Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Απάντηση: Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

Όποιος θέλει να του φτιάξω, ΔΩΡΕΑΝ εννοείται, να μου στείλει PM.

Ο παππούς είναι XXL ! :flipout:

Απάντηση: Re: Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

Πάνο , μάλλον όλα αυτά βγαίνουν φασόν από κάποιο Κινέζικο εργοστάσιο και μετά προσθέτει ο καθένας την επωνυμία του .

Αυτό πιστεύω και εγώ, δεν κοιτας κατά Κινα μεριά;

Last edited:
Re: Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

τρια ευρώ είναι η διαφορά , δεν αξίζει τον κόπο , μιας και ο Κυριάκος άνοιξε την ομαδική . Άσε που θα έρθουν και πιο γρήγορα.

τρια ευρώ είναι η διαφορά , δεν αξίζει τον κόπο , μιας και ο Κυριάκος άνοιξε την ομαδική . Άσε που θα έρθουν και πιο γρήγορα.

σε αυτό έχεις δίκιο...

Το βρήκες!!! Και εγώ...
Μπάμπη τη λες αξίζει για τις ξυλοκατασκευές μου;

Ναι βρέ... Εννοείται... Μην το συζητάς, χτύπα αλλύπητα. -bye-
Το σκεφτόμουν κι εγώ, έψαχνα όμως κάτι πιο μανιτζέβελο για να το κουβαλάω μαζί στο βαλιτσάκι με τα εργαλεία. Δεν το έχει όμως...

T-01725.jpg

Ναι βρέ... Εννοείται... Μην το συζητάς, χτύπα αλλύπητα. -bye-
Το σκεφτόμουν κι εγώ, έψαχνα όμως κάτι πιο μανιτζέβελο για να το κουβαλάω μαζί στο βαλιτσάκι με τα εργαλεία. Δεν το έχει όμως...

T-01725.jpg
Οκ ευχαριστώ.

Στο τέλος θα την ακυρώσει την ομαδική ο Κυριάκος... Επίτηδες το κάνετε για να τον τρολλάρετε.
Έχετε ...ηθεί στα Makita. :flipout:

Μπαμπη το παραπανω σετακι μου αρεσει και μενα αλλα το βρισκω πανακριβα εντος ευρωπης. Αν το βρουμε σε λογικη τιμη να το παρουμε.

Ο παππούς σαφώς είναι ΧΧΧΧL… είναι ψυχάρα…!!!!

Re: Απάντηση: Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

Κώστα σέ ευχαριστούμε γιά τήν προσφορά καί τό εκτίμησαμε,αλλά δέν θέλω νά σέ βάλουμε σέ κόπο καί ειδικά χειμωνιάτικα (επειδή θέλουν έξω αυτές οι κατασκευές) ,τό βρίσκουμε καί έτοιμο,θά σέ ενοχλήσω προσωπικά άν δέν υπάρχει κάτι σέ έτοιμο,ο λόγος σου μέ χόρτασε πού λένε,να σαι πάντα καλά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στο τέλος θα την ακυρώσει την ομαδική ο Κυριάκος... Επίτηδες το κάνετε για να τον τρολλάρετε.
Έχετε ...ηθεί στα Makita. :flipout:

Ηδη αναζητείται από χτές τό βράδυ :flipout:

Δεν θυμαμαι τι ειχε φτιαξει ο Κωστας, αλλα με μια "βιδα" απο σκαλωσια μεσα σε σωληνα, 'η κομματι απο σκαλωσια μπορει να τα φτιαξεις, ακομα και αν κανεις ξυλοκατασκευη την βαση. Εδω handmade σασμανογρυλλο ειχαμε φτιαξει ετσι!!!

(Ναι, ναι, ναι τα καταφερα να βαλω λινκ σε λεξη. Α ρε Χιωτη ευχαριστω και παλι)

το καλαθι θα κλεισει οταν τα μεταφορικα γινουν υπερογκα και δεν αξιζει να προχωρησουμε.
Δεν ξερω πως το υπολογιζουν εκει αν παει με το βαρος η με τα τεμαχια.
Οταν εβαλα 10 φιδοτρυπανα ηταν 37 οταν εβαλα 11 πηγε 50.

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Κανένα καλό σετάκι με κατσαβίδια έχει ρε παιδιά;

Αν εννοείς την επικείμενη ομαδική στο toolstop, δες παρακάτω, αν και σε σχέση με τις τιμές στην Ελλάδα δεν θα δεις τίποτα τρομερές διαφορές. Το τελευταίο σετάκι κατσαβιδιών της Stanley που υπάρχει στο link παρακάτω το βρίσκεις εύκολα και εδώ σε μαγαζιά, πάνω κάτω στην ίδια ή και καλύτερη τιμή. Αν σε καλύπτει το παίρνεις με κλειστά τα μάτια: Το έχω, του έχω αλλάξει τα φώτα και δεν μου έχει κάνει κιχ, κανένα. Είναι αντίστοιχης ποιότητας Facom, αφού άλλωστε η Facom έχει εξαγοραστεί από την Stanley, από το 2004.

http://www.toolstop.co.uk/screwdriver-sets-b575

Ενδεικτικά: http://www.electrotools.gr/screwdriver-sets/491-stanley-set-katsabidia-0-65-438.html

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομαδικη αγορα απο www.toolstop.co.uk

Και ένα για μένα σετάκι με φιδοτρύπανα.

Αλες γκουντ, οποτε θα κουρασουμε λιγο το Κυριακο αλλα θα ωφεληθουν δυο παραληπτες, σε ενα σημειο παραδοσης.