Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ψήνεται κανένας άλλος να προχωρήσουμε σε μια ομαδική ίσως; https://www.amazon.de/gp/product/B00V3B3NIG/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1. Εγώ εννοείται πως ενδιαφέρομαι!!!! Αν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, και για να μην ανοίγω εγώ νέο νήμα ας ανοίξει κάποιος από τους διαχειριστές. Πληροφοριακά στο ebay είναι πολύ πιο ακριβή.... http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X8101250.TRS0&_nkw=8101250&_sacat=0

Εγω θα ηθελα κατι τετοιο καλυτερα... https://www.amazon.de/gp/product/B00V3B42PO/ref=pd_cp_60_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=1YFPYKK57MK8DF0R6VXK

Ψήνεται κανένας άλλος να προχωρήσουμε σε μια ομαδική ίσως; https://www.amazon.de/gp/product/B00V3B3NIG/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1. Εγώ εννοείται πως ενδιαφέρομαι!!!! Αν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, και για να μην ανοίγω εγώ νέο νήμα ας ανοίξει κάποιος από τους διαχειριστές. Πληροφοριακά στο ebay είναι πολύ πιο ακριβή.... http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X8101250.TRS0&_nkw=8101250&_sacat=0

Μολις χθες εδωσα παραγγελια...

Tactix μεγγενη σωλήνα 1/2 ιντσας στα 7,5 τελική. Ποιος ενδιαφέρεται και για πόσα κομμάτια;

Sent from my C6833 using Tapatalk

Τό e-shop έχει προσφορά αυτό το επαναφορτιζόμενο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο,μαζί με τήν σπαθοσέγα καί 2 μπαταρίες μέ φορτιστή σέ βαλίτσα.

Αν κάποιος συνάδελφος μόνο από Αθήνα (γιά άμεση διευθέτηση χέρι μέ χέρι) ενδιαφέρεται νά κρατήσει τό επαναφορτιζόμενο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο,τίς 2 μπαταρίες,τόν φορτιστή,καί τήν βαλίτσα,μέ ένα κόστος στά 95 ευρώ,καί εγώ νά κρατήσω τήν σπαθοσέγα καί νά δώσω 75 ευρώ,άς τό αναφέρει.
Τό βρίσκω καί αλλού τό όλο σύνολο γύρω στά 170 ευρώ καί άμμεσα,αν δέν τό έχει τό e-shop γιατί βλέπω λέει αναμένεται σήμερα,χτές έγραφε ελάχιστα τεμάχια.

Τό e-shop έχει προσφορά αυτό το επαναφορτιζόμενο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο,μαζί με τήν σπαθοσέγα καί 2 μπαταρίες μέ φορτιστή σέ βαλίτσα.

Αν κάποιος συνάδελφος μόνο από Αθήνα (γιά άμεση διευθέτηση χέρι μέ χέρι) ενδιαφέρεται νά κρατήσει τό επαναφορτιζόμενο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο,τίς 2 μπαταρίες,τόν φορτιστή,καί τήν βαλίτσα,μέ ένα κόστος στά 95 ευρώ,καί εγώ νά κρατήσω τήν σπαθοσέγα καί νά δώσω 75 ευρώ,άς τό αναφέρει.
Τό βρίσκω καί αλλού τό όλο σύνολο γύρω στά 170 ευρώ καί άμμεσα,αν δέν τό έχει τό e-shop γιατί βλέπω λέει αναμένεται σήμερα,χτές έγραφε ελάχιστα τεμάχια.

Κανείς δέν ενδιαφέρεται για τό παραπάνω ?

Το σκεφτομαι εγω Δημητρη.
Θα το συζητησω το βραδακι με την αδερφη μου που λεω να της το κανω δωρο και θα τα πουμε.
Τι αλλα εργαλεια βγαζει η σειρα?

Ok Kυριάκο μέ ενημερώνεις 95 ευρώ γιά όλα αυτά είναι τσάμπα,άν δέν είχα πάρει solo το HP300 στά 66 ευρώ από Ντέτσικα θα τό χτύπαγα όλο τό set γιά νά έχω 6 μπαταρίες συνολικά,η μιά μπαταρία μόνο κάνει σχεδόν 50 ευρώ.
Δυστυχώς δέν υπάρχει η πληθώρα σέ solo όπως η Bosch,αλλά βρίσκεις το παλμικό TD090
Kαι μετά τό σκουπάκι ,τό σώμα σάν αυτό πού θές HP300 και η σέγα πού πήρα τής προάλλες
Τά έχει ο Ντέτσικας πρώτη και δεύτερη σειρά από πάνω
Απο amazon έχει ακόμα περισσότερα solo

Edit:
A καί κάτι πού ξέχασα τό κρουστικό δραπανοκατσάβιδο MAKITA HP300 έχει maχ στροφές τό λεπτό στήν 2 ταχύτητα 1500 !!! έναντι 1300 στροφές τό λεπτό πού βγάζει τό Bocsh GSB και ετσι ανοίγει πιό γρήγορα καί εύκολα τρύπα στό ξύλο καί στό μπετόν
Βέβαια έχει 6 Nm λιγότερα τό Makita από το Bosch,αλλά τήν βλέπω μικρή τήν διαφορά

Last edited:
Mιχάλη καί Κυριάκο περίμενα μιά απάντηση,καί μόλις πήρα τηλέφωνο ένα κατάστημα καί μού τό αφήνει 160 ευρώ (ειδική τιμή γιά μένα),αρα παμε 5 ευρώ έκαστος πιό κάτω,δηλαδή 90 ευρώ όποιος πάρει το δραπανοκατσάβιδο,μπαταρίες,φορτιστή,βαλίτσα,καί εγώ δίνω 70 ευρώ για την σπαθοσέγα.
Μέ τήν εγγύηση θά δούμε πώς θα τά βολέψουμε κατ'ιδίαν μέ όποιον τό πάρει.

Αρα είμαστε οκ Μιχάλη θά το πάρεις άν δέν τό πάρει ο Κυριάκος,άν είναι πάω αύριο καί τό αγοράζω όλο τό σετ.

Αρα είμαστε οκ Μιχάλη θά το πάρεις άν δέν τό πάρει ο Κυριάκος,άν είναι πάω αύριο καί τό αγοράζω όλο τό σετ.

Ναι ετσι ακριβως, προχωρα και καλοριζικο :))

Προσωπικα η εγγυηση λιγο με ενδιαφερει καθως προκειται για Μακιτα. Απλα οταν το αγορασεις, δες αν λειτουργει σωστα.

Μπαμπη!!!! Βλεπω τον κυρ μακιτακια!!!!χαχαχα!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Περα απ την πλακα την βλεπω πολυ καλη προσφορα και αν δεν ειχα αρχιση να παιρνω σιγα σιγα τα μπλε ηταν καλο κινητρο να αρχισω με μακιτα.την αποδειξη μπορει να την εχει ενας εκ τον δυο και απλα αν παθει κατι θα εξυπηρετηση τον αλλο σαν να ηταν δικο του εργαλειο!

Μπαμπη!!!! Βλεπω τον κυρ μακιτακια!!!!χαχαχα!!!

Περα απ την πλακα την βλεπω πολυ καλη προσφορα και αν δεν ειχα αρχιση να παιρνω σιγα σιγα τα μπλε ηταν καλο κινητρο να αρχισω με μακιτα.την αποδειξη μπορει να την εχει ενας εκ τον δυο και απλα αν παθει κατι θα εξυπηρετηση τον αλλο σαν να ηταν δικο του εργαλειο!

Απόλυτα σωστός ο Φίλος Βασίλης :a0210: ,μόλις επικοινώνησα μέ τήν Makita (σάν άκρος τυπικός καί σχολαστικός πού είμαι) καί ρώτησα για αυτό τό θέμα,καί μού ανέφεραν ότι ένας θά τα δηλώσει όλα τα εργαλεία καί άν τύχει κάτι στον έταιρο θα τόν εξυπηρετήση δίνοντας του τήν πρωτότυπη απόδειξη καί τήν επέκταση,η επέκταση θα είναι δύο χαρτιά ένα τό δραπανοκατσάβιδο,καί ένα η σπαθοσέγα.

Ναι ετσι ακριβως, προχωρα και καλοριζικο :))

Προσωπικα η εγγυηση λιγο με ενδιαφερει καθως προκειται για Μακιτα. Απλα οταν το αγορασεις, δες αν λειτουργει σωστα.

Μιχάλη καλυμένοι θά είναι απο εγγύηση καί οι δύο,απλά ό ένας θά έχει τά χαρτιά.

Ευχαριστώ γιά τά καλορίζικα,νά δούμε ποιός από τούς δυό σας θά είναι ο έταιρος γιά τα καλορίζικα :flipout:

Δημητρη μου αρεσει που εισαι της λεπτομεριας !!αν και εχω καταληξη στην αγορα του επομενου μηνα στο gks 10.8 κατα 90% αφου το εχεις παρει και συ που εισαι "ψειρας" το ποσοστο ανεβηκε στο 99%.
Βεβαια στο οτι κατεληξα σιγα σιγα στα μπλε μπος αναμεσα απο μπος ,μακιτα και ντεβαλ οφειλετε στον χιωτη!!χαχα!

Δημητρη μου αρεσει που εισαι της λεπτομεριας !!αν και εχω καταληξη στην αγορα του επομενου μηνα στο gks 10.8 κατα 90% αφου το εχεις παρει και συ που εισαι "ψειρας" το ποσοστο ανεβηκε στο 99%.
Βεβαια στο οτι κατεληξα σιγα σιγα στα μπλε μπος αναμεσα απο μπος ,μακιτα και ντεβαλ οφειλετε στον χιωτη!!χαχα!

...και δεν θα το μετανιωσεις ΠΟΤΕ :)))

:flipout: έχεις καλό μέτρο σύγκρισης Βασίλη, (πάρτο μέ κλειστά μάτια τό GKS solo εφόσον έχεις καί μπαταρίες) γιά νά αγοράσω ένα εργαλείο τό ψάχνω καμμιά βδομάδα (ρωτώντας,ξεψαχνίζοντας κριτικές εδώ καί εκεί,πιάνοντας το στά χέρια μου σέ διάφορα μαγαζιά) χαχαχα ποτέ δέν είμαι ενθουσιώδης.Ειδικά αυτό τό GKS τό είχα στήν wishlist 1 χρόνο,αλλά βρήκα από τόν Δημήτρη χελωνάκια (αλήθεια χάθηκε ο Δημήτρης) τό PKS40 super προσφορά στήν Yalco καί τό αγορασα τότε καί έτσι τρόπο ας το λέμε τεινά τό "ξέχασα".Αλλά όταν μπήκα στήν σειρά τής Makita 10,8 volt τό ξαναθυμήθηκα,η makita δέν τό έβγαζε,καί έτσι τό απόκτησα τό πρώτο από τήν μπλέ σειρά αναγκαζόμενος να πάρω καί τίς 2 μπαταρίες + φορτιστή της Bosch 10,8 volt.

Το GKS είναι αστεράκι μεγάλο + ότι λόγο μειωμένων στροφών 1500 το λεπτό περιπου ,απο τα μεγαλα που εχουν 4500 τό λεπτό και περισσοτερες στροφές δέν πετάει κάργα πριονίδι από τήν τρύπα στό ένα μέτρο όπως τα μεγάλα πού γεμίζουν όλο τόν τόπο άν δέν υπάρχει ηλεκτρική σκούπα η σάκκος σκόνης,απλά τό ρίχνει κάτω.
Πολυ ελαφρύ μέ τό ένα χέρι,άμεσο σταμάτημα τού πριονοδίσκου μόλις αφήσει ο χρήστης τό χέρι απο τήν σκανδάλη.
Ειδικά για νά κόβεις υλικά μέχρι 26 mm είναι ένα καί ένα.Πάει σαφώς πιό αργά από τό ηλεκτρικό,αλλά τήν δουλειά του τήν κάνει μιά χαρά και δέν ζορίζεται καθόλου σέ κόντρα πλακέ 15 mm καί σε μελαμίνη 18 mm πού τό δοκίμασα,τό μόνο πού θέλει για ευθείες είναι τό παραλληλο οδηγο πού έχει μέσα ,η μιά ράγα οδηγό επειδή είναι πολύ ελαφρύ είναι πολύ δύσκολο χωρίς παράλληλο οδηγο,η ράγα οδηγό να κόψει κανείς στήν απόλυτη ευθεία.

Ναι δημητρη εχεις δικιο!!ο ενδιασμος μου ηταν αν ηθελα να κοβει μεγαλο βαθος η μικρο .βεβαια αφου εχω δισκοπριονο παγκου και φαλτσοπριονο για χοντρα κομματια η ευελιξια ενος μικρου μπαταριας με εκανε τελικα να καταληξω στο μικρο.πχ στο παγκοπριονο αν και εχει μεγαλο τραπεζι φτιαχνοντας το σκυλοσπιτο διαπιστωσα οτι ενα ολοκληρο φυλλο δεν μπορεις να το δουλεψεις στο παγκοπριονο.