηθελα να αγορασω μια γωνια μαραγκου που να ειναι και μακρυα για μαρκαρισμα και να μην ανησυχω για ποιοτητα και καθετοτητα.
Πιστευω πως το ονομα BACHO τα υποσχεται ολα αυτα και ετσι ειδα την παρακατω.
https://www.amazon.co.uk/gp/product...act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Με τα μεταφορικα στην τιμη ερχεται με αγορα 4 τεμαχιων στα 15,4 ευρω εκαστη και φυσικα οσο αυξανουν τα τεμαχια μειωνεται η τιμη ετσι στα 5 τεμαχια πεφτει μισο ευρω.

Ενδιαφερεται κανεις?

Only 5 left in stock...

Τελικά είμαι ο πρώτος που έβαλε παραγγελία και τελικά δεν θα το παραλάβει! Μου ήρθε mail για refund γιατί μείναν από stock :p

Έχει άλλες δύο επιλογές:
7inch Silver Aluminum Alloy Speed Square Roofing Triangle Angle Protractor Try Square Carpenter's Measuring
12inch Aluminum Alloy Speed Square Rafter Triangle Angle Square Layout Guide

Αλλά σε τέτοια τιμή και σε ίντσες δεν...

Φιλε μου εχω παραγγειλει το παρακατω απο bg
http://www.banggood.com/Aluminum-Al...nters-Protractor-Miter-Framing-p-1014028.html

και ειναι ηδη καθοδων μηπως να το παραγγειλεις...???

Φιλε μου εχω παραγγειλει το παρακατω απο bg
http://www.banggood.com/Aluminum-Al...nters-Protractor-Miter-Framing-p-1014028.html

και ειναι ηδη καθοδων μηπως να το παραγγειλεις...???

Τόσο και πιο χαμηλά το είχε πάντα, το έχασα με τα 4 από Ευρωπαική αποθήκη και τώρα πρέπει να πληρώσω 7,69 για να περιμένω 20 μέρες!!!
Το έχω στην wish list, μόλις πέσει θα το χτυπήσω!

Ευχαριστώ πάντως!

Κούκλος!!!!
Αν ψήνεται κάποιος άλλος ας το δηλώσει παιδιά. Αύριο θα τα παραγγείλω!

Στα σχόλια από κάτω με φωτό.

"1.0 out of 5 starsBeware of fake/copies - this was one of them!!!
By Brad Veselovs on 7 July 2016
Verified Purchase
There is a clear way to tell the real from the fake on these bahco squares:
The overall quality is fairly good but the machine edge finish is a bit on the rough side and not as well finished as the real bahcos.
The steal rule again is not quite as thick as the real ones and will flex a bit more.
The main and most obvious difference is the brass fittings that you will always get with a genuine bahco are actually made of what looks like some form of chromed metal.
Very disappointing that Amazon sell these fakes and the customer service that they offer well you inform them of this is also as disappointing!"

Δεν έχουν και τις καλύτερες κριτικές. Μπορεί βέβαια να λέει και βλακείες ο συγκεκριμένος.

Καλημερα. Ο Λάκης φαίνεται να εχει δίκιο. Διαβάζοντας αρκετά σχόλια, εμφανίζονται αρκετοί που τους έσπασε το μεσαίο "δόντι" που σφίγγει στο λούκι και εξασφαλίζει καθετοτητα. Μηπως ειναι "μούφα" αν και ο πωλητής λέει οτι ειναι η Bahco ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Παιδιά δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο ειδικά για είδη που αναλαμβάνει να αποστειλει το ίδιο το Αμαζόν.
Βλέπω το 80% είναι 4+5 αστέρια.

bahco ... need I say more quality at its best accurate to the thickness of a pencil line very weighty and very prompt service packaging a little too large though

Το είδα κι εγω οτι τα θετικά ειναι πολυ περισσότερα. Με προβλημάτισε οτι τα προςφατα σχόλια ειναι όχι τόσο καλα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Το αμαζον δεν εγγυαται την ποιοτητα αλλα αν ο τυπος πουλαει κοπιες και γινει καταγγελια -που αποδειχτει βασιμη- τοτε το αμαζον τον κοβει αυτοματως απο προμηθευτη. Το γνωριζω καλα.

Το εργαλειακι οπως το βλεπω στις φωτο ειναι σαφως ανωτερο απο τα silveriline, draper klp που κατα καιρους εχω αγορασει και δικαιολογει το κατι τις παραπανω σε τιμη. Αν δεν ειχα ηδη αρκετες γωνιες θα ειχα παραγγειλει και γω.

Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας GSB 10,8-2-LI Professional

Περιστροφικό κρουστικό κατσαβίδι μπαταρίας GDR 10,8 V-EC Professional

Το ένα είναι Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας

Το δεύτερο είναι Περιστροφικό κρουστικό κατσαβίδι μπαταρίας

Υπάρχει ένα πακέτο προσφορά
06BLUEGR03 τιμή skroutz με ΦΠΑ από 269,99

Περιέχει:
1 τεμ Το πρώτο Bosch GSB 10.8
1 τεμ Το δεύτερο Bosch GDR 10.8
1 τεμ Ταχυφορτιστή
2 τεμ Μπαταρία
2 τεμ Βαλίτσες L-Boxx

Αν ενδιαφέρεται κάποιος για μοίρασμα τότε:

Εμένα με ενδιαφέρει το κατσαβίδι GDR ( το δεύτερο ).

Δηλαδή κρατά:
1 Δραπανοκατσάβιδο GSB
1 Μπαταρία
1 Ταχυφορτιστή
1 Βαλίτσα L-Boxx

Κρατάω:
1 Κατσαβίδι GDR
1 Μπαταρία
1 Βαλίτσα L-Boxx

Μοιράζουμε τη τιμή.

Αν θέλει κρατάει και το τιμολόγιο.

Ψήνεται κανένας άλλος να προχωρήσουμε σε μια ομαδική ίσως; https://www.amazon.de/gp/product/B00V3B3NIG/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1. Εγώ εννοείται πως ενδιαφέρομαι!!!! Αν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, και για να μην ανοίγω εγώ νέο νήμα ας ανοίξει κάποιος από τους διαχειριστές. Πληροφοριακά στο ebay είναι πολύ πιο ακριβή.... http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X8101250.TRS0&_nkw=8101250&_sacat=0